Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Advies

advies.jpgEen weloverwogen, integer advies met plan van aanpak waarbij kwaliteit en rendement op de korte en lange termijn centraal staan. Dat kunt u van ons verwachten. We adviseren zowel over de huidige staat van vloersystemen en betonnen constructies, als over nieuwe vloeren en betonsystemen.

Maatwerk advies
Vrijblijvend meedenken over de beste oplossing? Geen probleem. Een second opinion geven over opgeleverd werk? Neem gerust contact op. Voor al onze adviezen geldt: verwacht van ons geen standaard oplossingen. Perspect Betonbeheer levert namelijk maatwerk van A tot Z. En dat begint in onze ogen met een integer en doordacht advies.

Advies vloeren

De eisen waaraan een bedrijfsvloer moet voldoen, verschillen met die van een industrievloer. Speelt bij de ene vloer esthetiek en bijvoorbeeld reiniging een rol, bij de ander zijn aspecten als vloeistofdichtheid en afschot van belang. De bedrijfsactiviteiten, verwachtte vloerbelasting en andere gewenste functionaliteiten nemen we dan ook mee in ons advies over de vloeren.

Ons advies vormt de leidraad van een inzichtelijke aanbieding inclusief planning voor het plaatsen, herstellen en/of onderhouden van de vloeren. Als BASF System Partner kunnen wij over de geadviseerde vloeren tot maar liefst 15 jaar verlende garantie geven. Ook voor een advies over de reiniging en het onderhoud van vloeren kunt u bij ons terecht.

Advies betonnen constructies

Het advies is betonnen constructies regelmatig te inspecteren. Door erosie, corrosie of bijvoorbeeld mechanische belasting kan het beton beschadigen en verzwakken. Perspect Betonbeheer weet uit ervaring wanneer betonnen constructies nog tot originele sterkte te herstellen zijn. En hoe we het beton kunnen beschermen tegen verdere schade. Ook onherstelbare schade weten we feilloos te herkennen.

We hechten waarde aan een realistisch advies over de levensduur van betonnen constructies. Naast een voortdurend streven naar hoge kwaliteit, wegen we in ons advies ook de kosten tegen de baten af. Als we met betonreparatie de levensduur van een constructie kunnen verlengen, zullen we u adviseren voor de reparatie van het beton te kiezen. Als de kosten echter niet in verhouding staan tot de baten, is ons advies de betonnen constructies te vervangen.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend advies over een nieuw vloersysteem? Of bent u benieuwd naar onze mening over de betonnen constructies in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Op uw locatie kunnen we de situatie beoordelen en een voorlopig advies uitbrengen.

BETONBESCHERMING

BETONONDERHOUD

BETONREPARATIE

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Inspectie

Inspectie met oog voor detail

Objectieve inspectie en beoordeling vormt de basis van een helder advies. Die inspectie is de start van een effectieve, duurzame oplossing.


Onderhoud

Onderhoud van vloeren en beton

Met onderhoud wordt schade aan vloeren en betonnen constructies hersteld én voorkomen. Met onderhoud neemt de levensduur toe.


> Onze vloersystemen

> Onze referenties


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services