Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

BASF Ucrete vloer

basf-ucrete-vloer.jpg

In Kesteren hebben we een prachtige BASF Ucrete vloer geplaatst. Om precies te zijn een Ucrete BC4 DP20 vloer. Dit specifieke vloersysteem uit de range BASF Ucrete vloeren, is volledig bestand tegen vloeistoffen tot 70°C en geschikt voor temperaturen tot -15°C. In het nieuwbouwpand van het champignon verwerkende bedrijf hebben we circa 3.000 m2 Ucrete BC4 DP20 aangelegd.

Voor de voedingsindustrie zijn BASF Ucrete vloeren een ideale oplossing. Robuust, duurzaam en geschikt voor zowel droge als natte omgevingen. Het vloersysteem is dicht en ondoorlatend. De lage emissie van de BASF Ucrete vloer tast voedingsmiddelen niet aan.

Uitgangspunten BASF Ucrete vloer

Opdrachtgever is een champignon verwerkend bedrijf in Kesteren. Hier worden champignons verwerkt en ingevroren als deelproduct voor de voedselindustrie en horeca. Voor uitbreiding van de productiecapaciteit werd een nieuwe fabriekshal gebouwd.

Het is een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam gebouw waar voor een oppervlak van bijna 3.000 m2 een duurzaam en bij de bedrijfsactiviteiten passend vloersysteem moet worden geplaatst. Perspect Betonbeheer heeft op basis van o.a. deze uitgangspunten een BASF Ucrete vloer geadviseerd; de Ucrete BC4 DP20.

voorbereiding-ucrete-vloer.jpg verankeringsgroeven-ucrete-vloeren.jpg

Specificaties Ucrete BC4 DP20

De Ucrete BC4 DP20 valt onder de serie Ucrete DP vloeren. Dit zijn unieke heavy duty vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, extreme temperaturen en forse impact. Dit type BASF Ucrete vloeren is zeer geschikt voor natte en glibberige werkomgevingen en in meerdere structuren, diktes en ook als antistatische variant verkrijgbaar. Een dicht en ondoorlatend vloersysteem dat ideaal is voor toepassing in o.a. de voedingsindustrie.

Enkele specificaties van de Ucrete BC4 DP20 op een rij:

 • Lage emissie en er is geen aantasting van voedingsmiddelen door de afgewerkte vloer (Indoor Air Comfort Gold Label).
 • Bestand tegen vloeistoffen tot 70°C. Geschikt voor temperaturen tot -15°C.
 • De slipweerstand (norm EN13038 deel 4) van de Ucrete DP20 is 45 – 55.
 • Oppervlakteprofiel (DIN51130) Ucrete DP20 is R12 - of R13 V4 (afhankelijk van de specificatie).
 • Hoge mechanische sterkte en lage elasticiteitsmodulus.
 • Uitstekende weerstand tegen een groot aantal agressieve chemicaliën zoals azijnzuur, melkzuur, oliezuur, citroenzuur, methanol en een brede waaier van minerale oliën, zouten en anorganische zuren.
 • Zero absorptiegraad getest volgens CP.BM2/67/2.
 • De vloer is bestand tegen restvocht vanuit de ondergrond en hardt snel uit.
 • Verkrijgbaar in 8 standaard Ucrete kleuren: crème, groen, grijs, oranje, rood, geel, blauw en groenbruin (verkrijgbaar in matte of glanzende uitvoering).
ucrete-topcoat-aanbrengen.jpg ucrete-topcoat-applicatie.jpg

Aanpak plaatsing BASF Ucrete vloer

Voor de plaatsing van de BASF Ucrete vloer is de volgende aanpak gehanteerd:

Ondergrondbehandeling:

 • het mechanisch verwijderen van de toplaag door middel van stofvrij stralen van het beton zodat een optimale aanhechting met het aan te brengen systeem wordt verkregen.

BASF Ucrete vloer; Ucrete BC4 DP20:

 • Het rondom aanbrengen van verankeringsgroeven conform de voorschriften van de fabrikant en tevens de benodigde beëindigingsgroeven.
 • Het aanbrengen van een laag Ucrete BC (Base Coat) van 4 mm.
 • Het instrooien van de Ucrete BC4 met filler DP 20.
 • Het aanbrengen van een laag Ucrete Topcoat als verzegeling van de BASF Ucrete vloer.

basf-Ucrete-BC4-DP20.jpg

Meerwaarde BASF System Partner

Perspect Betonbeheer levert niet alleen de hoogste kwaliteit (de beste mensen, de beste materialen) in vloersystemen, maar kan deze als BASF System Partner leveren met een verlengde garantie tot 15 jaar. Die garantie vormt niet alleen een bevestiging van onze hoge kwaliteit, maar ook van de duurzaamheid van onze BASF Ucrete vloeren. Ook in agressieve industriële omstandigheden zijn vele 20 tot 30 jaar oude Ucrete vloeren namelijk nog steeds in gebruik.

Informatie BASF Ucrete vloeren

BASF Ucrete vloeren omvat een uniek assortiment vloersystemen die elk met hun specifieke kenmerken en voordelen, naadloos aansluiten op de vereisten die aan een vloer worden gesteld. Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismaking op uw locatie. Op basis van een inventarisatie van uw eisen en wensen, en een inspectie ter plekke, bieden we u graag een passende oplossing. Ook voor andere vragen of specifiek informatie over BASF Ucrete vloeren, kunt u contact met ons opnemen.

ANTI SLIP VLOEREN

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Pepsico kiest voor Ucrete vloer

Ucrete DP vloeren


Ucrete DP vloeren: veelzijdig, duurzaam en robuust. Meerdere structuren, diktes en mogelijkheden. Hoge thermische, mechanische en chemische weerstand.


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren


Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren!


Omslag brochure ucrete vloeren

Brochure Ucrete vloeren


Download brochure Ucrete vloeren: hoge mechanische, thermische en chemische weerstand. Ucrete vloeren zijn slijtvast, duurzaam, rendabel!


Pepsico kiest voor Ucrete vloer

Ucrete vloeren Pepsico


Anti slip vloeren die een hoge chemische, thermische en mechanische weerstand bieden: ijzersterke en duurzame Ucrete vloeren voor Pepsico Nederland.


> Onze referenties


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


GROENE VLOER UCRETE BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Rotterdamse producent specerijen en sauzen. De Ucrete BC6 DP10 is ideaal voor de foodsector!

 

GIETVLOER OP TRAP

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.

 

WITTE GIETVLOER KANTOOR

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services