Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Perspect Betonbeheer

perspect_betonbeheer.jpgIn zowel de visie als aanpak van Perspect Betonbeheer staat duurzame kwaliteit centraal. En dat rendeert. De keuze voor kwaliteit die de levensduur van vloeren en betonconstructies verlengt, biedt opdrachtgevers namelijk rendement op de korte én lange termijn. De kosten van herstel, vervanging en afschrijving gaan omlaag, terwijl de opbrengst met de verlengde levensduur juist toeneemt.

Sterke groei
Op basis van de aanbevelingen van onze opdrachtgevers en gerichte aquisitie maken we een sterke groei door. Steeds meer bedrijven uit binnen- en buitenland schakelen Perspect Betonbeheer in voor betonreparatie, betonbescherming, betononderhoud en vloeren.

Certificering biedt garantie

Perspect Betonbeheer is naast Approved Applicator, ook BASF System Partner. Daarnaast beschikken wij over VCA** en zijn we ISO 9001 gecertificeerd. Vanzelfsprekend beschikken onze medewerkers over alle vereiste opleidingen en certificaten.

BASF System Partner

  • Perspect Betonbeheer is zowel BASF System Partner als Approved Applicator BASF Master Builder Solutions. Deze certificering geldt voor alle Betonherstel-systemen en voor o.a. MasterTop en Ucrete vloeren. BASF is selectief als het gaat om het toekennen van dergelijke certificeringen. Alleen applicateurs die voortdurend hoge kwaliteit leveren en over specifieke kennis en kunde beschikken (en deze hoog houden) verkrijgen deze status. Die certificering biedt garantie voor kwaliteit. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk: als BASF System Partner kunnen we een verlengde garantie tot 15 jaar bieden.

VCA** en ISO 9001

  • We zijn gecertificeerd volgens het VCA** protocol. Dit certificaat (Veiligheids Checklist voor Aannemers) staat voor competente bedrijven met goed opgeleide werknemers, professioneel veiligheidsmanagement en een sterke toewijding ten aanzien van veiligheid. Perspect Betonbeheer beschikt eveneens over het ISO 9001 certificaat. Met deze internationale norm voor kwaliteitsmanagement wordt onderschreven dat we 'zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en dat ook keer op keer bewijzen'.

Organisatie

Vanuit ons hoofdkantoor in Dordrecht werken ruim 25 medewerkers voor een keur aan nationale en internationale opdrachtgevers. De voor Perspect Betonbeheer zo kenmerkende kwaliteit is doorgevoerd in alle lagen van onze organisatie. Van voorraadbeheer tot project management, van administratie tot directie; we werken snel, goed en secuur.

Opdrachtgevers

We werken met trots voor talloze opdrachtgevers uit gevarieerde branches. Van chemisch, thermisch en mechanisch zwaar belastbare vloeren voor de voedingsindustrie, tot complexe betonrenovaties voor de petrochemie... Perspect Betonbeheer mag een keur aan nationale en internationale opdrachtgevers tot haar klantenkring rekenen. Enige opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld: Pepsico Nederland, Farm Frites International, Nefkens garagebedrijven, Exxon Mobile en Eurochem. Welke werkzaamheden wij voor hen verricht hebben vindt u bij onze referenties.

Partners van Perspect Betonbeheer

Ook de partners van Perspect Betonbeheer behoren tot de top in hun vakgebied. Zij onderscheiden zich met innovatieve oplossingen, doordachte concepten, bewezen expertise en - vanzelfsprekend - hoge kwaliteit. Het zijn echter niet alleen die factoren waarop Perspect Betonbeheer haar partners kiest. Criteria als integriteit, openheid en o.a. ethiek wegen voor ons net zo zwaar bij het gezamenlijk optrekken in de markt. Wij werken tot wederzijdse tevredenheid samen met partners als o.a. BASF, Fenicrom en Solid Services.

Samenwerken met Perspect Betonbeheer

Samenwerken met Perspect Betonbeheer leidt tot vele voordelen op zowel de korte als lange termijn. Benieuwd naar onze meerwaarde voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bent u geïnteresseerd in een specifiek onderwerp van onze dienstverlening zoals betonreparatie, betonbescherming, betononderhoud of vloeren? Geef dit dan even aan; we gaan er tijdens onze afspraak graag dieper op in.


BASF SYSTEM PARTNER

BASF System Partner Betonbeheer behoort met haar kennis, kunde en kwaliteit tot de top van de markt. BASF System Partner = unieke certificering.

Meer weten over

BASF SYSTEM PARTNER >

BETONBEHEER OP YOUTUBE

Betonbeheer heeft sinds 10-07-2017 een eigen kanaal op YouTube. Hier worden met enige regelmaat clips over onze werkzaamheden en opgeleverde projecten geupload.

Meer weten over

BETONBEHEER OP YOUTUBE >

 

PRESENTATIE BETONBEHEER

In de presentatie Betonbeheer komt aan bod wie we zijn, wat we doen, welke aanpak we hanteren en voor wie we zoal werken. Onze duurzame kwaliteit rendeert!

Meer weten over

PRESENTATIE BETONBEHEER >

VACATURES

Betonbeheer zoekt zowel leerling Applicateurs als ervaren Voormannen. Bel voor meer info over onze vacatures met Edwin Slingerland +31 (0) 6 52 00 89 64

Meer weten over

VACATURES >

 

BETONBESCHERMING

BETONONDERHOUD

BETONREPARATIE

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


BASF System Partner

BASF System Partner Perspect Betonbeheer

BASF System Partner Betonbeheer behoort met haar kennis, kunde en kwaliteit tot de top van de markt. BASF System Partner = unieke certificering.


Vacatures

Gedeelte team Perspect Betonbeheer

Betonbeheer zoekt zowel leerling Applicateurs als ervaren Voormannen. Bel voor meer info over onze vacatures met Edwin Slingerland +31 (0) 6 52 00 89 64


Inspectie

Inspectie met oog voor detail

Objectieve inspectie en beoordeling vormt de basis van een helder advies. Die inspectie is de start van een effectieve, duurzame oplossing.


Advies

Helder en integer advies

Een weloverwogen, integer advies inclusief plan van aanpak waarbij kwaliteit en rendement op de korte en lange termijn centraal staan.


Onderhoud

Onderhoud van vloeren en beton

Met onderhoud wordt schade aan vloeren en betonnen constructies hersteld én voorkomen. Met onderhoud neemt de levensduur toe.


Ucrete vloeren

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren! 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services