Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

ucrete-topcoat-applicatie.jpg

De applicatie van de Ucrete topcoat is de laatste fase bij de aanleg van bijvoorbeeld een Ucrete BC4 DP20 vloer. Nadat de voorbehandelde vloer is voorzien van Ucrete Base Coat (hier staat de afkorting BC voor) en deze is ingestrooid met vuurgedroogd zand als antislip laag, volgt de applicatie van de Ucrete topcoat. De topcoat is verkrijgbaar in 8 standaard kleuren Ucrete: crème, groen, grijs, oranje, rood, geel, blauw en groenbruin (zowel mat als glanzend).

Ucrete vloeren met bijzondere kracht
De samenstelling van zowel de Base Coat als Topcoat is op elkaar afgestemd en geeft de Ucrete vloer haar bijzondere kracht. Zo is een Ucrete BC4 DP20 vloer volledig bestand tegen vloeistoffen tot 70°C en geschikt voor temperaturen tot -15°C. Hoe dikker de laag van de Base Coat, hoe hoger de bescherming. Een Ucrete BC6 (6 mm dik) DP20 vloer is volledig bestand tegen vloeistoffen tot 80°C en geschikt voor temperaturen tot -25°C. Met 9 mm dikte is de vloer volledig bestand tegen vloeistoffen tot 120°C en voor temperaturen tot -40°C.

Informatie over Ucrete Topcoat

Binnen het assortiment Ucrete vloeren is veel moglijk. De verschillende systemen spelen exact op uw eisen en wensen in. Van de aanleg van een Ucrete industrievloer tot de applicatie van een Ucrete Topcoat; er is bijzonder veel mogelijk. Neem voor meer informatie over Ucrete vloeren of specifiek de Ucrete Topcoat vrijblijvend contact met ons op.

Ucrete topcoat applicatie

De afbeelding is gebruikt in de volgende artikelen:
- BASF Ucrete vloer BC4 DP20

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren


Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren!


Brochure Ucrete vloeren

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren: hoge mechanische, thermische en chemische weerstand. Ucrete vloeren zijn slijtvast, duurzaam, rendabel! 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services