Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

ucrete-vloer-amsterdam.jpg

Perspect Betonbeheer heeft een Ucrete vloer aan Biodiesel Amsterdam geleverd. Om precies te zijn een antistatische Ucrete vloer (AS). Deze combineert de kracht en duurzaamheid van Ucrete vloeren met de verspreiding van ongewenste statische elektriciteit. Daarnaast biedt de Ucrete vloer bij Biodiesel Amsterdam weerstand tegen chemicaliën en is makkelijk te reinigen.

91,7% lagere CO2 uitstoot

Biodiesel Amsterdam produceert tweede generatie biodiesel volgens Europese standaard, gemaakt van afval vetten en -oliën. Deze (jaarlijks 125 miljoen liter) is van hoge kwaliteit en legt geen belasting op het milieu en heeft een gunstige werking op de prestaties van de motor. Volgens opgave op de site van Biodiesel Amsterdam een 91,7% lagere CO2 uitstoot dan conventionele diesel.

Ucrete vloeren, een duurzame keuze

Ook de antistatische Ucrete vloeren die we voor Biodiesel in Amsterdam hebben geplaatst, dragen tijdens hun levenscyclus bij aan duurzaamheid. De lange levensduur (30 jaar is geen uitzondering!) bespaart grondstoffen. De lage emissie en niet-contaminerende eigenschappen van Ucrete vloeren worden door experts bevestigd. Ook de onafhankelijke milieu effect rapportages zijn positief over de bescherming van het milieu en de besparing van energie.

Contact over Ucrete vloeren
De vloeistofdichtheid en chemische weerstand van de vloeren voorkomen dat chemicaliën in de ondergrond sijpelen. En zo biedt dit vloersysteem talloze eigenschappen die aansluiten bij de eisen en wensen die aan duurzame industrievloeren worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie over de duurzaamheid of andere specificaties van Ucrete vloeren.

Ucrete vloer voor Biodiesel Amsterdam

De afbeelding is gebruikt in de volgende artikelen:
- Sterke en antistatische Ucrete vloer Amsterdam

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren: sterkste industrile vloeren


Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren!


Omslag brochure ucrete vloeren

Ucrete vloeren: brochure industrile vloeren


Download brochure Ucrete vloeren. Slijtvaste, duurzame en rendabele industriële vloeren. Ucrete biedt hoge mechanische, thermische en chemische weerstand. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services