Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Antislip coating Exxon

antislip_coating_exxon.jpgMet de door ons aangebrachte antislip coating hebben we voor Exxon 2 vliegen in 1 klap geslagen. Niet alleen houdt de antislip laag in weer en wind stand; de coating dient ook als betonbescherming. Een voorbeeld van een van de vele multifunctionele oplossingen van BASF Master Builder Solutions. Stuk voor stuk duurzame, ijzersterke en functionele oplossingen. Dat Perspect Betonbeheer deze multifunctionele antislip coating heeft geadviseerd, zegt veel over onze expertise. Kennis en kunde die door BASF is erkend met de benoeming tot BASF System Partner. We behoren tot een selecte groep applicateurs die over de juiste expertise beschikt o.a. een antislip coating op een juiste wijze aan te brengen.

MasterTop BC 372 antislip coating

Bij Exxon hebben we de MasterTop BC 372 als antislip coating toegepast. Dit is een voorgevuld, gepigmenteerd, 2 componenten product met lage emissie op basis van epoxyhars. De BC372 kan o.a. ingezet worden als rolcoating. en als verzegelingslaag voor ingestrooide oppervlakken. Dat laatste hebben wij toegepast bij Exxon waardoor met de MasterTop BC 372 een antislip coating is gecreëerd.

Voordelen van MasterTop BC 372:

  • Zeer slijtvast.
  • Lage emissie.
  • Zeer goede mechanische eigenschappen.
  • Water-, zeewater- en afvalwaterbestendig.
  • Bestand tegen vele logen, zuren, zoutoplossingen, minerale oliën, smeer-en brandstoffen.
  • Makkelijk te reinigen en te onderhouden.

betonreparatie_scheuren.jpg

Betonreparaties ondergrond

De ondergrond van de installatie waar we de antislip coating hebben aangebracht, was door weersinvloeden behoorlijk aangetast. Het oppervlak telde talloze grote en kleine scheuren. Met diverse betonreparaties is de ondergrond volledig hersteld. Daartoe zijn de scheuren aangeboord en voorzien van injectiehars. De nippels zijn rond 10 mm geplaatst en met HA Safe-foam geïnjecteerd. Dt is een twee-componentige, flexibele injectiehars op basis van polyurethanen.

Secuur werken
Ook bij het uitvoeren van betonreparaties gaan we secuur te werk: na doorharding is het boven de vloer uitstekende injectiemateriaal verwijderd en zijn de boorgaatjes gerepareerd. Na uitvoering van de betonreparaties aan de ondergrond, is de antislip coating aangebracht.

Anti slip coating aanbrengen

Voorafgaand aan het aanbrengen van de anti slip coating, zijn de te behandelen oppervlakken mechanisch opgeruwd voor een betere hechting met het systeem. Vervolgens is een rollaag BASF MasterTop P 604 ingestrooid met vuur gedroogd zand als anti slip laag. Tot slot is een rollaag MasterTop BC 372 coating als verzegeling van de anti slip laag aangebracht.

antislip_coating.jpg

Info over anti slip coating

Bent u benieuwd naar de technische specificaties van de bij Exxon aangebrachte anti slip coating? Wilt u meer weten over de uitgevoerde betonreparaties of de opties bij betonbescherming? Bent u benieuwd naar de verschillende oppervlaktestructuren die als antislip laag kunnen dienen? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. We komen graag naar u toe om uw vloer of betonconstructie te inspecteren en een 1e advies te geven. Ook voor het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie, een second opinion of informatie over onze oplossingen zoals een antislip coating, kunt u contact met ons opnemen.

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

INDUSTRIEVLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Brochure betonreparaties

Omslag brochure betonreparaties MasterEmaco

Download brochure betonreparatie van BASF. MasterEmaco = hoge kwaliteit en duurzaamheid bij betonreparaties en betonbescherming.


Brochure betonbescherming

Omslag brochure betonbescherming MasterProtect

Download brochure betonbescherming over MasterProtect. Gecertificeerde oplossingen voor corrosie, carbonatie, impregnatie en chemisch bestendige waterdichting.


Vloer op afschot

Storten afschotvloer

Vloer op afschot: de basis voor een veilige, hygiënische en sterke Ucrete vloer. Totaal 55 kuub constructiebeton voor 590 m2 afschotvloer.


> Meer over betonreparatie

> Meer over betonbescherming

> Onze vloersystemen

> Exxon Mobile


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


GROENE VLOER UCRETE BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Rotterdamse producent specerijen en sauzen. De Ucrete BC6 DP10 is ideaal voor de foodsector!

 

GIETVLOER OP TRAP

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.

 

WITTE GIETVLOER KANTOOR

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services