Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Groene vloer Ucrete BC6 DP10

ucrete-vloer-groen-bc6-dp10.jpg

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor dé producent van specerijen en sauzen opgeleverd. Dit type vloer is ideaal voor de foodsector! De Ucrete BC6 DP10 is dicht, ondoorlatend, bestand tegen vloeistoffen tot 80°C en beschemt tegen talloze chemicaliën.

Het vloersysteem kan zowel in natte als droge omgevingen worden geplaatst en is met meerdere oppervlakteprofielen leverbaar. De groene Ucrete BC6 DP10 heeft een slipweerstand van 45 – 50. We hebben de bestaande tegelvloer gesloopt, alles gefreesd, een nieuwe vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten en putten geplaatst en natuurlijk de groene vloer Ucrete BC6 DP10 aangebracht.

Aanleg groene vloer Ucrete BC6 DP10

Voordat we de groene vloer type Ucete BC6 DP10 daadwerkelijk konden plaatsen, hebben we de nodige voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Alhoewel zorgvuldige ondergrondbehandeling altijd bij de aanleg van Ucrete vloeren behoort, is het sterk afhankelijk van de specifieke omstandigheden hoe we te werk gaan. Voorafgaand aan de plaatsing van de groene vloer hebben we de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Slopen van de bestaande tegelvloer inclusief het onderliggende flexibel membraam.
  • Stofarm frezen van de gehele sectie.
  • Aanbrengen nieuwe, verankerde afschotlaag (10 mm per m 1) waarbij rekening is gehouden met een achttal bestaande afvoerpunten.
  • Aanbrengen van groene vloer Ucrete BC6 DP10.
tegelvloer-vervangen.jpg slopen-tegelvloer.jpg

Ucrete BC6 DP10

De Ucrete BC6 DP10 valt onder de Ucrete DP vloeren. Dit vloersysteem is leverbaar in 3 verschillende oppervlaktestructuren (DP10, DP20 en DP30) en 3 variabele laagdiktes (6, 9 of 12 mm). Hoe dikker de laag Base Coat (BC) hoe hoger de bescherming.

Een Ucrete BC6 vloer is volledig bestand tegen vloeistoffen tot 80°C, tegen lichte stoomreiniging en geschikt voor temperaturen tot -25°C. DP staat voor de slipweerstand: deze bedraagt bij de geleverde groene Ucrete BC6 DP10 vloer (norm EN13038 deel 4) 45 – 50.

8 Kleuren Ucrete waaronder groen
De Ucrete BC6 DP10 vloer is bestand tegen zware impact en beschermt tegen een groot aantal agressieve chemicaliën zoals azijnzuur, melkzuur, oliezuur, citroenzuur, methanol en talloze minerale oliën, zouten en anorganische zuren. Het vloersysteem is dicht, ondoorlatend en geschikt voor zowel droge als natte omgevingen. Ideaal voor de foodsector! In totaal kan uit 8 Ucrete kleuren worden gekozen. In het geval van deze Ucrete BC6 DP10 vloer, is de keuze op de groene kleur gevallen.

ondergrondbehandeling-industrievloer.jpg

Ervaren in food sector

Met de oplevering van de groene Ucrete vloer type BC6 DP10, heeft Perspect Betonbeheer weer een klinkende naam aan haar referenties toegevoegd: Verstegen Spices & Sauses BV uit Rotterdam.

Verstegen Spices & Sauces B.V. is een toonaangevende producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige kruiden(mengsels), specerijen, sauzen, marinades en diverse hulpstoffen. Het in 1886 in Rotterdam opgerichte en internationaal opererende bedrijf geeft - naar eigen zeggen - 'de foodsector pit'. We zijn trots dat we ook dit mooie bedrijf tot een van onze vele opdrachtgevers in de food sector mogen rekenen.

Informatie Ucrete vloer

Perspect Betonbeheer is BASF System Partner. Een unieke certificering die onze hoge kwaliteit onderstreept. En onze opdrachtgevers de nodige voordelen biedt zoals een tot 15 jaar verlengde garantie op de door ons aangebrachte vloersystemen. Ook de geleverde groene vloer type Ucrete BC6 DP10 is met 15 jaar garantie opgeleverd.

Een dergelijke garantie op de sterkste vloer ter wereld maakt het extra interessant een Ucrete vloer voor uw organisatie te overwegen. Zeker als deze ook nog eens exact aansluiten op de eisen en wensen die u aan uw vloersystemen stelt. Neem voor meer informatie over een Ucrete vloer of specifiek de (groene) Ucrete BC6 DP10 contact met ons op.

groene-vloer-ucrete.jpg

AFVOERGOTEN

BETONVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Pepsico kiest voor Ucrete vloer

Ucrete DP vloeren


Ucrete DP vloeren: veelzijdig, duurzaam en robuust. Meerdere structuren, diktes en mogelijkheden. Hoge thermische, mechanische en chemische weerstand.


IJzersterke BASF Ucrete vloer

BASF Ucrete vloer BC4 DP20


Duurzame en robuuste BASF Ucrete vloer voor champignon kwekerij in Kesteren. De BASF Ucrete BC4 DP20 vloer is ideaal voor o.a. de voedingsindustrie!


Ucrete vloer + afvoergoten

Applicatie Ucrete vloer rondom afvoergoot

IJzersterke en hygiënische Ucrete vloer met afvoergoten voor de saladebereider oet Twente. Ucrete UD200SR vloer in 2 kleuren en afvoergoten geplaatst.


Ucrete kleuren

Ucrete kleuren: grijs

Ucrete vloeren zijn in acht standaard kleuren verkrijgbaar. De kleuren voor Ucrete zijn: rood, geel, groen, oranje, grijs, crème, blauw en groen/bruin. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


GROENE VLOER UCRETE BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Rotterdamse producent specerijen en sauzen. De Ucrete BC6 DP10 is ideaal voor de foodsector!

 

GIETVLOER OP TRAP

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.

 

WITTE GIETVLOER KANTOOR

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services