Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

aanpak-organisatie.jpg

Een efficiënte aanpak vereist een strakke organisatie van de werkzaamheden. En daar zijn we - al zeggen we het zelf - bij Perspect Betonbeheer sterk in. De planning van de aanpak van de werkzaamheden stellen we in nauw overleg met de opdrachtgever op. Of het nu gaat om een vloer renovatie, de aanleg van nieuwe vloeren of bijvoorbeeld betonreparaties... we willen de organisatie waar we op dat moment voor werken, zo min mogelijk in hun werkzaamheden storen.

Wij weten van aanpakken

Perspect Betonbeheer is specialist in de aanleg, onderhoud en reparatie van industrievloeren en bedrijfsvloeren. Tot onze referenties behoren talloze bekende opdrachtgevers uit o.a. de voedingsindustrie en zware industrie. Ook in vloer renovaties en betonreparaties kunt u van ons topkwaliteit verwachten. En ook daarin wordt onze aanpak gewaardeerd; onze organisatie heeft een omvangrijk track-record.

Kwaliteit van A tot Z

Een nette werkplek, de benodigde materialen onder handbereik en een team dat vloeiend samenwerkt. Dat kunt u verwachten van Perspect Betonbeheer. Onze unieke certificering als BASF System Partner zegt veel over onze kwaliteit. Kwaliteit die we ook in onze aanpak en organisatie van werkzaamheden laten zien. Én kwaliteit die zich uit in tot 15 jaar verlengde garantie op de door ons aangelegde vloersystemen, en de door uitgevoerde vloer renovaties en betonreparaties.

Info over aanpak of organisatie

Wilt u meer weten over onze onderscheidende aanpak? Of meer informatie over onze organisatie en dienstverlening? Neem contact met ons op. Dan plannen we een afspraak en maken we nader kennis. Dan ook vertellen we u graag meer over onze organisatie, aanpak, dienstverlening en ervaring.

EfficiŽnte aanpak, strakke organisatie

De afbeelding is gebruikt in de volgende artikelen:
- Home
- testing

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Gedeelte team Perspect Betonbeheer

Presentatie Betonbeheer een korte kennismaking


Maak kennis met Betonbeheer. Wie we zijn, wat we doen, welke aanpak we hanteren en voor wie we zoal werken. Onze duurzame kwaliteit rendeert! 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services