Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Betonlook gietvloer

betonlook-gietvloer.jpg

Moderne en unieke betonlook gietvloer in het hoofdkantoor van CEKA Office Groep geplaatst. Passend bij de uitstraling van de stijlvolle coffee corner is gekozen voor een combinatie van de RAL kleuren 8015 en 8024. Hiermee is een bijzondere bruine betonlook gietvloer gecreëerd.

Maatwerk in gietvloeren
Perspect Betonbeheer heeft het bedrijfspand van CEKA van verschillende gietvloeren voorzien. Daarbij is design, kleurstelling en vanzelfsprekend functionaliteit zorgvuldig afgestemd op de eisen en wensen die aan de vloeren zijn gesteld. De bruine betonlook gietvloer is 1 van de totaal 4 verschillende polyurethaan gietvloeren in het pand.

Keuze in gietvloeren

Naast een keur aan oplossingen in kantoor- en projectinrichting, kunnen in het experience-center van CEKA ook verschillende vloersystemen worden ervaren. En dat begint al bij binnenkomst... De design gietvloer bij de entree is een echte eyecatcher en nodigt de bezoeker op speelse wijze uit het bedrijfspand te verkennen.

Verlengde garantie op gietvloeren
Het pand in Raamsdonkveer is eveneens voorzien van een grijze gietvloer in de algemene ruimte, een zwarte variant die in de keuken is aangebracht en natuurlijk de coffee corner, waar een betonlook gietvloer is geplaatst. Stuk voor stuk zijn het MasterTop polyurethaan gietvloeren waarvoor Perspect Betonbeheer als BASF System Partner tot 15 jaar verlengde garantie op kan geven.

gietvloer-primer.jpg

Betonlook gietvloer in alle kleuren

Gietvloeren zijn in alle mogelijke RAL kleuren leverbaar. En dat geldt natuurlijk ook voor betonlook gietvloeren. Deze zijn samengesteld uit twee of meer kleuren die kort met elkaar worden gemengd. Tijdens het aanbrengen ontstaan de zo kenmerkende betonlook patronen in de gietvloer.

betonlook-gietvloer-mengen.jpg

Kies voor een klassieke betonlook gietvloer en combineer grijs met wit... Een opvallend accent op de vloer? Wat denkt u van donkergeel met oranje en een goudzweem? De kleuren van de betonlook gietvloer aanpassen aan de rest van de inrichting? Alles is mogelijk. Het is een kwestie van de te combineren kleuren gietvloer kiezen en het aan de vakmannen van Perspect Betonbeheer overlaten.

betonlook-gietvloer-aanbrengen.jpg

Gietvloeren in betonlook: ijzersterk en decoratief

De bij CEKA geplaatste gietvloer in betonlook is een MasterTop 1326 gietvloer. Naast de decoratieve mogelijkheden van het vloersysteem, biedt deze o.a. de volgende meerwaarden:

  • Werkt geluiddempend en voelt comfortabel aan.
  • Makkelijk te reinigen en te onderhouden.
  • Geschikt voor vloerverwarming.
  • Vloeistofdicht, lage emissie.
  • Naadloos en scheuroverbruggend.
  • Lange levensduur, uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.
  • Leverbaar in alle RAL kleuren in matte of zijdeglans afwerking.
  • Elasticiteit, scheur- en krasweerstand kunnen worden aangepast.

betonlook-gietvloer-ceka.jpg

CEKA Office Groep

CEKA Office Groep kenmerkt zich door hoge kwaliteit, duurzaamheid & turnkey oplossingen in de kantoor- en projectinrichting. Ook het hoofdkantoor in Waalwijk ademt hun creatieve oplossingen voor efficiënte kantoorinrichting uit. Een uitstraling die met de keuze voor de decoratieve polyurethaan gietvloeren (waaronder de bruine betonlook gietvloer) van Perspect Betonbeheer is versterkt.

Een betonlook gietvloer voor uw bedrijf

Is uw huidige bedrijfsvloer aan vervanging toe? Overweegt u een betonlook gietvloer voor uw bedrijf?Neem dan contact met ons op om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen. We kunnen u vanuit onze ruime ervaring gericht adviseren over een vloersysteem dat zowel in uitstraling als functionaliteit aan uw eisen en wensen voldoet. En ook als het om betonlook gietvloeren gaat, bieden we een ruime keuze in fuctionaliteiten, afwerkingen en kleurstellingen.

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

VLOEISTOFDICHTE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Detail decoratieve PU gietvloer

Decoratieve PU Gietvloer


1.200 m2 decoratieve PU Gietvloer opgeleverd. De 1e fase van totaal 2.400 m2 polyurethaan gietvloer voor de grootste fruitcoöperatie van Nederland.


Aantal RAL-kleuren voor uw gietvloer

Kleur gietvloer kiezen


Online de gietvloer kleur kiezen; handig voor de 1e selectie. Bepaal voorkeur op basis van alle RAL-kleuren voor de gietvloer in uw kantoor.


MasterTop 1324 gietvloer

De MasterTop 1324 gietvloer, een echte garagevloer

De MasterTop 1324 gietvloer: geschikt voor intensieve, zware belasting. Naadloos. IJzersterk. Een 'heavy duty' gietvloer o.a. ideaal als garagevloer. 


MasterTop 1325 gietvloer

Payper polyurethaan gietvloer

MasterTop 1325 gietvloer is stijlvol, stil en bijzonder hygiënisch. De MasterTop 1325 is ideaal voor o.a. ziekenhuizen, winkelcentra en scholen.


MasterTop 1326 gietvloer

De MasterTop 1326 gietvloer, voor unieke design gietvloeren

MasterTop 1326 is de ultieme design gietvloer. Tover de kantoorvloer met MasterTop 1326 om tot uniek, artistiek en opvallend meesterwerk.


MasterTop 1327 gietvloer

Decoratieve MasterTop 1327 gietvloer

De MasterTop 1327 gietvloer combineert loopcomfort, geluidsreductie én design. De MasterTop 1327 gietvloer is ideaal voor o.a. musea en het onderwijs.


Gietvloer op trap

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services