Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

betonlook-gietvloer-detail.jpg

Op deze detailopname van een betonlook gietvloer zijn de verschillende kleuren waaruit de gietvloer is opgebouwd goed zichtbaar. Gietvloeren kunnen in alle mogelijke RAL kleuren worden geleverd. Voor een betonlook gietvloer worden twee kleuren gebruikt. Ook hierin is de keuze dus bijzonder groot. Voor een indicatie van de mogelijkheden verwijzen we u graag naar onze pagina kleur gietvloer kiezen. Daar kunt u online de kleuren van uw betonlook gietvloer samenstellen.

Design gietvloeren of betonlook

Perspect Betonbeheer is BASF System Partner voor o.a. MasterTop gietvloeren. Niet alleen die unieke certificering staat garant voor kwaliteit, maar ook de serie pu gietvloeren binnen de MasterTop PUre Floor Design serie vallen. Geluiddempende, comfortabele en vanzelfsprekend ijzersterke gietvloeren. Uitgevoerd als unieke design gietvloer of in betonlook. Gietvloeren die we dankzij onze benoeming tot BASF System Partner ook nog eens met tot 15 jaar verlengde garantie kunnen opleveren.

Info gietvloeren

Meer weten over de meerwaarde van een gietvloer voor uw bedrijf? Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over een op uw eisen en wensen toegespitste bedrijfsvloer? Neem contact met ons op. We informeren u graag over onze vloersystemen zoals de MasterTop design gietvloeren die vanzelfsprekend ook in betonlook kunnen worden uitgevoerd.

Detailopname betonlook gietvloer

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Decoratieve PU Gietvloer

Detail decoratieve PU gietvloer

1.200 m2 decoratieve PU Gietvloer opgeleverd. De 1e fase van totaal 2.400 m2 polyurethaan gietvloer voor de grootste fruitcoöperatie van Nederland. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

GROENE VLOER UCRETE BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Rotterdamse producent specerijen en sauzen. De Ucrete BC6 DP10 is ideaal voor de foodsector!

 

GIETVLOER OP TRAP

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services