Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Antislip coating Exxon

antislip_coating_exxon.jpgMet de door ons aangebrachte antislip coating hebben we voor Exxon 2 vliegen in 1 klap geslagen. Niet alleen houdt de antislip laag in weer en wind stand; de coating dient ook als betonbescherming. Een voorbeeld van een van de vele multifunctionele oplossingen van BASF Master Builder Solutions. Stuk voor stuk duurzame, ijzersterke en functionele oplossingen. Dat Perspect Betonbeheer deze multifunctionele antislip coating heeft geadviseerd, zegt veel over onze expertise. Kennis en kunde die door BASF is erkend met de benoeming tot BASF System Partner. We behoren tot een selecte groep applicateurs die over de juiste expertise beschikt o.a. een antislip coating op een juiste wijze aan te brengen.

MasterTop BC 372 antislip coating

Bij Exxon hebben we de MasterTop BC 372 als antislip coating toegepast. Dit is een voorgevuld, gepigmenteerd, 2 componenten product met lage emissie op basis van epoxyhars. De BC372 kan o.a. ingezet worden als rolcoating. en als verzegelingslaag voor ingestrooide oppervlakken. Dat laatste hebben wij toegepast bij Exxon waardoor met de MasterTop BC 372 een antislip coating is gecreëerd.

Voordelen van MasterTop BC 372:

  • Zeer slijtvast.
  • Lage emissie.
  • Zeer goede mechanische eigenschappen.
  • Water-, zeewater- en afvalwaterbestendig.
  • Bestand tegen vele logen, zuren, zoutoplossingen, minerale oliën, smeer-en brandstoffen.
  • Makkelijk te reinigen en te onderhouden.

betonreparatie_scheuren.jpg

Betonreparaties ondergrond

De ondergrond van de installatie waar we de antislip coating hebben aangebracht, was door weersinvloeden behoorlijk aangetast. Het oppervlak telde talloze grote en kleine scheuren. Met diverse betonreparaties is de ondergrond volledig hersteld. Daartoe zijn de scheuren aangeboord en voorzien van injectiehars. De nippels zijn rond 10 mm geplaatst en met HA Safe-foam geïnjecteerd. Dt is een twee-componentige, flexibele injectiehars op basis van polyurethanen.

Secuur werken
Ook bij het uitvoeren van betonreparaties gaan we secuur te werk: na doorharding is het boven de vloer uitstekende injectiemateriaal verwijderd en zijn de boorgaatjes gerepareerd. Na uitvoering van de betonreparaties aan de ondergrond, is de antislip coating aangebracht.

Anti slip coating aanbrengen

Voorafgaand aan het aanbrengen van de anti slip coating, zijn de te behandelen oppervlakken mechanisch opgeruwd voor een betere hechting met het systeem. Vervolgens is een rollaag BASF MasterTop P 604 ingestrooid met vuur gedroogd zand als anti slip laag. Tot slot is een rollaag MasterTop BC 372 coating als verzegeling van de anti slip laag aangebracht.

antislip_coating.jpg

Info over anti slip coating

Bent u benieuwd naar de technische specificaties van de bij Exxon aangebrachte anti slip coating? Wilt u meer weten over de uitgevoerde betonreparaties of de opties bij betonbescherming? Bent u benieuwd naar de verschillende oppervlaktestructuren die als antislip laag kunnen dienen? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. We komen graag naar u toe om uw vloer of betonconstructie te inspecteren en een 1e advies te geven. Ook voor het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie, een second opinion of informatie over onze oplossingen zoals een antislip coating, kunt u contact met ons opnemen.

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

INDUSTRIEVLOEREN

VLOERCOATING

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


BROCHURE BETONREPARATIES DUURZAAM BETONHERSTEL

Omslag brochure betonreparaties MasterEmaco

Download brochure betonreparatie van BASF. MasterEmaco = hoge kwaliteit en duurzaamheid bij betonherstel, renovatie beton en betonbescherming.


BROCHURE BETONBESCHERMING

Omslag brochure betonbescherming MasterProtect

Download brochure betonbescherming over MasterProtect. Gecertificeerde oplossingen voor corrosie, carbonatie, impregnatie en chemisch bestendige waterdichting.


VLOER OP AFSCHOT BASIS VOOR VEILIGE INDUSTRIEVLOER

Storten afschot vloer

Vloer op afschot vormt fundament van een veilige, sterke en hygiënische Ucrete industrievloer. Naadloze aansluiting afschotvloer op afvoergoten en -putten.


> Meer over betonreparatie

> Meer over betonbescherming

> Onze vloersystemen

> Exxon Mobile


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services