Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Inspectie

inspectie.jpgOf het nu gaat om een periodieke inspectie, het geven van een second opinion of een inventarisatie; het leveren van kwaliteit is onze drijfveer. En het verlengen van de levensduur van vloeren en betonnen constructies ons doel.

Indien we het onderhoud aan de vloeren en/of betonnen constructies verzorgen, worden deze regelmatig geïnspecteerd. Kleine reparaties voeren we ter plekke uit, omvangrijker schades worden gerapporteerd. In deze rapportage komt eveneens naar voren wat op welke termijn aan vervanging toe is. Met inspecties verlengen we niet alleen de levensduur van vloeren door reparaties tijdig uit te voeren, maar worden ook de kosten met een meerjarenbegroting inzichtelijk.

Inspectie vloeren

Tijdens een inspectie van de vloeren controleert Perspect Betonbeheer deze op scheuren, losliggende gedeeltes etc. De staat van de plinten en aansluiting op fundaties wordt eveneens beoordeeld. Ook het afwateringssysteem heeft onze volledige aandacht. Denk daarbij aan controle van de aansluiting tussen de afvoergoten en putten met de vloer, of de putten goed doorstromen, of er plassen op de vloer staan, etc. Een dergelijke inspectie geeft een helder beeld van de onderhoudsstaat van de vloer. Op basis hiervan volgt een gericht advies over een effectieve, duurzame oplossing.

Inspectie betonnen constructies

Corrosie, erosie, slijtage... beton kan door talloze oorzaken worden aangetast. Regelmatige inspectie voorkomt verdere verzwakking van de betonnen constructie. Perspect Betonbeheer kan met betonreparaties het beton in zijn oorspronkelijke kracht herstellen en verdere aantasting van het beton voorkomen. Ook voor inspectie aan betonnen constructies geldt dat wij deze periodiek uitvoeren als sprake is van een onderhoudscontract. Met betononderhoud bespaart u niet alleen de de kosten van vervanging en downtime, maar wordt de levensduur van alle betonnen constructies aanzienlijk verlengd.

Behoefte aan objectieve inspectie?

Wilt u Perspect Betonbeheer uitnodigingen voor een objectieve inspectie van uw vloeren? Heeft u behoefte aan een oordeel over de onderhoudsstaat van de in uw bedrijf aanwezige betonnen constructies? Of wilt u eens vrijblijvend verder praten over de mogelijkheden van periodiek onderhoud? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak op uw locatie. Ter plekke kunnen een eerste inspectie uitvoeren en de nodige oplossingen aandragen.

BETONBESCHERMING

BETONONDERHOUD

BETONREPARATIE

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Advies

Helder en integer advies

Een weloverwogen, integer advies inclusief plan van aanpak waarbij kwaliteit en rendement op de korte en lange termijn centraal staan.


Onderhoud

Onderhoud van vloeren en beton

Met onderhoud wordt schade aan vloeren en betonnen constructies hersteld én voorkomen. Met onderhoud neemt de levensduur toe.


> Onze vloersystemen

> Meer over betonbescherming


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services