Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

ucrete vloer afvoergoot.jpg

Afbeelding van het aanbrengen van een Ucrete vloer rondom een RVS afvoergoot. Deze twee hoogwaardige en ijzersterke systemen sluiten naadloos op elkaar aan. Doordat naden ontbreken en zelfs op detailniveau (denk aan de pakkingen en bijvoorbeeld de kitvoeg) van hoogwaardige kwaliteit zijn, is de combinatie van een Ucrete vloeren een RVS afvoergoot voor de voedingsindustrie een ideale combinatie.

Ucrete vloeren en afvoergoten

Ucrete vloeren zijn ijzersterk en duurzaam. Ze voldoen aan de HACCP eisen voor de voedingsindustrie en zijn makkelijk te reinigen. De naadloze aansluiting op de afvoergoten houdt de werkomgeving hygiënisch; vuil of bacteriën kunnen zich niet ophopen in kieren of scheuren. Via de op afschot geplaatste Ucrete vloer stroomt afvalwater of andere vloeistoffen richten de putten en afvoergoten. Neem contact met ons op voor meer informatie over een Ucrete vloer al dan niet in combinatie met een RVS afvoergoot.

Approved Applicator Ucrete

Perspect Betonbeheer is Approved Applicator van BASF Master Builder Solutions. Dat betekent dat wij een van de weinige applicateurs zijn die alle Ucrete vloersystemen mogen plaatsen en daarop garantie kunnen aanbieden. Ook met het stellen en plaatsen van afwateringsystemen zoals RVS afvoergoten en putten, hebben we ruime ervaring. We beschikken over meerdere referenties in de voedingsindustrie waarvoor wij de combinatie Ucrete vloer met afvoergoot succesvol hebben toegepast.

Aanbrengen Ucrete vloer rondom afvoergoot

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Afvoergoten Davo Bieren

Afvoergoot Davo Bieren

Afvoergoten in Ucrete vloer voor Davo Bieren. Ucrete en RVS afvoergoten: een naadloze, hygiënische en duurzame totaaloplossing.


Ucrete vloer en afvoergoot

Ucrete vloer en afvoergoot Menken Keuken

Ucrete vloer en RVS afvoergoot biedt Menken Keuken hygiënische totaaloplossing. Naadloze aansluiting, hoge kwaliteit en extreme duurzaamheid!


> Onze referenties


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


GROENE VLOER UCRETE BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Rotterdamse producent specerijen en sauzen. De Ucrete BC6 DP10 is ideaal voor de foodsector!

 

GIETVLOER OP TRAP

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.

 

WITTE GIETVLOER KANTOOR

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services