Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

betonlook-gietvloer.jpg

Een betonlook gietvloer is een ideale vloer voor het kantoor of thuis. Dit type vloeren combineert de voordelen van een naadloze en ijzersterke gietvloer met de uitstraling van een betonvloer. De zo kenmerkende betonlook ontstaat door 2 of meer kleuren gietvloeren bij elkaar te gieten en deze pas op de vloer te mengen. En net zoals voor gietvloeren geldt; een betonlook gietvloer kan in alle mogelijke kleuren én dus kleursamenstellingen worden geplaatst. U bepaalt dus zelf de kleurstellingen van de betonlook vloer voor het kantoor of thuis.

Betonlook gietvloer past bij interieur

Een betonlook gietvloer kan dus in alle mogelijke kleurnuances worden aangebracht. Zo kunt u de uistraling van de vloer voor het kantoor precies laten aansluiten bij de inrichting van uw bedrijfspand of desnoods de kleuren van uw huisstijl. Om een indicatie te geven van de mogelijkheden, kunt u op onze site de kleur van uw gietvloer kiezen. Zo kunt u combinaties uitzoeken voor de vloer voor het kantoor waarmee de uistraling van uw kantoorpand wordt versterkt.

Functionele vloer voor het kantoor

De design mogelijkheden van een gietvloer doen geen afbreuk aan de functionaliteit. Integendeel. Binnen de serie MasterTop PUre Floor Design is dat juist op unieke wijze gecombineerd. Omdat de betonlook pas in de afwerkingsfase wordt aangebracht, kunnen ook comfortabele, geluiddempende en hygiënische gietvloeren van dit unieke design worden voorzien. Ook voor de vloer voor het kantoor kan dus maatwerk geleverd worden!

Kies een betonlook gietvloer

Een betonlook gietvloer is naadloos, ijzersterk en makkelijk schoon te maken. Een ideale vloer voor het kantoor, een winkelpand, bedrijfspand of thuis. En daar kunnen we als BASF System Partner ook nog eens tot 15 jaar verlengde garantie op geven... Bekijk onze website voor meer inspiratie en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over een betonlook gietvloer of onze mogelijkheden voor een vloer voor het kantoor.

Betonlook gietvloer: ideaal voor het kantoor

De afbeelding is gebruikt in de volgende artikelen:
- Betonlook gietvloer, unieke kantoorvloeren

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


DECORATIEVE PU GIETVLOER IDEALE BEDRIJFSVLOER

Detail decoratieve PU gietvloer

Decoratieve PU gietvloer: naadloos, robuust én mooi. Een ideale bedrijfsvloer die duurzaam beschermt tegen slijtage, vervuiling, absorptie van vloeistoffen én impact.


MASTERTOP 1325 GIETVLOER HYGIËNISCH EN DUURZAAM

Payper polyurethaan gietvloer

MasterTop 1325 gietvloer is stijlvol, stil en bijzonder hygiënisch. Ideale pu gietvloer voor o.a. ziekenhuizen, winkelcentra, scholen en als kantoorvloer.


MASTERTOP 1326 GIETVLOER: DESIGN BEDRIJFSVLOEREN

De MasterTop 1326 gietvloer, voor unieke design gietvloeren

MasterTop 1326 is de ultieme design gietvloer. Tover de bedrijfsvloer met MasterTop 1326 om tot uniek, artistiek en opvallende meesterwerk.


BASF SYSTEM PARTNER GARANTIE VOOR TOPKWALITEIT

BASF System Partner Perspect Betonbeheer

BASF System Partner Betonbeheer behoort met haar kennis, kunde en kwaliteit tot de top van de markt. BASF System Partner = unieke certificering. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services