Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Antislip vloer: stroef en veilig

antislip-vloer.jpg

Een antislip vloer is stroef en veilig in zowel natte als droge omstandigheden. Een gladde ondergrond kan overbelasting, uitglijden, struikelen en vallen tot gevolg hebben. Beperk de risico's op de werkvloer en kies voor een naadloze antislip vloer van specialist Perspect Betonbeheer.

Ruime keuze antislip profiel
Wij kunnen zowel representatieve bedrijfsvloeren als de zwaarder belastbare industrievloeren opleveren met antisliplaag. Daarbij bieden we een ruime keuze in oppervlakteprofiel: van glad tot uiterst gestructureerde afwerkingen. Welk type antislip vloer u ook kiest, u bent verzekerd van een maatwerkadvies.

Maatwerkadvies in antislip vloeren

Wij inspecteren de bestaande ondergrond en bespreken zaken zoals afwatering en afschot, het gotensysteem en type werkzaamheden dat op de vloer wordt verricht. Op basis van deze inventarisatie kunnen we een gericht advies uitbrengen over het voor uw organisatie meest geschikte antislip vloersysteem.

In onze advisering zijn niet alleen de eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld, essentieel, maar worden ook aspecten als onderhoud, schoonmaak en dagelijks gebruik zorgvuldig afgewogen. Het is zaak de juiste balans tussen de reinigbaarheid en veiligheid van de antislip vloer te vinden. In die keuze speelt niet alleen de frequentie waarmee gemorst wordt een rol, maar ook de aard van de gelekte vloeistoffen.

proefvlak-vloeren.jpg

Proefvlakken
Mocht bij het vinden van die balans tussen reinigbaarheid en veiligheid van de antislip vloer nog worden getwijfeld tussen 2 of meer vloersystemen en/of profielen, dan kan Perspect Betonbeheer zogenaamde proefvlakken plaatsen. De betreffende systemen en structuren kunnen dan in de praktijk op diverse aspecten worden getest.

Reiniging en onderhoud

De veiligheid die met een antislip vloer wordt gecreëerd is duurzaam mits de vloer op de juiste wijze wordt gereinigd. Wij kunnen u niet alleen van het juiste reinigingsadvies voorzien, maar u ook het periodieke onderhoud uit handen nemen.

Dit omvat het op gezette tijden inspecteren (kleine beschadigingen worden ter plekke gerepareerd) en op de juiste wijze reinigen van de vloer zodat ook opeengehoopt, dieperliggend vuil wordt verwijderd. Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden van periodiek onderhoud.

Mogelijkheden in antislip vloeren

Perspect Betonbeheer is specialist in uiteenlopende vloersystemen. We leveren ijzersterke industrievloeren die chemisch, thermisch en mechanisch hoog kunnen worden belast. Zelfs in antistatische of antibacteriële variant leverbaar zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor functionele bedrijfsvloeren en decoratieve vloersystemen zoals een betonlook gietvloer.

Passende oplossing
Elk type vloer heeft weer andere kenmerken zodat we voor nagenoeg elke situatie een passende oplossing kunnen bieden. Ook in antislip vloeren bieden we diverse mogelijkheden waarbij we uitgaan van de R-waarde (Rutssicherheid R 10 t/m R13) of de FSC-methode DIN 51130 (wrijvingscoëfficiënt).

Antislip bedrijfsvloer

witte-gietvloer-op-trap.jpg

  • Of het nu gaat om een bedrijfshal, de entree of een complete showroom; bedrijfsvloeren kunnen antislip worden uitgevoerd. Dat geldt zowel voor coatingvloeren als gietvloeren. De functionaliteit per type vloer verschilt, maar antislip bedrijfsvloeren zijn naadloos, slijtvast, vloeistofdicht, stroef, veilig en in vele kleuren leverbaar.

Antislip industrievloer

  • Met Ucrete vloeren (de sterkste ter wereld) kan Perspect Betonbeheer een oplossing aandragen die exact is afgestemd op de eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld. Deze ijzersterke, naadloze en vloeistofdichte antislip industrievloeren kunnen met verschillende oppervlaktestructuren, van glad tot uiterst gestructureerd, geleverd worden.


Bestaande vloeren van antisliplaag voorzien

  • Ook bestaande vloeren kunnen we van een antislip coating voorzien. Hiervoor kunnen we putten uit de multifunctionele oplossingen van BASF Master Builders Solutions. De vloercoatings zijn niet alleen slijtvast en in vele kleuren leverbaar, maar bijvoorbeeld ook bestand tegen vele logen, zuren, zoutoplossingen, minerale oliën, smeer-en brandstoffen.

groene-vloer-ucrete.jpg

Totaalaanpak in antislip vloeren

Of u nu kiest voor een nieuwe antislip vloer of bestaande vloer van een antislip coating laat voorzien; Perspect Betonbeheer biedt een totaalaanpak. Het verwijderen van een bestaande ondergrond, het plaatsen van een vloer op afschot, het inmeten en plaatsen van RVS afvoergoten en -putten, het aanbrengen van de functionele antislip vloer... We regelen het snel en goed.

Garantie op antislip vloeren
Binnen een op uw werkprocessen afgestemde planning kunnen we in aaneengelosen fases de anti slip vloer van A tot Z voor u verzorgen. Daarbij bieden we als BASF System Partner ook nog eens verlengde garantie op onze vloeren. Neem voor meer informatie over onze aanpak, vloersystemen of specifiek onze antislip vloeren, contact met ons op.

Publicatiedatum 'Antislip vloer' 11-04-2018


MASTERTOP PURE FLOOR DESIGN

Bekijk de online bladerversie van het MasterTop PUre Floor design boek. Of download de pdf als inspiratie voor decoratieve gietvloeren van MasterTop.

Meer weten over

MASTERTOP PURE FLOOR DESIGN >

UCRETE VLOEREN

Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren!

Meer weten over

UCRETE VLOEREN >

 

ANTISLIP VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren


Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren!


De MasterTop 1324 gietvloer, een echte garagevloer

MasterTop 1324 gietvloer


De MasterTop 1324 gietvloer: geschikt voor intensieve, zware belasting. Naadloos. IJzersterk. Een 'heavy duty' gietvloer o.a. ideaal als garagevloer. 


BASF Ucrete vloer BC4 DP20

IJzersterke BASF Ucrete vloer

Duurzame en robuuste BASF Ucrete vloer voor champignon kwekerij in Kesteren. De BASF Ucrete BC4 DP20 vloer is ideaal voor o.a. de voedingsindustrie!


Antislip coating Exxon

Antislip coating

Een antislip coating die in weer en wind stand houdt en tegelijkertijd als betonbescherming dient. De antislip coating is duurzaam en multifunctioneel.


Heerlijk, heldere Ucrete vloer

Ucrete vloer BC4 DP10

Onlangs opgeleverd: een heerlijk, heldere Ucrete vloer. Om precies te zijn een ijzersterke, duurzame Ucrete vloer BC4 DP10 bij een wel zeer bekende bierbrouwerij.


Ucrete HPQ vloer

Ucrete HPQ vloer: robuust en decoratief

De Ucrete HPQ vloer: een decoratieve polyurethaan cementvloer. De robuuste Ucrete HPQ vloeren zijn geschikt voor droge en natte omgevingen. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services