Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Decoratieve PU Gietvloer

decoratieve-pu-gietvloer.jpg

1.200 m2 decoratieve PU gietvloer (de MasterTop 1324) opgeleverd. PU staat voor polyurethaan; dit maakt gietvloeren geluiddempend én comfortabel. Daarnaast zijn ze robuust en duurzaam. PU gietvloeren kunnen in alle mogelijke RAL-kleuren worden geleverd. Ook een betonlook of speciaal design is mogelijk bij polyurethaan gietvloeren.

Proefstuk PU gietvloer
Als het om grote oppervlakken gaat - zoals in dit geval totaal 2.400 m2 PU gietvloer, leggen we vaak een proefstuk. Op die manier kan de opdrachtgever zelf ervaren hoe de vloer functioneert. Ook in dit geval is de proef geslaagd en ons advies voor plaatsing van een PU gietvloer opgevolgd.

Vlokken kleuren de PU gietvloer

Ook in kleur en design is de PU gietvloer volledig naar wens van de klant ontwikkeld. Op basis van 4 door ons gemaakte monsterplaten, is de uiteindelijke kleurschakering gekozen. De ingestrooide kleurvlokken geven een bijzonder effect aan de stijlvolle grijze PU gietvloer voor de grootste fruitcoöperatie van Nederland.

kleurvlokken.jpg instrooien-gietvloer-kleurvlokken.jpg

MasterTop 1324: decoratieve PU gietvloer

In de productie- en verkeersruimte van het hoofdkantoor van Fruitmasters is een MasterTop 1324 PU gietvloer geplaatst. Dit is de krachtpatser binnen de decoratieve polyurethaan vloersystemen van BASF Master Builders Solutions. De Mastertop 1324 beschermt tegen slijtage, vervuiling, absorptie van vloeistoffen én impact.

mastertop-1324-pu-gietvloer.jpgMakkelijk reinigen én onderhouden
De robuuste, duurzame MasterTop 1324 is een ideale vloer voor magazijnen, winkelcentra en o.a. kantoren. Gietvloeren zijn naadloos, en dat geldt ook voor de MasterTop 1324. Daarnaast is de vloer zowel makkelijk te reinigen als te onderhouden. De MasterTop 1324 is niet alleen in alle mogelijke kleuren, maar ook in een antislip en antibacteriële versie leverbaar.

Aanleg PU gietvloer

MasterTop 1324 is een meerlagig systeem. Deze bestaat uit een primer (optioneel schraaplaag), bodycoat en toplaag. Alle onderdelen uit het BASF Master Builders Solutions systeem zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en vomen tesamen een robuuste, duurzame en decoratieve gietvloer.

De werkzaamheden van Perspect Betonbeheer bij de aanleg van de MasterTop 1324 PU gietvloer omvatten:

  • Ondergrond reinigen en opruwen door middel van stofvrij stralen.
  • Aanbrengen van een primerlaag te weten de mastertop P 604.
  • Aanbrengen egalisatielaag BASF MasterTop BC 375 N.
  • Aanbrengen toplaag BASF MasterTop TC 442 W.
  • Het aanbrengen van plintwerk waar nodig en gewenst.
  • Het leveren en aanbrengen van alle benodigde dilatatie voegen en vloeiende overgangen.

Het eindresultaat: een prachtige decoratieve PU gietvloer!

grijze-gietvloer-polyurethaan.jpg

Gerichte advisering

Vanuit onze grote kennis en ervaring kunnen we gericht adviseren welk type vloer bij een organisatie past. Daarbij nemen we niet alleen de eisen en wensen van de opdrachtgever ter harte, maar wordt ook de belasting (zoals productie processen en te verwerken producten) en o.a. de geldende wet- en regelgeving in ons advies meegenomen.

Meer informatie PU gietvloeren
Wilt u naar aanleiding van dit artikel meer weten over de decoratieve vloeren van BASF Master Builders Solutions? Of wilt u bijvoorbeeld uw renovatie of nieuwbouwplannen aan ons voorleggen? Neem gerust contact met ons op. We informeren u graag over onze aanpak en de mogelijkheden van onder meer PU gietvloeren.

Publicatiedatum 'Decoratieve PU gietvloer' 16-01-2018

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Afbeelding polyurethaan gietvloer Payper

Polyurethaan gietvloer


MasterTop 1325 polyurethaan gietvloer voor Payper: een licht elastische, duurzame, geluiddempende, esthetische en comfortabele kantoorvloer.


Brochure MasterTop 1327

Download brochure BASF MasterTop 1327 vloer

Download brochure MasterTop 1327: een comfortabele en decoratieve vloer. Elastisch, dempt geluid, decoratief, naadloos, eenvoudig te reinigen, sterk en duurzaam.


Kleur gietvloer kiezen

Aantal RAL-kleuren voor uw gietvloer

Online de gietvloer kleur kiezen; handig voor de 1e selectie. Bepaal voorkeur op basis van alle RAL-kleuren voor de gietvloer in uw kantoor.


MasterTop PUre Floor design

Voorzijde boek MasterTop PUre floor design gietvloeren

Bekijk de online bladerversie van het MasterTop PUre Floor design boek. Of download de pdf als inspiratie voor decoratieve gietvloeren van MasterTop.


Brochure duurzame vloeren

Omslag brochure BASF duurzame vloersystemen

In de brochure duurzame vloeren aandacht voor de positieve ecobalans van alle systemen van BASF Master Builders Solutions.


Advies

Helder en integer advies

Een weloverwogen, integer advies inclusief plan van aanpak waarbij kwaliteit en rendement op de korte en lange termijn centraal staan. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services