Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Antislip vloer: stroef en veilig

antislip-vloer.jpg

Een antislip vloer is stroef en veilig in zowel natte als droge omstandigheden. Een gladde ondergrond kan overbelasting, uitglijden, struikelen en vallen tot gevolg hebben. Beperk de risico's op de werkvloer en kies voor een naadloze antislip vloer van specialist Perspect Betonbeheer.

Ruime keuze antislip profiel
Wij kunnen zowel representatieve bedrijfsvloeren als de zwaarder belastbare industrievloeren opleveren met antisliplaag. Daarbij bieden we een ruime keuze in oppervlakteprofiel: van glad tot uiterst gestructureerde afwerkingen. Welk type antislip vloer u ook kiest, u bent verzekerd van een maatwerkadvies.

Maatwerkadvies in antislip vloeren

Wij inspecteren de bestaande ondergrond en bespreken zaken zoals afwatering en afschot, het gotensysteem en type werkzaamheden dat op de vloer wordt verricht. Op basis van deze inventarisatie kunnen we een gericht advies uitbrengen over het voor uw organisatie meest geschikte antislip vloersysteem.

In onze advisering zijn niet alleen de eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld, essentieel, maar worden ook aspecten als onderhoud, schoonmaak en dagelijks gebruik zorgvuldig afgewogen. Het is zaak de juiste balans tussen de reinigbaarheid en veiligheid van de antislip vloer te vinden. In die keuze speelt niet alleen de frequentie waarmee gemorst wordt een rol, maar ook de aard van de gelekte vloeistoffen.

proefvlak-vloeren.jpg

Proefvlakken
Mocht bij het vinden van die balans tussen reinigbaarheid en veiligheid van de antislip vloer nog worden getwijfeld tussen 2 of meer vloersystemen en/of profielen, dan kan Perspect Betonbeheer zogenaamde proefvlakken plaatsen. De betreffende systemen en structuren kunnen dan in de praktijk op diverse aspecten worden getest.

Reiniging en onderhoud

De veiligheid die met een antislip vloer wordt gecreëerd is duurzaam mits de vloer op de juiste wijze wordt gereinigd. Wij kunnen u niet alleen van het juiste reinigingsadvies voorzien, maar u ook het periodieke onderhoud uit handen nemen.

Dit omvat het op gezette tijden inspecteren (kleine beschadigingen worden ter plekke gerepareerd) en op de juiste wijze reinigen van de vloer zodat ook opeengehoopt, dieperliggend vuil wordt verwijderd. Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden van periodiek onderhoud.

Mogelijkheden in antislip vloeren

Perspect Betonbeheer is specialist in uiteenlopende vloersystemen. We leveren ijzersterke industrievloeren die chemisch, thermisch en mechanisch hoog kunnen worden belast. Zelfs in antistatische of antibacteriële variant leverbaar zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor functionele bedrijfsvloeren en decoratieve vloersystemen zoals een betonlook gietvloer.

Passende oplossing
Elk type vloer heeft weer andere kenmerken zodat we voor nagenoeg elke situatie een passende oplossing kunnen bieden. Ook in antislip vloeren bieden we diverse mogelijkheden waarbij we uitgaan van de R-waarde (Rutssicherheid R 10 t/m R13) of de FSC-methode DIN 51130 (wrijvingscoëfficiënt).

Antislip bedrijfsvloer

witte-gietvloer-op-trap.jpg

  • Of het nu gaat om een bedrijfshal, de entree of een complete showroom; bedrijfsvloeren kunnen antislip worden uitgevoerd. Dat geldt zowel voor coatingvloeren als gietvloeren. De functionaliteit per type vloer verschilt, maar antislip bedrijfsvloeren zijn naadloos, slijtvast, vloeistofdicht, stroef, veilig en in vele kleuren leverbaar.

Antislip industrievloer

  • Met Ucrete vloeren (de sterkste ter wereld) kan Perspect Betonbeheer een oplossing aandragen die exact is afgestemd op de eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld. Deze ijzersterke, naadloze en vloeistofdichte antislip industrievloeren kunnen met verschillende oppervlaktestructuren, van glad tot uiterst gestructureerd, geleverd worden.


Bestaande vloeren van antisliplaag voorzien

  • Ook bestaande vloeren kunnen we van een antislip coating voorzien. Hiervoor kunnen we putten uit de multifunctionele oplossingen van BASF Master Builders Solutions. De vloercoatings zijn niet alleen slijtvast en in vele kleuren leverbaar, maar bijvoorbeeld ook bestand tegen vele logen, zuren, zoutoplossingen, minerale oliën, smeer-en brandstoffen.

groene-vloer-ucrete.jpg

Totaalaanpak in antislip vloeren

Of u nu kiest voor een nieuwe antislip vloer of bestaande vloer van een antislip coating laat voorzien; Perspect Betonbeheer biedt een totaalaanpak. Het verwijderen van een bestaande ondergrond, het plaatsen van een vloer op afschot, het inmeten en plaatsen van RVS afvoergoten en -putten, het aanbrengen van de functionele antislip vloer... We regelen het snel en goed.

Garantie op antislip vloeren
Binnen een op uw werkprocessen afgestemde planning kunnen we in aaneengelosen fases de anti slip vloer van A tot Z voor u verzorgen. Daarbij bieden we als BASF System Partner ook nog eens verlengde garantie op onze vloeren. Neem voor meer informatie over onze aanpak, vloersystemen of specifiek onze antislip vloeren, contact met ons op.

Publicatiedatum 'Antislip vloer' 11-04-2018


INSPIREREND MASTERTOP PURE FLOOR DESIGN BOEK

Bekijk de online bladerversie van het MasterTop PUre Floor design boek. Of download de pdf als inspiratie voor decoratieve gietvloeren van MasterTop.

Meer weten over

INSPIREREND MASTERTOP PURE FLOOR DESIGN BOEK >

UCRETE VLOEREN: STERKSTE INDUSTRIËLE VLOEREN

Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren!

Meer weten over

UCRETE VLOEREN: STERKSTE INDUSTRIËLE VLOEREN >

 

ANTISLIP VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Ucrete DP antislipvloeren voor Pepsico

Ucrete DP antislipvloeren, industriële gietvloeren


Sterke Ucrete DP antislipvloeren met diverse structuren: Ucrete DP10, Ucrete DP20 en Ucrete DP30. Industriële gietvloeren met zeer hoge weerstand!


De MasterTop 1324 gietvloer, een echte garagevloer

MasterTop 1324 gietvloer robuuste bedrijfsvloeren


MasterTop 1324 gietvloer: geschikt voor intensieve, zware belasting. Naadloos. IJzersterk. Een 'heavy duty' gietvloer o.a. ideaal als garagevloer. 


UCRETE VLOEREN: STERKSTE INDUSTRIËLE VLOEREN

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren!


BASF UCRETE VLOER BC4 DP20 INDUSTRIËLE GIETVLOER

IJzersterke BASF Ucrete vloer

Duurzame en robuuste BASF Ucrete vloer voor champignon kwekerij in Kesteren. De BASF Ucrete BC4 DP20 vloer is ideaal voor o.a. de voedingsindustrie!


ANTISLIP COATING EXXON, DUURZAME VLOERCOATING

Antislip coating

Een antislip coating die in weer en wind stand houdt en tegelijkertijd als betonbescherming dient. De antislip vloercoating is duurzaam en multifunctioneel.


EEN HEERLIJK, HELDERE UCRETE INDUSTRIEVLOER

Ucrete vloer BC4 DP10

Onlangs opgeleverd: een heerlijk, heldere Ucrete vloer. Om precies te zijn een ijzersterke, duurzame Ucrete vloer BC4 DP10 bij een wel zeer bekende bierbrouwerij.


UCRETE HPQ VLOER

Ucrete HPQ vloer: robuust en decoratief

De Ucrete HPQ vloer: een decoratieve polyurethaan cementvloer. De robuuste Ucrete HPQ vloeren zijn geschikt voor droge en natte omgevingen. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services