Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Betonreparaties afvoergoten

betonreparaties_afvoergoten.jpg

Voor Nefkens Hilversum hebben we Betonreparaties uitgevoerd voor een nieuwe, strakke aansluiting op de afvoergoten. De in de vloer aanwezige scheuren zijn weggewerkt en het afgebrokkelde beton is hersteld. Ook de flexibele kitvoeg tussen de goot en de vloer was verdwenen. In een dergelijke loze ruimte tussen de afvoergoot en betonvloer kan zich vuil ophopen wat bacteriën aantrekt. Perspect Betonbeheer heeft met diverse betonreparaties de beschadigde betonvloer volledig hersteld en een nieuwe kitvoeg bij de afvoergoot aangebracht. Met deze betonreparaties rondom de afvoergoten is de ondergrond beschermd tegen doorsijpelen van afvalwater.

Afvoergoten en putten

We kunnen beschadigde betonvloeren niet alleen volledig herstellen, maar met betonbescherming ook voorkomen dat betonschade optreedt. Het uitvoeren van betonreparaties rond afvoergoten of putten, het op afschot brengen van vloeren, of juist het egaliseren van een betonvloer... we draaien er ons hand niet voor om. Ook voor het plaatsen en stellen van afvoergoten en putten kunt u bij Perspect Betonbeheer terecht.

betonscheuren_afvoergoot.jpg

Info betonreparaties

Wilt u naar aanleiding van dit artikel meer weten over afvoergoten of betonreparaties? Of ons de onderhoudstaat van uw vloeren of betonconstructies laten beoordelen? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie. Ter plekke kunnen wij u gericht adviseren over de status van uw betonvloeren, afvoergoten e.d. en een passende oplossingen zoals betonreparatie of betonbescherming met u bespreken.

RVS AFVOERGOTEN

BETONREPARATIE

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Afvoergoten Davo Bieren

RVS afvoergoot en Ucrete vloer Davo Bieren

Afvoergoten in Ucrete vloer voor Davo Bieren. Ucrete en RVS afvoergoten: een naadloze, hygiënische en duurzame totaaloplossing.


Betonreparaties wasstraat

Nefkens: Betonreparaties en coatingvloer wasstraat

Betonreparaties en nieuwe coatingvloer beschermen wasstraat Nefkens tegen mechanische impact en het doorsijpelen van afvalwater in de ondergrond.


> Meer over betonreparatie

> Meer over betonbescherming


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services