Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Witte gietvloer op de trap
slijtvast, slipvast, hygiënisch en stijlvol

gietvloer-trap.jpg

De witte gietvloer op de trap vormt een stijlvolle overgang tussen de verschillende verdiepingen van dit moderne kantoorpand. Op zowel de begane grond als de 1e verdieping is een witte gietvloer in het kantoor geplaatst. Door deze kleur gietvloer ook op de trap aan te brengen, lijken de verschillende ruimtes in elkaar over te vloeien.

Gietvloer op trap: mooi en veilig
Naast het decoratieve effect dat met een gietvloer op de trap (u kunt elke mogelijke kleur gietvloer kiezen) kan worden bereikt, is dit type bekleding ijzersterk, hygiënisch en wel zo veilig. Om uitglijden te voorkomen wordt de gietvloer op de trap voorzien van een anti slip laag.

MasterTop gietvloeren: ook voor op de trap

Perspect Betonbeheer werkt met de beste vloersystemen: de MasterTop gietvloeren van BASF Master Builders Solutions. MasterTop omvat een serie veelzijdige vloersystemen (op basis van epoxy, cement of polyurethaan) voor zowel decoratieve als industriële toepassingen. Zowel in het het kantoorpand als op de trap is de MasterTop 1326 gietvloer toegepast.

Garantie op gietvloeren

Als BASF System Partner - een unieke certificering die alleen de beste applicateurs ten deel valt - kunnen we op al onze vloersystemen verlengde garantie bieden. Dat geldt niet alleen voor onze industriële Ucrete vloeren, maar ook voor bedrijfsvloeren zoals gietvloeren die we plaatsen.

witte-gietvloer-op-trap.jpg

Een gietvloer in uw trappenhuis?

Overweegt u uw trappenhuis van een nieuwe bekleding te voorzien? Denk dan eens aan een gietvloer op de traptreden. In elke mogelijke kleur aan te brengen, slijtvast, duurzaam en vanzelfsprekend te voorzien van een antislip laag. Elke etage een andere kleur gietvloer? Of sommige traptreden voorzien van opvallende markeringen? Perspect Betonbeheer maakt het mogelijk.

Info gietvloer op trap

Wilt u meer weten over de naadloze, waterdichte en makkelijk te reinigen MasterTop gietvloeren? Heeft u specifieke wensen voor uw kantoor- of bedrijfsvloer die u graag met ons wilt bespreken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden van gietvloeren voor uw bedrijfshal, kantoor of trappenhuis.

Revisiedatum 'Witte gietvloer op trap' 06-06-2018

ANTISLIP VLOEREN

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


DECORATIEVE PU GIETVLOER IDEALE BEDRIJFSVLOER

Detail decoratieve PU gietvloer

Decoratieve PU gietvloer: naadloos, robuust én mooi. Een ideale bedrijfsvloer die duurzaam beschermt tegen slijtage, vervuiling, absorptie van vloeistoffen én impact.


POLYURETHAAN GIETVLOER STILLE KANTOORVLOER

Polyurethaan gietvloer, kantoorvloer voor Payper in Veenendaal

Polyurethaan gietvloer als kantoorvloer. De MasterTop 1325 is een licht elastische, duurzame, mooie, geluiddempende en comfortabele kantoorvloer.


INSPIREREND MASTERTOP PURE FLOOR DESIGN BOEK

Voorzijde boek MasterTop PUre floor design gietvloeren

Bekijk de online bladerversie van het MasterTop PUre Floor design boek. Of download de pdf als inspiratie voor decoratieve gietvloeren van MasterTop. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services