Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Betonreparatie

betonreparatie_betonbescherming.jpg

Betonreparatie is één van onze specialiteiten. Het repareren van scheuren of gaten in een betonvloer, renovatie bij 'betonrot' en delaminatie (bomijs), het ondersabelen van een betonconstructie; we doen het snel en goed. Zo goed zelfs, dat we u met tijdige betonreparatie de kosten van vervanging en bijbehorende downtime besparen.

Complexe betonreparaties
Ook voor complete betonrenovaties, waterdichting, het egaliseren of juist op afschot brengen van een betonvloer, het uitvoeren van betonboringen voor de afwatering en andere complexe betonreparaties kunt u contact opnemen met Perspect Betonbeheer.

Aanpak betonreparatie

Iedere soort aantasting van het beton vraagt om een andere aanpak en materialen. Voor iedere betonreparatie bieden we een oplossing op maat.

Betonschade inspecteren

  • Of het nu onderdeel is van ons periodieke betononderhoud of een beoordeling van de onderhoudsstaat; we zullen alle mogelijke betonnen constructies op betonschade inspecteren. Door deze betonschades in kaart te brengen, weten we niet alleen welke aanpak en materialen we moeten inzetten, maar worden ook de kosten van de betonreparatie inzichtelijk.

Plan betonrenovatie

  • Als de aantasting van het beton relatief klein is, kunnen we de betonreparatie vaak ter plekke uitvoeren. Bij grotere betonschades maken we een inzichtelijk plan voor de betonrenovatie. Hierin wordt omschreven welke betonreparaties worden uitgevoerd, welke stappen we doorlopen en welke materialen we gebruiken. Bij iedere betonreparatie zijn veiligheid en duurzaamheid van de betonconstructie leidend voor ons advies.

Uitvoeren betonreparaties

  • Bij het uitvoeren van betonreparaties werken we alleen met materialen van uitzonderlijke kwaliteit. Denk aan gecertificeerde en hoogwaardige primers, cementgebonden en harshoudende reparatiemortels en egalisatiemortels. Ook bij een betonreparatie als betoninjectie of het aanbrengen van een betoncoating werken we uitsluitend met materialen die aan onze hoge eisen voor o.a. duurzaamheid en kwaliteit voldoen.

BASF System Partner Betonherstel

Perspect Betonbeheer is BASF System Partner voor MasterTop en Ucrete vloeren. Diezelfde erkenning hebben we van BASF Master Builder Solutions gekregen voor betonreparaties en betonbescherming: we zijn BASF System Partner Betonherstel. We behoren tot een selecte groep die aantoonbaar over ruime expertise op dit vakgebied beschikt en met regelmatige opleidingen die kennis en kunde ook hoog houdt.

Meer informatie betonreparatie

Heeft u zelf betonschade geconstateerd en wilt u een betonreparatie laten uitvoeren? Of heeft u interesse voor een preventieve inspectie naar de onderhoudsstaat van uw betonnen constructies? Neem gerust contact met ons op. Ook als u vrijblijvend van gedachten wil wisselen over de mogelijkheden van betononderhoud staan we u graag te woord. Of het nu om een grote of kleine, eenvoudige of complexe betonreparatie gaat; we leveren 100% kwaliteit.


BETONBESCHERMING VERLENGT LEVENSDUUR

Betonbescherming voorkomt aantasting van beton door corrosie, chemicaliën, vocht of zuren. Voorkom herstel, verleng levensduur beton.

Meer weten over

BETONBESCHERMING VERLENGT LEVENSDUUR >

BETONONDERHOUD VOORKOMT BETONHERSTEL

Bespaar tijd en geld op complexe betonreparaties. Kies voor periodiek betononderhoud van Perspect Betonbeheer. Dan wordt betonschade tijdig herkend én hersteld.

Meer weten over

BETONONDERHOUD VOORKOMT BETONHERSTEL >

 

BETONBESCHERMING

BETONONDERHOUD

BETONREPARATIE

WATERDICHTING

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


BASF System Partner garantie voor topkwaliteit

BASF System Partner Perspect Betonbeheer

BASF System Partner Betonbeheer behoort met haar kennis, kunde en kwaliteit tot de top van de markt. BASF System Partner = unieke certificering.


Betonreparaties Rotterdam

Duurzame betonreparaties Rotterdam

10 Jaar garantie op uitgevoerde betonreparaties Rotterdam Blaak: constructief betonherstel door duurzame betonreparaties.


Brochure betonreparaties voor duurzaam herstel

Omslag brochure betonreparaties MasterEmaco

Download brochure betonreparatie van BASF. MasterEmaco = hoge kwaliteit en duurzaamheid bij betonreparaties en betonbescherming.


Brochure betonbescherming

Omslag brochure betonbescherming MasterProtect

Download brochure betonbescherming over MasterProtect. Gecertificeerde oplossingen voor corrosie, carbonatie, impregnatie en chemisch bestendige waterdichting.


Reparatie afvoergoten beschermt betonvloer

Betonreparaties bij afvoergoten

Betonreparaties uitgevoerd voor een nieuwe, strakke aansluiting op de afvoergoten. Dit beschermt de betonvloer tegen doorsijpelen afvalwater.


> Onze referenties


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Renovatie linoleum kantoorvloer met MasterTop 1325 Linoreno bespaart tijd en geld. Resultaat? Een sterke, stille en decoratieve bedrijfsvloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME TOTAALOPLOSSING

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services