Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Antistatische vloer Ucrete

antistatische-vloer-ucrete.jpg

DIT ARTIKEL IS IN BEWERKING

Net over de grens in België hebben wij een omvangrijke vloer renovatie van maar liefst 624 m2 uitgevoerd. De renovatie zijn we gestart met het slopen van de bestaande vloer van 20 centimeter dik ongewapend beton. Na afvoer van het puin kon de volgende fase van de vloer renovatie starten: een wapeningsnet aanbrengen en het nodige beton storten.

Snelle uitharding
Na uitharding is de nieuwe betonvloer bekleed met een Ucrete UD200 vloer. Een ijzersterke industrievloer die bestand is tegen restvocht uit de ondergrond en na 24 uur in gebruik kan worden genomen. De doorlooptijd van deze vloer renovatie in België? 10 dagen.

Gefaseerde aanpak vloer renovatie

Ook bij de vloer renovatie in België heeft Perspect Betonbeheer een gefaseerde aanpak gehanteerd. Fases die schijnbaar vloeiend in elkaar overlopen waardoor we levertijden van 10 dagen zoals voor de renovatie van de vloer in Beerse kunnen hanteren.

Beperking downtime
De planning van de werkzaamheden stemmen we altijd af met de opdrachtgever waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met voortgang van de bestaande bedrijfsactiviteiten.

antistatische-vloer-voorbereiding.jpg

Nieuwe betonvloer en wapeningsnet
Nadat de bestaande ondervloer was verwijderd, hebben we een nieuwe betonvloer en dubbel wapeningsnet aangebracht. Bij het storten van de nieuwe vloer is een mengel aangeraden van bepaalde BASF betonmortels en hulpstoffen.

Renovatie compleet met Ucrete vloer

Tijdens de laatste fase van de vloer renovatie in België is de betonvloer mechanisch opgeruwd door het gehele vloeroppervlak stofarm te stralen. Ook zijn verankeringsgroeven in de vloer aangebracht. Hierdoor ontstaat een optimale aanhechting met de Ucrete UD200 vloer.

De Ucrete UD200 is in een laag van 12 mm aangebracht en bestand tegen vloeistoffen tot 130°C, incidentele contacten van 150°C en grondige stoomreiniging. De Ucrete UD200 vloer is eveneens bestand tegen temperaturen tot -40°C.

Renovatie verlengt levensduur vloer

In het geval van de vloer renovatie in België is ook de bestaande betonnen ondervloer verwijderd. Vaak ook kunnen we deze vloeren met het uitvoeren van betonreparaties weer op een juiste sterkte brengen zodat deze als ondergrond kan dienen voor het uiteindelijke vloersysteem.

antistatische-vloer-plaatsen.jpg

Duurzame vloer
Bij de vloer renovatie België is een bijzonder duurzame vloer gebruikt: de Ucrete UD200. Deze krachtpatser heeft een levensduur van al snel zo'n 25 jaar. En er zijn Ucrete vloeren bekend die al 40 jaar uitstekend functioneren!

Contact over vloer renovatie

Belemmeren scheuren, gaten, los zittende gedeelten of andere beschadigingen bij de uitvoer van de bedrijfsactiviteiten? Neem dan contact met ons op om te praten over vloer renovatie. Ook uw huidige vloer periodiek onderhouden of deze voorzien van een antislip laag, behoort naast vloer renovatie tot de mogelijkheden.

ANTISTATISCHE VLOEREN

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Volg ons YouTube kanaal

Volg Betonbeheer op YouTube

Ons YouTube kanaal uitgebreid met flink aantal nieuwe clips over Ucrete vloeren, gietvloeren, vloerrenovatie en meer. Volg ons YouTube kanaal.


3.400 m2 betonreparaties BelgiŽ

Fabriek uit te voeren betonreparaties in BelgiŽ

Met 3.400 m2 betonreparaties in België, start Perspect Betonbeheer met haar grootste betonreparatie project tot nu toe.



 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services