Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Periodiek betononderhoud voorkomt betonherstel

onderhoud.jpgBetononderhoud is regelmatige inspectie van de betonnen constructie op aantasting door weersinvloeden, schadelijke stoffen of dagelijks gebruik. Maar ook het herstellen van geconstateerde betonschades. Dergelijk onderhoud aan beton voert Perspect Betonbeheer zowel periodiek als incidenteel voor haar opdrachtgevers uit.

Tijdig herkennen én herstellen
Periodiek betononderhoud heeft onze voorkeur; met regelmatige inspectie kunnen we betonschades namelijk tijdig signaleren en met betonbescherming zelfs voorkomen. Met een investering in betononderhoud bespaart u zich dus tijd én geld.

Aanpak beton onderhoud

Perspect Betonbeheer hanteert een gestructureerde aanpak als het om beton onderhoud gaat. We maken vooraf heldere afspraken over de materialen die we gebruiken en welke resultaten u van het betononderhoud kunt verwachten.

Inspectie betonschades

  • Beton onderhouden begint voor Perspect Betonbeheer met een uitgebreide inspectie. Tijdens deze betoninspectie gaan we gedetailleerd te werk. De constructies worden beoordeeld op zowel kleine als grote schades aan het beton; de zichtbare én de onzichtbare. Ook betonschades die aan het oog onttrokken zijn, weten we namelijk op basis van onze ervaring te herkennen.

Advies beton schades

  • Na elk betononderhoud rapporteren we onze bevindingen. Geconstateerde kleine schades hebben we dan al gerepareerd, van de ingrijpender betonreparaties doen we opgave. In de rapportage is een advies opgenomen voor een duurzaam herstel van de geconstateerde beton schades inclusief helder kostenplaatje. Ook de onderhoudsstaat van alle geïnspecteerde betonconstructies verwerken we in onze rapportage.

Betonreparatie

  • Uitgangspunt voor zowel het betononderhoud als de uit te voeren betonreparaties is de kwaliteit van de betonconstructie. We spelen in op de constructieve samenhang (en daarmee de veiligheid), maar ook de onderhoudsstaat en verwachtte levensduur van het beton.

Meer informatie betononderhoud

Met betononderhoud kunnen we ingrijpende betonschades voorkomen én verhelpen. Van het ondersabelen van betonconstructies, het dichten van scheuren met betoninjectie, het repareren van een betonvloer tot het herstellen van 'betonrot'... Perspect Betonbeheer draait er z'n hand niet voor om. Kies voor tijdige herkenning van betonschade en maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie over betononderhoud.

Betononderhoud is regelmatige inspectie van de betonnen constructie op aantasting door weersinvloeden, schadelijke stoffen of dagelijks gebruik. Zo kunnen we tijdig maatregelen tegen uitbreiding van de schade nemen. Kleine reparaties voeren we ter plekke uit, ingrijpender herstel wordt in overleg ingepland.

BETONBESCHERMING

BETONONDERHOUD

BETONREPARATIE

BETONROT

BETONVLOEREN

INJECTEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Omslag brochure betonbescherming MasterProtect

Brochure betonbescherming


Download brochure betonbescherming over MasterProtect. Gecertificeerde oplossingen voor corrosie, carbonatie, impregnatie en chemisch bestendige waterdichting.


BROCHURE WATERDICHTING VAN INSTALLATIES EN CONSTRUCTIES

Download brochure waterdichting BASF Masterseal

Download brochure waterdichting. O.a. MasterEmaco en MasterSeal zijn maatwerk oplossingen die volledig compatibel zijn met het waterdichting systeem. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIë: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services