Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Betonbescherming

betonbescherming_betonreparatie.jpgTijdige betonbescherming voorkomt aantasting van beton door corrosie, chemicaliën, vocht of zuren. Door het beton te impregneren of bijvoorbeeld te voorzien van een beschermende coating, weten we de levensduur van betonnen constructies te verlengen.

BASF System Partner Betonherstel
Perspect Betonbeheer is System Partner Betonherstel van BASF Master Builder Solutions. Die certificering erkent onze expertise op het gebied van betonreparaties en de bescherming van beton. Met onze specialistische kennis en kunde behoren we tot een selecte groep die hoge kwaliteit in herstel van betonschades en betonbescherming biedt.

Materialen betonbescherming

Bij de bescherming van beton werken we met de producten van BASF Master Builder Solutions. BASF biedt een totaalpakket hoogwaardige producten waarmee we maatwerk in betonreparatie en betonbescherming kunnen bieden. De producten zijn stuk voor stuk gecertificeerd, veilig, duurzaam en van een hoge, constante kwaliteit. Enige kenmerken van de producten die we voor betonbescherming kunnen inzetten zijn: snelle applicatie, scheuroverbruggend, waterdamp doorlatend, vries-dooi bestendig, chemische resistentie, et cetera.

Aanpak betonbescherming

Perspect Betonbeheer weet met betonbescherming indringing van schadelijke stoffen uit de lucht of vanuit vloeistoffen in het beton te verminderen en te voorkomen. We kunnen het beton impregneren, dampdoorlatende of afsluitende coatings aanbrengen en met afdichtings- en slijtlagen het beton beschermen. Welk type betonbescherming we inzetten, is afhankelijk van o.a. de staat, functie en omgeving van de betreffende beton constructie. Een inspectie gaat dan ook altijd vooraf aan de bescherming of reparatie van het beton.

Levensduur beton verlengen
Gebaseerd op de inspectie van de betonconstructies, brengen we een advies uit over de onderhoudsstaat van de constructies. Er wordt inzichtelijk gemaakt met welk type betonreparatie en betonbescherming we de levensduur van het beton kunnen verlengen. Eventuele betonreparaties worden voorafgaand aan de beton beschermende maatregelen uitgevoerd.

Meer informatie betonbescherming

Bent u benieuwd naar de onderhoudsstaat van uw betonconstructies? Bel ons dan voor een inspectie op uw locatie. Ook voor spoedreparatie van betonschades of waterdichting van constructies kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kwaliteit en duurzaamheid van betonbescherming.


ADVIES

Een weloverwogen, integer advies inclusief plan van aanpak waarbij kwaliteit en rendement op de korte en lange termijn centraal staan.

Meer weten over

ADVIES >

BASF SYSTEM PARTNER

BASF System Partner Betonbeheer behoort met haar kennis, kunde en kwaliteit tot de top van de markt. BASF System Partner = unieke certificering.

Meer weten over

BASF SYSTEM PARTNER >

 

INSPECTIE

Objectieve inspectie en beoordeling vormt de basis van een helder advies. Die inspectie is de start van een effectieve, duurzame oplossing.

Meer weten over

INSPECTIE >

ONDERHOUD

Met onderhoud wordt schade aan vloeren en betonnen constructies hersteld én voorkomen. Met onderhoud neemt de levensduur toe.

Meer weten over

ONDERHOUD >

 

BETONBESCHERMING

BETONONDERHOUD

BETONREPARATIE

WATERDICHTING

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Omslag brochure betonbescherming MasterProtect

Brochure betonbescherming


Download brochure betonbescherming over MasterProtect. Gecertificeerde oplossingen voor corrosie, carbonatie, impregnatie en chemisch bestendige waterdichting.


Omslag brochure betonreparaties MasterEmaco

Brochure betonreparaties


Download brochure betonreparatie van BASF. MasterEmaco = hoge kwaliteit en duurzaamheid bij betonreparaties en betonbescherming.


> Onze referenties


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services