Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

sent-waninge.jpg

Voor Sent Waninge - dealer voor de merken DAF trucks, GINAF trucks, en Fiat Professional bedrijfswagens - heeft Perspect Betonbeheer o.a. de nodige betonreparaties uitgevoerd. Sent Waninge heeft 9 vestigingen verdeeld over de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel. Voor de vestiging Hoogeveen (waar tevens het hoofdkantoor van Sent Waninge staat), hebben we met o.a. de betonreparaties de vloeistofdichtheid van de bedrijfsvloeren in de werkplaats en wasplaats op orde gesteld.

Betonreparaties en meer

Naast de betonreparaties hebben we de naden in de vloer hersteld. Ook het repareren van bestaande coatingsystemen behoorde tot de werkzaamheden. Daartoe hebben we o.a. loszittende betondelen verwijderd, reparatieplekken gereinigd en ontvet, de epoxy coating hersteld, eventueel vrij gekomen wapening ontroest en geprimerd en gesaneerde plekken gerepareerd. Resultaat van o.a. deze betonreparaties is dat de vloeistofdichtheid is hersteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden bij betonreparaties, betonbescherming of juist betononderhoud, nodigen we u uit contact met ons op te nemen. Voor een beknopt overzicht van onze ervaring nodigen we u uit onze referenties te bekijken. En mocht u de nodige documentatie willen inzien, dan is een bezoek aan het onderdeel downloads aan te raden. Ook daar kunt u het nodige terugvinden over betonreparaties.

Sent Waninge

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Betonreparaties afvoergoten

Betonreparaties bij afvoergoten

Betonreparaties uitgevoerd voor een nieuwe, strakke aansluiting op de afvoergoten. Scheuren weggewerkt, afgebrokkeld beton hersteld.


Betonreparaties Rotterdam

Duurzame betonreparaties Rotterdam

10 Jaar garantie op uitgevoerde betonreparaties Rotterdam Blaak: constructief betonherstel door duurzame betonreparaties.


Betonreparaties wasstraat

Nefkens: Betonreparaties en coatingvloer wasstraat

Betonreparaties en nieuwe coatingvloer beschermen wasstraat Nefkens tegen mechanische impact en het doorsijpelen van afvalwater in de ondergrond. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


GROENE VLOER UCRETE BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Rotterdamse producent specerijen en sauzen. De Ucrete BC6 DP10 is ideaal voor de foodsector!

 

GIETVLOER OP TRAP

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.

 

WITTE GIETVLOER KANTOOR

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services