Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

ucrete vloer geel.jpg

Afbeelding van een Ucrete vloer in het geel zoals bij Farm Frites is geplaatst. Ucrete wordt 's werelds sterkste vloer genoemd. Al meer dan 40 jaar worden Ucrete vloeren toegepast in omgevingen die de zwaarste eisen aan hun bedrijfsvloer stellen. De hoge thermische, chemische en mechanische weerstand van deze vloersystemen sluit naadloos aan bij de behoefte van de zware en chemische industrie en bijvoorbeeld de voedingsindustrie waarin ook Farm Frites opereert. Uit de 8 beschikbare Ucrete kleuren heeft deze opdrachtgever voor een Ucrete vloer in het geel gekozen.

Kleuren Ucrete vloeren

De kleuren waarin Ucrete vloeren verkrijgbaar zijn: rood, geel, groen, oranje, grijs, crème, groen/bruin en blauw. Voor alle kleuren van de vloeren geldt dat deze in matte of glanzende uitvoering beschikbaar zijn. Voor Pepsico Nederland hebben we een blauwe Ucrete vloer toegepast. Davo Bieren koos voor een rode variant. Naast Farm Frites, koos o.a. ook Menken Keuken voor een Ucrete vloer in het geel.

Info Ucrete vloeren

Perspect Betonbeheer is Approved Applicator van BASF Master Builder Solutions voor o.a. de merken MasterTop en Ucrete vloeren. Die certificering biedt zekerheid over onze aanpak, kennis, kunde en kwaliteit. Daarnaast mogen wij als een van de weinige applicateurs in Nederland en België Ucrete vloeren met garantie aanbieden. Neem voor meer informatie over deze vloersystemen, onze werkwijze of stalen van de kleuren waarin de Ucrete vloer beschikbaar is, contact met ons op.

Ucrete vloer geel

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


UCRETE VLOEREN: STERKSTE INDUSTRI√čLE VLOEREN

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren!


UCRETE VLOEREN: BROCHURE INDUSTRI√čLE VLOEREN

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren. Slijtvaste, duurzame en rendabele industriële vloeren. Ucrete biedt hoge mechanische, thermische en chemische weerstand.


> Onze referenties


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services