Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

sent-waninge.jpg

Voor Sent Waninge - dealer voor de merken DAF trucks, GINAF trucks, en Fiat Professional bedrijfswagens - heeft Perspect Betonbeheer o.a. de nodige betonreparaties uitgevoerd. Sent Waninge heeft 9 vestigingen verdeeld over de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel. Voor de vestiging Hoogeveen (waar tevens het hoofdkantoor van Sent Waninge staat), hebben we met o.a. de betonreparaties de vloeistofdichtheid van de bedrijfsvloeren in de werkplaats en wasplaats op orde gesteld.

Betonreparaties en meer

Naast de betonreparaties hebben we de naden in de vloer hersteld. Ook het repareren van bestaande coatingsystemen behoorde tot de werkzaamheden. Daartoe hebben we o.a. loszittende betondelen verwijderd, reparatieplekken gereinigd en ontvet, de epoxy coating hersteld, eventueel vrij gekomen wapening ontroest en geprimerd en gesaneerde plekken gerepareerd. Resultaat van o.a. deze betonreparaties is dat de vloeistofdichtheid is hersteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden bij betonreparaties, betonbescherming of juist betononderhoud, nodigen we u uit contact met ons op te nemen. Voor een beknopt overzicht van onze ervaring nodigen we u uit onze referenties te bekijken. En mocht u de nodige documentatie willen inzien, dan is een bezoek aan het onderdeel downloads aan te raden. Ook daar kunt u het nodige terugvinden over betonreparaties.

Sent Waninge

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


REPARATIE AFVOERGOTEN BESCHERMT BETONVLOER

Betonreparaties bij afvoergoten

Betonreparaties uitgevoerd voor een nieuwe, strakke aansluiting op de afvoergoten. Dit beschermt de betonvloer tegen doorsijpelen afvalwater.


BETONREPARATIES ROTTERDAM

Duurzame betonreparaties Rotterdam

10 Jaar garantie op uitgevoerde betonreparaties Rotterdam Blaak: constructief en duurzaam betonherstel door effectieve renovatie beton.


BETONREPARATIES WASSTRAAT EN VLOERCOATING

Nefkens: Betonreparaties en coatingvloer wasstraat

Betonreparaties en nieuwe vloercoating beschermen wasstraat Nefkens tegen mechanische impact en het doorsijpelen van afvalwater in de ondergrond. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services