Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

betonlook-gietvloer-aanbrengen.jpg

Een betonlook gietvloer aanbrengen is handwerk. De uitgekozen kleuren (2 of meer) worden kort met elkaar gemengd en op de vloer gegoten. Tijdens het aanbrengen van de gietvloer (uitvlakken) ontstaat de zo kenmerkende betonlook. Dan ook worden accenten aangebracht. En: Perspect Betonbeheer is BASF System Partner voor o.a. MasterTop pu gietvloeren. Naast een bevestiging van onze hoge kwaliteit, betekent dit concreet dat we een betonlook gietvloer kunnen aanbrengen met tot 15 jaar verlengde garantie!

Ervaren in betonlook gietvloeren

Perspect Betonbeheer werkt met een team van zeer ervaren applicateurs. Hun kennis van praktijk en theorie is hoog; iedereen in ons team volgt bijscholingscursussen en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Ook op het gebied van specifieke vloersystemen als betonlook gietvloeren zijn we ervaren. We kunnen niet alleen adviseren over ondergrond of kleur, maar ook de prachtigste betonlook gietvloeren aanbrengen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over onze aanpak en werkwijze vrijblijvend contact met ons op. Ook als u vragen heeft over de voor- en nadelen van een gietvloer voor uw bedrijf, of met ons van gedachten wilt wisselen, staan we u graag te woord. Bel +31 (0) 78 303 19 22 voor meer informatie; zeker als u een betonlook gietvloer wil laten aanbrengen!

Betonlook gietvloer aanbrengen is vakwerk

De afbeelding is gebruikt in de volgende artikelen:
- Betonlook gietvloer

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Kleur gietvloer kiezen

Aantal RAL-kleuren voor uw gietvloer

Online de gietvloer kleur kiezen; handig voor de 1e selectie. Bepaal voorkeur op basis van alle RAL-kleuren voor de gietvloer in uw kantoor.


Design gietvloeren MasterTop cursus

Aan het werk tijdens design gietvloeren MasterTop cursus

Met cursus design gietvloeren van MasterTop houdt BASF System Partner Betonbeheer haar kennis en kunde van decoratieve design gietvloeren hoog. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIë

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services