Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

aanbrengen verankeringsgroeven.JPG

Op de afbeelding worden voorbereidingen getroffen om verankeringsgroeven aan te brengen. Een belangrijk onderdeel van de ondergrondbehandeling voor de te plaatsen Ucrete vloer. De verankeringsgroeven zorgen er voor dat de vloer steeds goed verbonden blijft met het betonsubstraat en vermindert de kans op scheurvorming aanzienlijk.

Grondige inspectie
Voorafgaand aan het aanbrengen van de verankeringsgroeven voert Perspect Betonbeheer na grondige inspectie de nodige betonreparaties uit zoals het herstellen van scheuren in de betonvloer. Verankeringsgroeven worden over het gehele oppervlak van de betonvloer aangebracht en rond alle vrije kanten / zijden.

Verankeringsgroeven essentieel

Een zuiver, helder en ruw oppervlak (met een goed profiel) van de ondergrond vormt de beste aanhechting met het aan te brengen vloersysteem. Het aanbrengen van verankeringsgroeven is hierbij essentieel: hiermee wordt extra oppervlak voor optimale hechting gecreerd.

Meer informatie
Tot de voorbereidingsfase behoren naast het aanbrengen van verankeringsgroeven ook het uitvoeren van betonreparaties. het stofvrij schuren, stofzuigen en aanbrengen van de primerlaag op de betonvloer. Neem voor meer informatie over onze werkzaamheden zoals het uitvoeren van betonreparaties of het aanbrengen van Ucrete vloeren contact met ons op.

Aanbrengen verankeringsgroeven

De afbeelding is gebruikt in de volgende artikelen:
- Ucrete vloeren Pepsico

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Ucrete vloeren Pepsico

Pepsico kiest voor Ucrete vloer

Anti slip vloeren die een hoge chemische, thermische en mechanische weerstand bieden: ijzersterke en duurzame Ucrete vloeren voor Pepsico Nederland.


Ucrete vloer Farm Frites

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloer voor Farm Frites. Met de Ucrete UD200 garantie voor een duurzame, hygiënische en robuuste vloer met weerstand tot 150°C.


Betonreparaties afvoergoten

Betonreparaties bij afvoergoten

Betonreparaties uitgevoerd voor een nieuwe, strakke aansluiting op de afvoergoten. Scheuren weggewerkt, afgebrokkeld beton hersteld. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services