Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Betonbescherming

betonbescherming_betonreparatie.jpgTijdige betonbescherming voorkomt aantasting van beton door corrosie, chemicaliën, vocht of zuren. Door het beton te impregneren of bijvoorbeeld te voorzien van een beschermende coating, weten we de levensduur van betonnen constructies te verlengen.

BASF System Partner Betonherstel
Perspect Betonbeheer is System Partner Betonherstel van BASF Master Builder Solutions. Die certificering erkent onze expertise op het gebied van betonreparaties en de bescherming van beton. Met onze specialistische kennis en kunde behoren we tot een selecte groep die hoge kwaliteit in herstel van betonschades en betonbescherming biedt.

Materialen betonbescherming

Bij de bescherming van beton werken we met de producten van BASF Master Builder Solutions. BASF biedt een totaalpakket hoogwaardige producten waarmee we maatwerk in betonreparatie en betonbescherming kunnen bieden. De producten zijn stuk voor stuk gecertificeerd, veilig, duurzaam en van een hoge, constante kwaliteit. Enige kenmerken van de producten die we voor betonbescherming kunnen inzetten zijn: snelle applicatie, scheuroverbruggend, waterdamp doorlatend, vries-dooi bestendig, chemische resistentie, et cetera.

Aanpak betonbescherming

Perspect Betonbeheer weet met betonbescherming indringing van schadelijke stoffen uit de lucht of vanuit vloeistoffen in het beton te verminderen en te voorkomen. We kunnen het beton impregneren, dampdoorlatende of afsluitende coatings aanbrengen en met afdichtings- en slijtlagen het beton beschermen. Welk type betonbescherming we inzetten, is afhankelijk van o.a. de staat, functie en omgeving van de betreffende beton constructie. Een inspectie gaat dan ook altijd vooraf aan de bescherming of reparatie van het beton.

Levensduur beton verlengen
Gebaseerd op de inspectie van de betonconstructies, brengen we een advies uit over de onderhoudsstaat van de constructies. Er wordt inzichtelijk gemaakt met welk type betonreparatie en betonbescherming we de levensduur van het beton kunnen verlengen. Eventuele betonreparaties worden voorafgaand aan de beton beschermende maatregelen uitgevoerd.

Meer informatie betonbescherming

Bent u benieuwd naar de onderhoudsstaat van uw betonconstructies? Bel ons dan voor een inspectie op uw locatie. Ook voor spoedreparatie van betonschades of waterdichting van constructies kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kwaliteit en duurzaamheid van betonbescherming.

Voorkom aantasting van beton door corrosie, chemicaliën, vocht of zuren; kies voor onze duurzame betonbescherming. Perspect Betonbeheer kan het beton bijvoorbeeld impregneren of voorzien van een beschermende coating. Zo kunnen we met betonbescherming de levensduur van betonnen constructies verlengen.

BETONBESCHERMING

BETONONDERHOUD

BETONREPARATIE

BETONROT

BETONVLOEREN

KEERWANDEN

VLOER RENOVATIE

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Omslag brochure betonbescherming MasterProtect

Brochure betonbescherming


Download brochure betonbescherming over MasterProtect. Gecertificeerde oplossingen voor corrosie, carbonatie, impregnatie en chemisch bestendige waterdichting.


BROCHURE BETONREPARATIES DUURZAAM BETONHERSTEL

Omslag brochure betonreparaties MasterEmaco

Download brochure betonreparatie van BASF. MasterEmaco = hoge kwaliteit en duurzaamheid bij betonherstel, renovatie beton en betonbescherming. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services