Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

betonlook-gietvloer.jpg

Op de foto vlakt een van de medewerkers van Perspect Betonbeheer een betonlook gietvloer uit. Dit type vloeren combineert de voordelen van een naadloze en ijzersterke gietvloer met de uitstraling van een betonnen vloer. De zo kenmerkende betonlook ontstaat door 2 of meer kleuren gietvloeren bij elkaar te gieten en deze pas op de vloer te mengen. En net zoals voor gietvloeren geldt; een betonlook gietvloer kan in alle mogelijke kleuren én dus kleursamenstellingen worden geplaatst.

Betonlook gietvloer past bij interieur

Een betonlook gietvloer kan dus in alle mogelijke kleurnuances worden aangebracht. Zo kunt u de uistraling van de vloer precies laten aansluiten bij uw interieur of inrichting van het bedrijfspand. Om een indicatie te geven van de mogelijkheden, kunt u op onze site de kleur van uw gietvloer kiezen. Zo kunt u combinaties uitzoeken die de gewenste uistraling van uw kantoorpand versterken.

Functionele betonlook gietvloer

De design mogelijkheden van een gietvloer doen geen afbreuk aan de functionaliteit. Integendeel. Binnen de serie MasterTop PUre Floor Design is dat juist op unieke wijze gecombineerd. Omdat de betonlook pas in de afwerkingsfase wordt aangebracht, kunnen ook comfortabele, geluiddempende en hygiënische gietvloeren van dit unieke design worden voorzien.

Kies een betonlook gietvloer

Een betonlook gietvloer is naadloos, ijzersterk en makkelijk schoon te maken. Een ideale vloer voor thuis, het kantoor, een winkelpand of bedrijfspand. En daar kunnen we als BASF System Partner ook nog eens tot 15 jaar verlengde garantie op geven... Bekijk onze website voor meer inspiratie en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over een betonlook gietvloer.

Uitvlakken betonlook gietvloer

De afbeelding is gebruikt in de volgende artikelen:
- Betonlook gietvloer

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Decoratieve PU Gietvloer

Detail decoratieve PU gietvloer

1.200 m2 decoratieve PU Gietvloer opgeleverd. De 1e fase van totaal 2.400 m2 polyurethaan gietvloer voor de grootste fruitcoöperatie van Nederland.


MasterTop 1325 gietvloer

Payper polyurethaan gietvloer

MasterTop 1325 gietvloer is stijlvol, stil en bijzonder hygiënisch. De MasterTop 1325 is ideaal voor o.a. ziekenhuizen, winkelcentra en scholen.


MasterTop 1326 gietvloer

De MasterTop 1326 gietvloer, voor unieke design gietvloeren

MasterTop 1326 is de ultieme design gietvloer. Tover de kantoorvloer met MasterTop 1326 om tot uniek, artistiek en opvallend meesterwerk.


BASF System Partner

BASF System Partner Perspect Betonbeheer

BASF System Partner Betonbeheer behoort met haar kennis, kunde en kwaliteit tot de top van de markt. BASF System Partner = unieke certificering. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services