Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

design-gietvloer.jpg

Prachtige foto van een design gietvloer. Op de afbeelding is goed te zien dat door kleuren in elkaar over te laten vloeien, een bijzonder decoratieve vloer ontstaat. En omdat u voor uw gietvloer elke mogelijke kleur kunt kiezen, zijn de kleurcombinaties voor een design gietvloer bijna eindeloos. Niet alleen het combineren van kleuren is mogelijk in een gietvloer, ook een afwerking in betonlook of het toepassen van decoratieve elementen behoort bij een design gietvloer tot de mogelijkheden.

Design gietvloer voor kantoor

Een design gietvloer voor uw kantoor. Dat is stijlvol, representatief, hygiënisch én ijzersterk. Wij leveren decoratieve gietvloeren naar uw design én mét garantie. Kies voor een, naadloze makkelijk te onderhouden en te reinigen vloer. Kies voor een design gietvloer voor uw kantoor.

Garantie design gietvloeren

Perspect Betonbeheer is BASF System Partner. Deze unieke certificering is een bevestiging van de de kwaliteit die wij van inspectie tot en met oplevering leveren. Als BASF System Partner kunnen wij op onze vloersystemen tot 15 jaar verlengde garantie geven. En dat geldt ook voor onze design gietvloeren.

Informatie gietvloeren

Benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer voor uw kantoor of bedrijfshal? Neem vrijblijvend contact met ons op, we informeren u graag. Op onze website hebben wij een aantal soorten gietvloeren nader uitgewerkt. Ook daar kunt u de nodige informatie en inspiratie uithalen. Tot slot bieden wij u de mogelijkheid online de kleur van uw gietvloer te kiezen. Of kleurcombinaties voor een design gietvloer uit te zoeken.

Design gietvloer detailopname

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Decoratieve PU Gietvloer ideale bedrijfsvloer

Detail decoratieve PU gietvloer

Decoratieve PU gietvloer: naadloos, robuust én mooi. Een ideale bedrijfsvloer die duurzaam beschermt tegen slijtage, vervuiling, absorptie van vloeistoffen én impact.


Witte gietvloer kantoor stijlvolle bedrijfsvloer

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services