Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

ucrete-kleuren-oranje-creme-groen.jpg

Afbeelding van een drietal Ucrete kleuren: rood, creme en groen. De sterkste vloer ter wereld kan in 8 standaard kleuren worden opgeleverd. Voor alle Ucrete kleuren geldt dat deze zowel in matte als glanzende uitvoering kunnen worden toegepast. Uitzondering vormt de Ucrete HPQ vloer die in 10 kleurvarianten leverbaar is.

BASF System Partner Ucrete

Perspect Betonbeheer is BASF System Partner voor o.a. Ucrete vloeren. En daar zijn we behoorlijk trots op. Het is namelijk een zeer selecte groep zeer ervaren applicateurs die zich BASF System Partner mogen noemen. Alleen diegenen die aantoonbaar met hun kennis en kunde voortdurend hoge kwaliteit leveren worden toegelaten tot dit selecte gezelschap. Het is niet alleen de bevestiging van onze kwaliteit die onze klanten meerwaarde biedt; ook de tot 15 jaar verlengde garantie die we als BASF System Partner op Ucrete vloeren mogen bieden is een groot voordeel.

Stalen Ucrete kleuren

Benieuwd naar de overige 5 kleuren Ucrete? Kom dan langs op ons kantoor zodat wij u proefplaten Ucrete vloeren in diverse afwerkingen en kleurstellingen kunnen tonen. Vanzelfsprekend kunt u bij belangstelling ook stalen van de verschillende Ucrete kleuren bij ons opvragen. Neem voor meer informatie over Ucrete vloeren, ons bedrijf of stalen van de Ucrete kleuren, contact met ons op.

Ucrete kleuren: rood, creme en groen

De afbeelding is gebruikt in de volgende artikelen:
- Ucrete kleuren

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Ucrete vloeren

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren!


Ucrete vloer Davo Bieren

Ucrete vloer bij Davo Bier

De Ucrete vloer die we bij Davo Bieren hebben geplaatst, is een Ucrete UD200 vloer. Een robuuste, ondoordringbare vloer met hoge slijt- en slipweerstand. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


GROENE VLOER UCRETE BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Rotterdamse producent specerijen en sauzen. De Ucrete BC6 DP10 is ideaal voor de foodsector!

 

GIETVLOER OP TRAP

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.

 

WITTE GIETVLOER KANTOOR

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services