Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

aanpak-organisatie.jpg

Een efficiënte aanpak vereist een strakke organisatie van de werkzaamheden. En daar zijn we - al zeggen we het zelf - bij Perspect Betonbeheer sterk in. De planning van de aanpak van de werkzaamheden stellen we in nauw overleg met de opdrachtgever op. Of het nu gaat om een vloer renovatie, de aanleg van nieuwe vloeren of bijvoorbeeld betonreparaties... we willen de organisatie waar we op dat moment voor werken, zo min mogelijk in hun werkzaamheden storen.

Kwaliteit van A tot Z

Een nette werkplek, de benodigde materialen onder handbereik en een team dat vloeiend samenwerkt. Dat kunt u verwachten van Perspect Betonbeheer. Onze unieke certificering als BASF System Partner zegt veel over onze kwaliteit. Kwaliteit die we ook in onze aanpak en organisatie van werkzaamheden laten zien. Én kwaliteit die zich uit in tot 15 jaar verlengde garantie op de door ons aangelegde vloersystemen.

Info over aanpak of organisatie

Wilt u meer weten over onze onderscheidende aanpak? Of meer informatie over onze organisatie en dienstverlening? Neem contact met ons op. Dan plannen we een afspraak en maken we nader kennis. Dan ook vertellen we u graag meer over onze organisatie, aanpak, dienstverlening en ervaring.

EfficiŽnte aanpak, strakke organisatie

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Presentatie Betonbeheer

Gedeelte team Perspect Betonbeheer

In de presentatie Betonbeheer komt aan bod wie we zijn, wat we doen, welke aanpak we hanteren en voor wie we zoal werken. Onze duurzame kwaliteit rendeert! 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services