Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

BASF System Partner
garantie voor topkwaliteit

basf-system-partner.jpg

Perspect Betonbeheer is BASF System Partner (BSP). We behoren tot een zeer selecte groep applicateurs die met haar kennis, kunde en kwaliteit aantoonbaar tot de top van de markt behoort. Voor ons vormt de benoeming tot BASF System Partner een bevestiging dat duurzame kwaliteit – doorgevoerd in elk facet van onze dienstverlening – rendeert.

Garantie voor succes
Dat BASF als beursgenoteerde organisatie haar naam aan onze organisatie verbindt, vormt een extra zekerheid voor onze opdrachtgevers. Als BASF System Partner kunnen we namelijk verlengde garantie (tot 15 jaar) op o.a. de door ons aangebrachte Ucrete vloeren aanbieden.

Certificering BASF System Partner

Perspect Betonbeheer mag zich voor meerdere van haar specialisaties BASF System Partner noemen. En daar zijn we bijzonder trots op. De certificering geldt voor alle Betonherstel-systemen en voor o.a. MasterTop en Ucrete vloeren. We zijn BASF System Partner voor:

  • Erkend Ucrete applicateur;
  • Industriële vloeren;
  • Comfort en decoratieve vloeren;
  • Constructieve betonreparatie en –bescherming;
  • Cementgebonden waterdichting;
  • Waterdichting op PU- en PUA-basis.

Master Builders Solutions van BASF

Master Builders Solutions van BASF omvat circa 30 verschillende, elk zeer geavanceerde chemische producten voor de bouw. Het zijn stuk voor stuk slimme oplossingen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Enige merken van Master Builders Solutions van BASF zijn o.a. MasterEmaco, MasterTop en Ucrete.

basf-system-partner-certificaat.jpg

Kennisnetwerk
Master Builders Solutions van BASF werkt intensief samen met opdrachtgevers, ingenieursbureaus, architecten en top-applicateurs zoals Perspect Betonbeheer uit Dordrecht. Deze intensieve samenwerking vormt niet alleen de basis voor innovaties en productontwikkeling, maar heeft ook geleid tot een kennisnetwerk: de BASF System Partners.

BASF System Partner programma

In het System Partner programma van BASF wordt de brede vakkennis van het grootste chemiebedrijf ter wereld samengebracht met die van de beste applicateurs. Die unieke combinatie is een garantie voor kwaliteit van A tot Z. BASF System Partners onderscheiden zich namelijk door hun uitzonderlijke kwaliteit, hun opleidingsniveau en aantoonbaar positieve trackrecords op projecten.

Minder risico’s, verlengde garantie
Als BASF System Partner kan Perspect Betonbeheer bij al haar projecten, en van start tot oplevering, op volledige ondersteuning door BASF rekenen. Die intensieve samenwerking biedt opdrachtgevers een aantal voordelen:

  • Grotere zekerheid tegen financiële schade.
  • Verminderd risico door een hooggekwalificeerde en gecertificeerde partner.
  • Gezamenlijke, verlengde garantie op materiaal en verwerking.
  • Technische ondersteuning door BASF.

Investeren in kennis en vaardigheden

Als System Partner worden we niet alleen op technisch vlak door BASF ondersteund, maar ook in het behouden van onze voorsprong in kennis en vaardigheden. We worden als eerste geïnformeerd over de laatste marktontwikkelingen en productinnovaties met o.a. workshops, trainingen en speciale bijeenkomsten.

De combinatie van theoretische en praktische ondersteuning door BASF maakt dat Perspect Betonbeheer bij de reparatie en bescherming van beton, waterdichting en plaatsing van vloersystemen volgens de laatste inzichten, technieken en wet- en regelgeving te werk gaat.

Perspect Betonbeheer is BASF System Partner

Samenwerken met Perspect Betonbeheer

Samenwerken met BASF System Partner Perspect Betonbeheer garandeert opdrachtgevers, ingenieursbureaus, aannemers en architecten kwaliteit en zekerheid. Bouwprojecten worden veilig, efficiënt en succesvol afgerond. Want van advies tot oplevering, van planning tot inspectie… kwaliteit staat bij BASF System Partner Perspect Betonbeheer centraal.

We maken graag een afspraak
Benieuwd naar de voordelen die een samenwerking Perspect Betonbeheer u biedt? Meer weten over onze dienstverlening of aanpak? Neem gerust contact met ons op, we maken graag een afspraak op uw kantoor. Ook als u meer wilt weten over het BASF System Partner programma staan we u graag te woord.

BEDRIJFSVLOEREN

BETONBESCHERMING

BETONONDERHOUD

BETONREPARATIE

INDUSTRIEVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

UCRETE VLOEREN

WATERDICHTING

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren: sterkste industriële vloeren


Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren!


OBJECTIEVE INSPECTIE VAN VLOEREN EN BETON

Inspectie met oog voor detail

Objectieve inspectie en beoordeling van vloeren en beton vormt de basis van een helder advies. Die inspectie is de start van een effectieve, duurzame oplossing.


ADVIES OVER VLOEREN EN BETON, MAATWERK AANPAK

Helder en integer advies

Een weloverwogen, integer advies inclusief plan van aanpak waarbij kwaliteit en rendement op de korte en lange termijn centraal staan.


PERIODIEK ONDERHOUD VAN VLOEREN EN BETON

Onderhoud van vloeren en beton

Met onderhoud wordt schade aan vloeren en betonnen constructies hersteld én voorkomen. Met onderhoud neemt de levensduur toe.


UCRETE VLOEREN: BROCHURE INDUSTRIËLE VLOEREN

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren. Slijtvaste, duurzame en rendabele industriële vloeren. Ucrete biedt hoge mechanische, thermische en chemische weerstand. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services