Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

payper polyurethaan gietvloer.jpg

Foto van bij Payper aangebrachte polyurethaan gietvloer. Een stijlvolle, naadloze en makkelijk te reinigen kantoorvloer. Daarnaast is deze polyurethaan gietvloer - om precies te zijn, de MasterTop 1325 pu-floor - bijzonder hygiënisch, stil en comfortabel. De MasterTop pu-floor serie van BASF waartoe deze gietvloer behoort, omvat een serie polyurethaan gietvloersystemen met elk hun specifieke eigenschappen. Design, functionaliteit en puurheid staan echter centraal in dit concept.

MasterTop polyurethaan gietvloeren

Tot de MasterTop polyurethaan gietvloeren serie behoort een viertal vloersystemen. Ook al verschilt de functionaliteit van elk systeem, elke gietvloer is naadloos en waterdicht. Ook zijn de pu gietvloeren eenvoudig te reinigen, hebben een lage emissie, zijn kleurvast, ideaal in combinatie met vloerverwarming en in een groot aantal kleuren verkrijgbaar. Daarnaast beschikt elke polyurethaan gietvloer uit het MasterTop pu-floor concept over individueel aan te passen eigenschappen zoals elasticiteit, scheur- en krasweerstand.

Meer informatie
Perspect Betonbeheer is Approved Applicator van BASF voor onder andere Ucrete en MasterTop vloersystemen. Dat betekent dat we niet alleen over de juiste kennis, kunde en ervaring beschikken om deze polyurethaan gietvloer te plaatsen, maar deze ook met garantie opleveren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de verschillende polyurethaan gietvloeren van BASF MasterTop.

Payper polyurethaan gietvloer

De afbeelding is gebruikt in de volgende artikelen:
- Polyurethaan gietvloer
- MasterTop 1325 gietvloer

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Omslag brochure BASF duurzame vloersystemen

Brochure duurzame vloeren


In de brochure duurzame vloeren aandacht voor de positieve ecobalans van alle systemen van BASF Master Builders Solutions.


> Onze referenties

> Onze vloersystemen


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services