Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Betononderhoud

onderhoud.jpgBetononderhoud is regelmatige inspectie van de betonnen constructie op aantasting door weersinvloeden, schadelijke stoffen of dagelijks gebruik. Maar ook het herstellen van geconstateerde betonschades. Dergelijk onderhoud aan beton voert Perspect Betonbeheer zowel periodiek als incidenteel voor haar opdrachtgevers uit.

Tijdig herkennen én herstellen
Periodiek betononderhoud heeft onze voorkeur; met regelmatige inspectie kunnen we betonschades namelijk tijdig signaleren en met betonbescherming zelfs voorkomen. Met een investering in betononderhoud bespaart u zich dus tijd én geld.

Aanpak beton onderhoud

Perspect Betonbeheer hanteert een gestructureerde aanpak als het om beton onderhoud gaat. We maken vooraf heldere afspraken over de materialen die we gebruiken en welke resultaten u van het betononderhoud kunt verwachten.

Inspectie betonschades

  • Beton onderhouden begint voor Perspect Betonbeheer met een uitgebreide inspectie. Tijdens deze betoninspectie gaan we gedetailleerd te werk. De constructies worden beoordeeld op zowel kleine als grote schades aan het beton; de zichtbare én de onzichtbare. Ook betonschades die aan het oog onttrokken zijn, weten we namelijk op basis van onze ervaring te herkennen.

Advies beton schades

  • Na elk betononderhoud rapporteren we onze bevindingen. Geconstateerde kleine schades hebben we dan al gerepareerd, van de ingrijpender betonreparaties doen we opgave. In de rapportage is een advies opgenomen voor een duurzaam herstel van de geconstateerde beton schades inclusief helder kostenplaatje. Ook de onderhoudsstaat van alle geïnspecteerde betonconstructies verwerken we in onze rapportage.

Betonreparatie

  • Uitgangspunt voor zowel het betononderhoud als de uit te voeren betonreparaties is de kwaliteit van de betonconstructie. We spelen in op de constructieve samenhang (en daarmee de veiligheid), maar ook de onderhoudsstaat en verwachtte levensduur van het beton.

Meer informatie betononderhoud

Met betononderhoud kunnen we ingrijpende betonschades voorkomen én verhelpen. Van het ondersabelen van betonconstructies, het dichten van scheuren met betoninjectie, het repareren van een betonvloer tot het herstellen van 'betonrot'... Perspect Betonbeheer draait er z'n hand niet voor om. Kies voor tijdige herkenning van betonschade en maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie over betononderhoud.


ADVIES

Een weloverwogen, integer advies inclusief plan van aanpak waarbij kwaliteit en rendement op de korte en lange termijn centraal staan.

Meer weten over

ADVIES >

BASF SYSTEM PARTNER

BASF System Partner Betonbeheer behoort met haar kennis, kunde en kwaliteit tot de top van de markt. BASF System Partner = unieke certificering.

Meer weten over

BASF SYSTEM PARTNER >

 

INSPECTIE

Objectieve inspectie en beoordeling vormt de basis van een helder advies. Die inspectie is de start van een effectieve, duurzame oplossing.

Meer weten over

INSPECTIE >

ONDERHOUD

Met onderhoud wordt schade aan vloeren en betonnen constructies hersteld én voorkomen. Met onderhoud neemt de levensduur toe.

Meer weten over

ONDERHOUD >

 

BETONBESCHERMING

BETONONDERHOUD

BETONREPARATIE

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Omslag brochure betonbescherming MasterProtect

Brochure betonbescherming


Download brochure betonbescherming over MasterProtect. Gecertificeerde oplossingen voor corrosie, carbonatie, impregnatie en chemisch bestendige waterdichting.


Download brochure waterdichting BASF Masterseal

Brochure waterdichting


Download brochure waterdichting. O.a. MasterEmaco en MasterSeal zijn maatwerk oplossingen die volledig compatibel zijn met het waterdichting systeem.


> Onze referenties


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIë

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services