Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

BASF System Partner

basf-system-partner.jpg

Perspect Betonbeheer is BASF System Partner (BSP). We behoren tot een zeer selecte groep applicateurs die met haar kennis, kunde en kwaliteit aantoonbaar tot de top van de markt behoort. Voor ons vormt de benoeming tot BASF System Partner een bevestiging dat duurzame kwaliteit – doorgevoerd in elk facet van onze dienstverlening – rendeert.

Garantie voor succes
Dat BASF als beursgenoteerde organisatie haar naam aan onze organisatie verbindt, vormt een extra zekerheid voor onze opdrachtgevers. Als BASF System Partner kunnen we namelijk verlengde garantie (tot 15 jaar) op o.a. de door ons aangebrachte Ucrete vloeren aanbieden.

Certificering BASF System Partner

Perspect Betonbeheer mag zich voor meerdere van haar specialisaties BASF System Partner noemen. En daar zijn we bijzonder trots op. De certificering geldt voor alle Betonherstel-systemen en voor o.a. MasterTop en Ucrete vloeren. We zijn BASF System Partner voor:

  • Erkend Ucrete applicateur;
  • Industriële vloeren;
  • Comfort en decoratieve vloeren;
  • Constructieve betonreparatie en –bescherming;
  • Cementgebonden waterdichting;
  • Waterdichting op PU- en PUA-basis.

Master Builders Solutions van BASF

Master Builders Solutions van BASF omvat circa 30 verschillende, elk zeer geavanceerde chemische producten voor de bouw. Het zijn stuk voor stuk slimme oplossingen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Enige merken van Master Builders Solutions van BASF zijn o.a. MasterEmaco, MasterTop en Ucrete.

basf-system-partner-certificaat.jpg

Kennisnetwerk
Master Builders Solutions van BASF werkt intensief samen met opdrachtgevers, ingenieursbureaus, architecten en top-applicateurs zoals Perspect Betonbeheer uit Dordrecht. Deze intensieve samenwerking vormt niet alleen de basis voor innovaties en productontwikkeling, maar heeft ook geleid tot een kennisnetwerk: de BASF System Partners.

BASF System Partner programma

In het System Partner programma van BASF wordt de brede vakkennis van het grootste chemiebedrijf ter wereld samengebracht met die van de beste applicateurs. Die unieke combinatie is een garantie voor kwaliteit van A tot Z. BASF System Partners onderscheiden zich namelijk door hun uitzonderlijke kwaliteit, hun opleidingsniveau en aantoonbaar positieve trackrecords op projecten.

Minder risico’s, verlengde garantie
Als BASF System Partner kan Perspect Betonbeheer bij al haar projecten, en van start tot oplevering, op volledige ondersteuning door BASF rekenen. Die intensieve samenwerking biedt opdrachtgevers een aantal voordelen:

  • Grotere zekerheid tegen financiële schade.
  • Verminderd risico door een hooggekwalificeerde en gecertificeerde partner.
  • Gezamenlijke, verlengde garantie op materiaal en verwerking.
  • Technische ondersteuning door BASF.

Investeren in kennis en vaardigheden

Als System Partner worden we niet alleen op technisch vlak door BASF ondersteund, maar ook in het behouden van onze voorsprong in kennis en vaardigheden. We worden als eerste geïnformeerd over de laatste marktontwikkelingen en productinnovaties met o.a. workshops, trainingen en speciale bijeenkomsten.

De combinatie van theoretische en praktische ondersteuning door BASF maakt dat Perspect Betonbeheer bij de reparatie en bescherming van beton, waterdichting en plaatsing van vloersystemen volgens de laatste inzichten, technieken en wet- en regelgeving te werk gaat.

betonbeheer-basf-system-partner.jpg

Samenwerken met Perspect Betonbeheer

Samenwerken met BASF System Partner Perspect Betonbeheer garandeert opdrachtgevers, ingenieursbureaus, aannemers en architecten kwaliteit en zekerheid. Bouwprojecten worden veilig, efficiënt en succesvol afgerond. Want van advies tot oplevering, van planning tot inspectie… kwaliteit staat bij BASF System Partner Perspect Betonbeheer centraal.

We maken graag een afspraak
Benieuwd naar de voordelen die een samenwerking Perspect Betonbeheer u biedt? Meer weten over onze dienstverlening of aanpak? Neem gerust contact met ons op, we maken graag een afspraak op uw kantoor. Ook als u meer wilt weten over het BASF System Partner programma staan we u graag te woord.

BEDRIJFSVLOEREN

BETONBESCHERMING

BETONONDERHOUD

BETONREPARATIE

INDUSTRIEVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

UCRETE VLOEREN

WATERDICHTING

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren


Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren!


Inspectie

Inspectie met oog voor detail

Objectieve inspectie en beoordeling vormt de basis van een helder advies. Die inspectie is de start van een effectieve, duurzame oplossing.


Advies

Helder en integer advies

Een weloverwogen, integer advies inclusief plan van aanpak waarbij kwaliteit en rendement op de korte en lange termijn centraal staan.


Onderhoud

Onderhoud van vloeren en beton

Met onderhoud wordt schade aan vloeren en betonnen constructies hersteld én voorkomen. Met onderhoud neemt de levensduur toe.


Brochure Ucrete vloeren

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren: hoge mechanische, thermische en chemische weerstand. Ucrete vloeren zijn slijtvast, duurzaam, rendabel! 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services