Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Betonreparaties en vloercoating
voor wassstraat Nefkens Amersfoort

Nefkens_betonreparaties_wasstraat.jpgMet diverse betonreparaties en een nieuwe vloercoating heeft Perspect Betonbeheer de vloer van de wasstraat van Nefkens vakkundig en duurzaam hersteld. Na plaatsing van een nieuwe rails was de vloer fors beschadigd. Ook bood de onderbroken vloercoating niet langer bescherming tegen vuil, vocht of andere impact.

Langdurige bescherming
De door Perspect Betonbeheer uitgevoerde betonreparaties in combinatie met de aangebrachte nieuwe, waterdichte vloercoating, bieden langdurige bescherming tegen zowel mechanische impact als het doorsijpelen van afvalwater in de ondergrond.

Nefkens Amersfoort

Met tientallen dealerbedrijven is Nefkens de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Het uitvoeren van betonreparaties, het onderhouden van betonnen vloeren, het aanbrengen van nieuwe garagevloeren: Perspect Betonbeheer mag meerdere dealers tot haar opdrachtgevers rekenen.

Nefkens is actief in vier regio’s: Noord-Nederland, Oost Nederland, Midden-Nederland en Brabant. De betonreparaties en plaatsing van de vloercoating in de wasstraat, is voor Nefkens in Amersfoort uitgevoerd. Naast wasstraat, bevinden zich op de Siliciumweg ook de showroom, de werkplaats en het magazijn van Nefkens.

Werkwijze betonreparaties en vloercoating

betonreparaties_wasstraat_Nefkens.jpgIeder project is uniek en vraagt om maatwerk. Bij de wasstraat voor Nefkens zijn na het mechanisch opruwen van alle beschadigde en ongedekte oppervlakken, de nodige betonreparaties uitgevoerd. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigingen aan de ondergrond en het verwijderen van ankers. Vervolgens is met Master Emaco T1100 TIX het vloerveld vlak en strak uitgevuld en kon na uitharding de waterdichte vloercoating in een RAL-kleur naar keuze worden aangebracht.

wasstraat_betonreparaties_Nefkens.JPG

Info over betonreparaties

Haarscheuren, 'betonrot', gaten of andere beschadigingen... Perspect Betonbeheer kan de meest complexe betonreparaties voor u uitvoeren. Dat doen we snel, goed en met duurzaam resultaat. Bent u geïnteresseerd in onze aanpak bij de wasstraat van Nefkens in Amersfoort? Meer weten over betonreparaties of bijvoorbeeld vloercoating? Of heeft u behoefte aan vrijblijvende inspectie van uw garagevloer, wasstraat of fabriekshal? Neem gerust contact met ons op.

BEDRIJFSVLOEREN

BETONREPARATIE

VLOERCOATING

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Brochure betonreparaties duurzaam betonherstel

Omslag brochure betonreparaties MasterEmaco

Download brochure betonreparatie van BASF. MasterEmaco = hoge kwaliteit en duurzaamheid bij betonherstel, renovatie beton en betonbescherming.


Antislip coating Exxon, duurzame vloercoating

Antislip coating

Een antislip coating die in weer en wind stand houdt en tegelijkertijd als betonbescherming dient. De antislip vloercoating is duurzaam en multifunctioneel.


Vloer op afschot basis voor veilige industrievloer

Storten afschot vloer

Vloer op afschot vormt fundament van een veilige, sterke en hygiënische Ucrete industrievloer. Naadloze aansluiting afschotvloer op afvoergoten en -putten.


> Nefkens Amersfoort


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services