Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Betonreparaties wasstraat Nefkens

Nefkens_betonreparaties_wasstraat.jpgMet diverse betonreparaties heeft Perspect Betonbeheer de vloer van de wasstraat van Nefkens vakkundig en duurzaam hersteld. Deze was na plaatsing van een nieuwe rails fors beschadigd. Ook bood de hierdoor onderbroken coatingvloer niet langer bescherming tegen vuil, vocht of andere impact.

Langdurige bescherming
De door Perspect Betonbeheer uitgevoerde betonreparaties in combinatie met de aangebrachte nieuwe, waterdichte coatingvloer, bieden langdurige bescherming tegen zowel mechanische impact als het doorsijpelen van afvalwater in de ondergrond.

Nefkens Amersfoort

Met tientallen dealerbedrijven is Nefkens de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Het uitvoeren van betonreparaties, het onderhouden van betonnen vloeren, het aanbrengen van nieuwe garagevloeren: Perspect Betonbeheer mag meerdere dealers tot haar opdrachtgevers rekenen. Nefkens is actief in vier regio’s: Noord-Nederland, Oost Nederland, Midden-Nederland en Brabant. De betonreparaties en plaatsing van de coatingvloer in de wasstraat, is voor Nefkens in Amersfoort uitgevoerd. Naast wasstraat, bevinden zich op de Siliciumweg ook de showroom, de werkplaats en het magazijn van Nefkens.

betonreparaties_wasstraat_Nefkens.jpg

Werkwijze betonreparaties

Ieder project is uniek en vraagt om een even zo unieke oplossing en aanpak. Voor het herstellen van de wasstraat voor Nefkens zijn na het mechanisch opruwen van alle beschadigde en ongedekte oppervlakken, de nodige betonreparaties uitgevoerd. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigingen aan de ondergrond en het verwijderen van ankers. Vervolgens is met Master Emaco T1100 TIX het vloerveld vlak en strak uitgevuld en kon na uitharding de waterdichte coatingvloer in een RAL-kleur naar keuze worden aangebracht.

wasstraat_betonreparaties_Nefkens.JPG

Info over betonreparaties

Betonrot, haarscheuren, bomijs, gaten of andere beschadigingen... Perspect Betonbeheer kan de meest complexe betonreparaties voor u uitvoeren. Dat doen we snel, goed en met duurzaam resultaat. Bent u geïnteresseerd in onze aanpak bij de wasstraat van Nefkens in Amersfoort? Meer weten over betonreparaties, betonbescherming en betononderhoud? Of heeft u behoefte aan vrijblijvende inspectie van uw garagevloer, wasstraat of fabriekshal? Neem gerust contact met ons op.

BEDRIJFSVLOEREN

BETONREPARATIE

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Brochure betonreparaties

Omslag brochure betonreparaties MasterEmaco

Download brochure betonreparatie van BASF. MasterEmaco = hoge kwaliteit en duurzaamheid bij betonreparaties en betonbescherming.


Antislip coating Exxon

Antislip coating

Een antislip coating die in weer en wind stand houdt en tegelijkertijd als betonbescherming dient. De antislip coating is duurzaam en multifunctioneel.


Vloer op afschot

Storten afschotvloer

Vloer op afschot: de basis voor een veilige, hygiënische en sterke Ucrete vloer. Totaal 55 kuub constructiebeton voor 590 m2 afschotvloer.


> Nefkens Amersfoort


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services