Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

BASF gietvloer garage
naadloze, ijzersterke garagevloer

basf-gietvloer-garage.jpg

Onze 1e opracht in 2017: een BASF gietvloer garage. Sindsdien hebben we heel wat garages van gietvloeren voorzien. Een garage gietvloer biedt namelijk hoge weerstand tegen o.a. oliën, chemicaliën, chloriden én brandstoffen. Ideaal dus. Ook een garagevloer renoveren doen we regelmatig.

BASF gietvloer = perfecte garagevloer

BASF gietvloeren zijn van extreem hoge kwaliteit. Ze zijn naadloos, robuust, duurzaam en goed te reinigen. De BASF gietvloeren voor garages zijn ook nog eens in talloze kleuren verkrijgbaar. Antislip of antibacteriële uitvoering? Geen probleem. Én we kunnen als BASF System Partner tot wel 15 jaar verlengde garantie op garagevloeren geven

MasterTop 1324, ideale gietvloer garage

De MasterTop 1324 is een echte 'heavy duty' gietvloer van BASF. Een ideale garage gietvloer! De MasterTop 1324 is een polyurethaan (pu) gietvloer. Het is een volledig naadloze en eenvoudig schoon te maken duurzame vloer. Deze garagevloer biedt optimale bescherming tegen impact, slijtage en absorptie van vloeistoffen. En nog talloze andere voordelen...

Garagevloer renoveren

Scheuren, loszittende gedeeltes of andere beschadigingen aan de vloer? Geen probleem: in veel gevallen kunnen we de garagevloer renoveren. En dat doen we snel, goed en met garantie. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van de aansluiting van de afvoergoot met de garage gietvloer, het dichten van haarscheuren, of het beschermen van de ondergrond tegen doorsijpeling van afvalstoffen... Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Meer weten over garage gietvloeren?

Meer weten over garage gietvloeren? Op zoek naar een decoratieve, duurzame vloer voor de showroom? Of bent u geïnteresseerd in onze bedrijfsvloeren, aanpak of meerwaarde als BASF System Partner? Neem gerust contact met ons op, ook als u specifiek meer wilt weten over onze oplossingen voor garagevloeren.

Revisiedatum 'BASF gietvloer garage;' 08-07-2018

BEDRIJFSVLOEREN

GARAGEVLOEREN

GIETVLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De MasterTop 1324 gietvloer, een echte garagevloer

MasterTop 1324 gietvloer robuuste bedrijfsvloeren


MasterTop 1324 gietvloer: geschikt voor intensieve, zware belasting. Naadloos. IJzersterk. Een 'heavy duty' gietvloer o.a. ideaal als garagevloer.  
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services