Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Betonlook gietvloer, unieke kantoorvloeren

betonlook-gietvloer.jpg

Moderne betonlook gietvloer als een van de kantoorvloeren bij de CEKA Office Groep geplaatst. Passend bij de uitstraling van het stijlvolle hoofdkantoor is gekozen voor een combinatie van de RAL kleuren 8015 en 8024. Hiermee is een bijzondere bruine gietvloer betonlook gecreëerd.

Maatwerk in kantoorvloeren
Perspect Betonbeheer heeft het bedrijfspand van CEKA van verschillende gietvloeren voorzien. Daarbij is design, kleurstelling en vanzelfsprekend functionaliteit zorgvuldig afgestemd op de eisen en wensen die aan de kantoorvloeren zijn gesteld. De bruine betonlook gietvloer is 1 van de totaal 4 verschillende pu gietvloeren in het pand.

Keuze in gietvloeren

Naast een keur aan oplossingen in kantoor- en projectinrichting, kunnen in het experience-center van CEKA ook verschillende kantoorvloeren worden ervaren. En dat begint al bij binnenkomst... De design gietvloer bij de entree is een echte eyecatcher en nodigt de bezoeker op speelse wijze uit het bedrijfspand te verkennen waar men ook de gietvloer betonlook tegen zal komen.

Verlengde garantie op gietvloeren
Het pand in Raamsdonkveer is eveneens voorzien van een grijze gietvloer in de algemene ruimte, een zwarte variant die in de keuken is aangebracht en natuurlijk de coffee corner, waar een betonlook gietvloer is geplaatst. Stuk voor stuk zijn het MasterTop polyurethaan gietvloeren. En o.a. op dat type kantoorvloeren kan Perspect Betonbeheer als BASF System Partner tot 15 jaar verlengde garantie geven.

gietvloer-primer.jpg

Betonlook gietvloer in alle kleuren

Gietvloeren zijn in alle mogelijke RAL kleuren leverbaar. En dat geldt natuurlijk ook voor betonlook gietvloeren. Deze zijn samengesteld uit twee of meer kleuren die kort met elkaar worden gemengd. Tijdens het aanbrengen ontstaan de zo kenmerkende patronen in de gietvloer betonlook.

betonlook-gietvloer-mengen.jpg

Kies voor een klassieke betonlook gietvloer en combineer grijs met wit... Kantoorvloeren met opvallende accenten? Wat denkt u van donkergeel met oranje en een goudzweem? De kleuren van de bedrijfsvloer aanpassen aan de inrichting van het bedrijfspand? Alles is mogelijk met een gietvloer betonlook. Het is een kwestie van de te combineren kleuren gietvloer kiezen en het aan de vakmannen van Perspect Betonbeheer overlaten.

betonlook-gietvloer-aanbrengen.jpg

Gietvloer betonlook: ijzersterke, unieke kantoorvloeren

De bij CEKA geplaatste gietvloer betonlook is een MasterTop 1326 gietvloer. Naast de decoratieve mogelijkheden van dit type ijzersterke MasterTop vloeren, biedt deze o.a. de volgende meerwaarden:

  • Werkt geluiddempend en voelt comfortabel aan.
  • Makkelijk te reinigen en te onderhouden.
  • Dit type kantoorvloeren is geschikt voor vloerverwarming.
  • Vloeistofdicht, lage emissie.
  • Naadloos en scheuroverbruggend.
  • Lange levensduur, uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.
  • Leverbaar in alle RAL kleuren in matte of zijdeglans afwerking.
  • Elasticiteit, scheur- en krasweerstand kunnen worden aangepast.

betonlook-gietvloer-ceka.jpg

CEKA Office Groep

CEKA Office Groep kenmerkt zich door hoge kwaliteit, duurzaamheid & turnkey oplossingen in de kantoor- en projectinrichting. Ook het hoofdkantoor in Waalwijk ademt hun creatieve oplossingen voor efficiënte kantoorinrichting uit. Een uitstraling die met de keuze voor de decoratieve polyurethaan gietvloeren (waaronder de bruine gietvloer betonlook) van Perspect Betonbeheer is versterkt.

Een betonlook gietvloer als kantoorvloer

Is uw huidige bedrijfsvloer aan vervanging toe? Op zoek naar een sterke, decoratieve en eenvoudig schoon te houden vloer? Neem dan contact met ons op om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen. We kunnen u vanuit onze ruime ervaring gericht adviseren over kantoorvloeren die zowel in uitstraling als functionaliteit aan uw eisen en wensen voldoet. En ook als het om een gietvloer betonlook gaat, bieden we een ruime keuze in fuctionaliteiten, afwerkingen en kleurstellingen.

Revisiedatum 'Betonlook gietvloer, unieke kantoorvloeren;' 21-06-2018

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

VLOEISTOFDICHTE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Detail decoratieve PU gietvloer

Decoratieve PU Gietvloer ideale bedrijfsvloer


Decoratieve PU gietvloer: naadloos, robuust én mooi. Een ideale bedrijfsvloer die duurzaam beschermt tegen slijtage, vervuiling, absorptie van vloeistoffen én impact.


Aantal RAL-kleuren voor uw gietvloer

Handig: online RAL-kleuren gietvloer kiezen


Online de gietvloer kleur kiezen; handig voor de 1e selectie. Bepaal voorkeur op basis van alle RAL-kleuren voor de gietvloer in uw kantoor.


MASTERTOP 1324 GIETVLOER ROBUUSTE BEDRIJFSVLOEREN

De MasterTop 1324 gietvloer, een echte garagevloer

MasterTop 1324 gietvloer: geschikt voor intensieve, zware belasting. Naadloos. IJzersterk. Een 'heavy duty' gietvloer o.a. ideaal als garagevloer. 


MASTERTOP 1325 GIETVLOER HYGI√čNISCH EN DUURZAAM

Payper polyurethaan gietvloer

MasterTop 1325 gietvloer is stijlvol, stil en bijzonder hygiënisch. Ideale pu gietvloer voor o.a. ziekenhuizen, winkelcentra, scholen en als kantoorvloer.


MASTERTOP 1326 GIETVLOER: DESIGN BEDRIJFSVLOEREN

De MasterTop 1326 gietvloer, voor unieke design gietvloeren

MasterTop 1326 is de ultieme design gietvloer. Tover de bedrijfsvloer met MasterTop 1326 om tot uniek, artistiek en opvallende meesterwerk.


MASTERTOP 1327 GIETVLOER COMFORTABEL EN STIL

Decoratieve MasterTop 1327 gietvloer

De MasterTop 1327 gietvloer combineert loopcomfort, geluidsreductie én design. De MasterTop 1327 gietvloer is ideaal voor o.a. musea en het onderwijs.


GIETVLOER OP TRAP SLIJTVAST, SLIPVAST EN STIJLVOL

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: slijtvast, slipvast, hygiënisch en stijlvol. Kies uit alle mogelijke RAL kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services