Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

ucretebc6 instrooizand menken.jpg

Door Ucrete BC6 van instrooizand te voorzien, ontstaat een anti slip laag op de vloer. De Ucrete BC6 staat voor een Ucrete Base Coat vloer van 6 mm dikte. Direct na applicatie van de BC6 Ucrete, wordt het vuurgedroogde instrooizand op de vloer aangebracht. De mate waarop dit wordt aangebracht, bepaalt de anti slip waarde van de vloer. De Ucrete BC6 is een van de componenten van de Ucrete DP vloerafwerking die uit 3 of 4 componenten bestaat. Ucrete DP is verkrijgbaar in drie gedefiniëerde oppervlakte-texturen en drie verschillende laagdiktes. De 6 van Ucrete BC6 staat voor de laagdikte, te weten 6 mm.

Meer info Ucrete BC6 of Ucrete DP

Ucrete wordt 's werelds sterkste vloer genoemd. BASF Master Builders heeft een range Ucrete vloersystemen ontwikkeld die elk inspelen op de specifieke vereisten van iedere afnemer, toepassing en sector. Ucrete DP biedt een uitzonderlijke weerstand tegen agressieve chemicaliën, mechanische belasting en extreme temperaturen. Het systeem voldoet aan de Europese norm voor slipweerstand en de slipweerstand wordt behouden tijdens de hele levensduur van de vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over Ucrete, Ucrete BC6 of het Ucrete DP vloersysteem.

Ucrete BC6 met instrooizand

De afbeelding is gebruikt in de volgende artikelen:
- Ucrete vloer en afvoergoot

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Ucrete vloeren

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren!


Brochure Ucrete vloeren

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren: hoge mechanische, thermische en chemische weerstand. Ucrete vloeren zijn slijtvast, duurzaam, rendabel! 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services