Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

ucrete vloer afvoergoot.jpg

Afbeelding van het aanbrengen van een Ucrete vloer rondom een RVS afvoergoot. Deze twee hoogwaardige en ijzersterke systemen sluiten naadloos op elkaar aan. Doordat naden ontbreken en zelfs op detailniveau (denk aan de pakkingen en bijvoorbeeld de kitvoeg) van hoogwaardige kwaliteit zijn, is de combinatie van een Ucrete vloer en een RVS afvoergoot voor de voedingsindustrie een ideale combinatie.

Ucrete vloeren en afvoergoten

Ucrete vloeren zijn ijzersterk en duurzaam. Ze voldoen aan de HACCP eisen voor de voedingsindustrie en zijn makkelijk te reinigen. De naadloze aansluiting ch niet ophopen in kieren of scheuren. Via de op afschot geplaatste Ucrete vloer stroomt afvalwater of andere vloeistoffen richten de putten en afvoergoten. Neem contact met ons op voor meer informatie over een Ucrete vloer al dan niet in combinatie met een RVS afvoergoot.

Approved Applicator Ucrete

Perspect Betonbeheer is Approved Applicator van BASF Master Builder Solutions. Daarnaast zijn we BASF System Partner. Dat betekent dat wij een van de weinige applicateurs zijn die alle Ucrete vloersystemen mogen plaatsen en daarop garantie kunnen aanbieden. Ook met het stellen en plaatsen van afwateringsystemen zoals RVS afvoergoten en putten, hebben we ruime ervaring. We beschikken over meerdere referenties in de voedingsindustrie waarvoor wij de combinatie Ucrete vloer met RVS afvoergoot succesvol hebben toegepast.

Aanbrengen Ucrete vloer rondom RVS afvoergoot

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Afvoergoten Davo Bieren

RVS afvoergoot en Ucrete vloer Davo Bieren

Afvoergoten in Ucrete vloer voor Davo Bieren. Ucrete en RVS afvoergoten: een naadloze, hygiënische en duurzame totaaloplossing.


Ucrete vloer en afvoergoot

Ucrete vloer en RVS afvoergoot Menken Keuken

Ucrete vloer en RVS afvoergoot biedt Menken Keuken hygiënische totaaloplossing. Naadloze aansluiting, hoge kwaliteit en extreme duurzaamheid! 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services