Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Betonreparaties afvoergoten

betonreparaties_afvoergoten.jpg

Voor Nefkens Hilversum hebben we Betonreparaties uitgevoerd voor een nieuwe, strakke aansluiting op de afvoergoten. De in de vloer aanwezige scheuren zijn weggewerkt en het afgebrokkelde beton is hersteld. Ook de flexibele kitvoeg tussen de goot en de vloer was verdwenen. In een dergelijke loze ruimte tussen de afvoergoot en betonvloer kan zich vuil ophopen wat bacteriën aantrekt. Perspect Betonbeheer heeft met diverse betonreparaties de beschadigde betonvloer volledig hersteld en een nieuwe kitvoeg bij de afvoergoot aangebracht. Met deze betonreparaties rondom de afvoergoten is de ondergrond beschermd tegen doorsijpelen van afvalwater.

Afvoergoten en putten

We kunnen beschadigde betonvloeren niet alleen volledig herstellen, maar met betonbescherming ook voorkomen dat betonschade optreedt. Het uitvoeren van betonreparaties rond afvoergoten of putten, het op afschot brengen van vloeren, of juist het egaliseren van een betonvloer... we draaien er ons hand niet voor om. Ook voor het plaatsen en stellen van afvoergoten en putten kunt u bij Perspect Betonbeheer terecht.

betonscheuren_afvoergoot.jpg

Info betonreparaties

Wilt u naar aanleiding van dit artikel meer weten over afvoergoten of betonreparaties? Of ons de onderhoudstaat van uw vloeren of betonconstructies laten beoordelen? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie. Ter plekke kunnen wij u gericht adviseren over de status van uw betonvloeren, afvoergoten e.d. en een passende oplossingen zoals betonreparatie of betonbescherming met u bespreken.

AFVOERGOTEN

BETONREPARATIE

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Afvoergoten Davo Bieren

Afvoergoot Davo Bieren

Afvoergoten in Ucrete vloer voor Davo Bieren. Ucrete en RVS afvoergoten: een naadloze, hygiënische en duurzame totaaloplossing.


Betonreparaties wasstraat

Nefkens: Betonreparaties en coatingvloer wasstraat

Betonreparaties en nieuwe coatingvloer beschermen wasstraat Nefkens tegen mechanische impact en het doorsijpelen van afvalwater in de ondergrond.


> Meer over betonreparatie

> Meer over betonbescherming


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


GROENE VLOER UCRETE BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Rotterdamse producent specerijen en sauzen. De Ucrete BC6 DP10 is ideaal voor de foodsector!

 

GIETVLOER OP TRAP

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.

 

WITTE GIETVLOER KANTOOR

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services