Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

design-gietvloer.jpg

Prachtige foto van een design gietvloer. Op de afbeelding is goed te zien dat door kleuren in elkaar over te laten vloeien, een bijzonder decoratieve vloer ontstaat. En omdat u voor uw gietvloer elke mogelijke kleur kunt kiezen, zijn de kleurcombinaties voor een design gietvloer bijna eindeloos. Niet alleen het combineren van kleuren is mogelijk in een gietvloer, ook een afwerking in betonlook of het toepassen van decoratieve elementen behoort bij een design gietvloer tot de mogelijkheden.

Design gietvloer voor kantoor

Een design gietvloer voor uw kantoor. Dat is stijlvol, representatief, hygiënisch én ijzersterk. Wij leveren decoratieve gietvloeren naar uw design én mét garantie. Kies voor een, naadloze makkelijk te onderhouden en te reinigen vloer. Kies voor een design gietvloer voor uw kantoor.

Garantie design gietvloeren

Perspect Betonbeheer is BASF System Partner. Deze unieke certificering is een bevestiging van de de kwaliteit die wij van inspectie tot en met oplevering leveren. Als BASF System Partner kunnen wij op onze vloersystemen tot 15 jaar verlengde garantie geven. En dat geldt ook voor onze design gietvloeren.

Informatie gietvloeren

Benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer voor uw kantoor of bedrijfshal? Neem vrijblijvend contact met ons op, we informeren u graag. Op onze website hebben wij een aantal soorten gietvloeren nader uitgewerkt. Ook daar kunt u de nodige informatie en inspiratie uithalen. Tot slot bieden wij u de mogelijkheid online de kleur van uw gietvloer te kiezen. Of kleurcombinaties voor een design gietvloer uit te zoeken.

Design gietvloer detailopname

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Decoratieve PU Gietvloer

Detail decoratieve PU gietvloer

1.200 m2 decoratieve PU Gietvloer opgeleverd. De 1e fase van totaal 2.400 m2 polyurethaan gietvloer voor de grootste fruitcoöperatie van Nederland.


Witte gietvloer kantoor

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services