Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

ucrete vloer geel.jpg

Afbeelding van een Ucrete vloer in het geel zoals bij Farm Frites is geplaatst. Ucrete wordt 's werelds sterkste vloer genoemd. Al meer dan 40 jaar worden Ucrete vloeren toegepast in omgevingen die de zwaarste eisen aan hun bedrijfsvloer stellen. De hoge thermische, chemische en mechanische weerstand van deze vloersystemen sluit naadloos aan bij de behoefte van de zware en chemische industrie en bijvoorbeeld de voedingsindustrie waarin ook Farm Frites opereert. Uit de 8 beschikbare Ucrete kleuren heeft deze opdrachtgever voor een Ucrete vloer in het geel gekozen.

Kleuren Ucrete vloeren

De kleuren waarin Ucrete vloeren verkrijgbaar zijn: rood, geel, groen, oranje, grijs, crème, groen/bruin en blauw. Voor alle kleuren van de vloeren geldt dat deze in matte of glanzende uitvoering beschikbaar zijn. Voor Pepsico Nederland hebben we een blauwe Ucrete vloer toegepast. Davo Bieren koos voor een rode variant. Naast Farm Frites, koos o.a. ook Menken Keuken voor een Ucrete vloer in het geel.

Info Ucrete vloeren

Perspect Betonbeheer is Approved Applicator van BASF Master Builder Solutions voor o.a. de merken MasterTop en Ucrete vloeren. Die certificering biedt zekerheid over onze aanpak, kennis, kunde en kwaliteit. Daarnaast mogen wij als een van de weinige applicateurs in Nederland en België Ucrete vloeren met garantie aanbieden. Neem voor meer informatie over deze vloersystemen, onze werkwijze of stalen van de kleuren waarin de Ucrete vloer beschikbaar is, contact met ons op.

Ucrete vloer geel

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Ucrete vloeren

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren!


Brochure Ucrete vloeren

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren: hoge mechanische, thermische en chemische weerstand. Ucrete vloeren zijn slijtvast, duurzaam, rendabel!


> Onze referenties


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIë

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services