Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Integer advies, maatwerk aanpak

advies.jpgEen weloverwogen, integer advies met plan van aanpak waarbij kwaliteit en rendement op de korte en lange termijn centraal staan. Dat kunt u van ons verwachten. We adviseren zowel over de huidige staat van vloersystemen en betonnen constructies, als over nieuwe vloeren en betonsystemen.

Maatwerk advies
Vrijblijvend meedenken over de beste oplossing? Geen probleem. Een second opinion geven over opgeleverd werk? Neem gerust contact op. Voor al onze adviezen geldt: verwacht van ons geen standaard oplossingen. Perspect Betonbeheer levert namelijk maatwerk van A tot Z. En dat begint in onze ogen met een integer en doordacht advies.

Advies vloeren

De eisen waaraan bedrijfsvloeren moeten voldoen, verschillen met die van een industrievloer. Speelt bij een bedrijfsvloer esthetiek en bijvoorbeeld reiniging een rol, bij industrievloeren zijn aspecten als vloeistofdichtheid en afschot van belang. De bedrijfsactiviteiten, verwachtte vloerbelasting en andere gewenste functionaliteiten nemen we dan ook mee in ons advies over de vloeren.

Ons advies vormt de leidraad van een inzichtelijke aanbieding inclusief planning voor het plaatsen, herstellen en/of onderhouden van de vloeren. Als BASF System Partner kunnen wij over de geadviseerde vloeren tot maar liefst 15 jaar verlende garantie geven. Ook voor een advies over de reiniging en het onderhoud van vloeren kunt u bij ons terecht.

Advies betonnen constructies

Het advies is betonnen constructies regelmatig te inspecteren. Door erosie, corrosie of bijvoorbeeld mechanische belasting kan het beton beschadigen en verzwakken. Perspect Betonbeheer weet uit ervaring wanneer betonnen constructies nog tot originele sterkte te herstellen zijn. En hoe we het beton kunnen beschermen tegen verdere schade. Ook onherstelbare schade weten we feilloos te herkennen.

We hechten waarde aan een realistisch advies over de levensduur van betonnen constructies. Naast een voortdurend streven naar hoge kwaliteit, wegen we in ons advies ook de kosten tegen de baten af. Als we met betonreparatie de levensduur van een constructie kunnen verlengen, zullen we u adviseren voor de reparatie van het beton te kiezen. Als de kosten echter niet in verhouding staan tot de baten, is ons advies de betonnen constructies te vervangen.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend advies over een nieuw vloersysteem? Of bent u benieuwd naar onze mening over de betonnen constructies in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Op uw locatie kunnen we de situatie beoordelen en een voorlopig advies uitbrengen.

Revisiedatum 'Advies' 15-06-2018

BEDRIJFSVLOEREN

BETONBESCHERMING

BETONONDERHOUD

BETONREPARATIE

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


OBJECTIEVE INSPECTIE VAN VLOEREN EN BETON

Inspectie met oog voor detail

Objectieve inspectie en beoordeling van vloeren en beton vormt de basis van een helder advies. Die inspectie is de start van een effectieve, duurzame oplossing.


PERIODIEK ONDERHOUD VAN VLOEREN EN BETON

Onderhoud van vloeren en beton

Met onderhoud wordt schade aan vloeren en betonnen constructies hersteld én voorkomen. Met onderhoud neemt de levensduur toe.


> Betonreparatie verlengt levensduur

> Vloer renovatie van A tot Z


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services