Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Witte gietvloer op trap

gietvloer-trap.jpg

De witte gietvloer op de trap vormt een stijlvolle overgang tussen de verschillende verdiepingen van dit moderne kantoorpand. Op zowel de begane grond als de 1e verdieping is een witte gietvloer in het kantoor geplaatst. Door deze kleur gietvloer ook op de trap aan te brengen, lijken de verschillende ruimtes in elkaar over te vloeien.

Gietvloer op trap: mooi en veilig
Naast het decoratieve effect dat met een gietvloer op de trap (u kunt elke mogelijke kleur gietvloer kiezen) kan worden bereikt, is dit type bekleding ijzersterk, hygiënisch en wel zo veilig. Om uitglijden te voorkomen wordt de gietvloer op de trap voorzien van een anti slip laag.

MasterTop gietvloeren: ook voor op de trap

Perspect Betonbeheer werkt met de beste vloersystemen: de MasterTop gietvloeren van BASF Master Builders Solutions. MasterTop omvat een serie veelzijdige vloersystemen (op basis van epoxy, cement of polyurethaan) voor zowel decoratieve als industriële toepassingen. Zowel in het het kantoorpand als op de trap is de MasterTop 1326 gietvloer toegepast.

Garantie op gietvloeren

Als BASF System Partner - een unieke certificering die alleen de beste applicateurs ten deel valt - kunnen we op al onze vloersystemen verlengde garantie bieden. Dat geldt niet alleen voor onze industriële Ucrete vloeren, maar ook voor de gietvloeren die we plaatsen.

witte-gietvloer-op-trap.jpg

Een gietvloer in uw trappenhuis?

Overweegt u uw trappenhuis van een nieuwe bekleding te voorzien? Denk dan eens aan een gietvloer op de traptreden. In elke mogelijke kleur aan te brengen, slijtvast, duurzaam en vanzelfsprekend te voorzien van een antislip laag. Elke etage een andere kleur gietvloer? Of sommige traptreden voorzien van opvallende markeringen? Perspect Betonbeheer maakt het mogelijk.

Info gietvloer op trap

Wilt u meer weten over de naadloze, waterdichte en makkelijk te reinigen MasterTop gietvloeren? Heeft u specifieke wensen voor uw kantoor- of bedrijfsvloer die u graag met ons wilt bespreken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden van gietvloeren voor uw bedrijfshal, kantoor of trappenhuis.

Publicatiedatum 'Witte gietvloer op trap' 20-01-2018

ANTISLIP VLOEREN

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Decoratieve PU Gietvloer

Detail decoratieve PU gietvloer

1.200 m2 decoratieve PU Gietvloer opgeleverd. De 1e fase van totaal 2.400 m2 polyurethaan gietvloer voor de grootste fruitcoöperatie van Nederland.


Polyurethaan gietvloer

Afbeelding polyurethaan gietvloer Payper

MasterTop 1325 polyurethaan gietvloer voor Payper: een licht elastische, duurzame, geluiddempende, esthetische en comfortabele kantoorvloer.


MasterTop PUre Floor design

Voorzijde boek MasterTop PUre floor design gietvloeren

Bekijk de online bladerversie van het MasterTop PUre Floor design boek. Of download de pdf als inspiratie voor decoratieve gietvloeren van MasterTop. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services