Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Keerwand Ucrete

keerwand-met-ucrete.jpgDe keerwand die wij met Ucrete hebben bekleed, is onder een van de opslagtanks op een plant in Antwerpen geplaatst. Keerwanden voorkomen dat bij calamiteiten vloeistof naar lager gelegen gebied stroomt. Gezien de activiteiten van de grootste kunstmest fabriek in België, hebben we de betonnen keerwand met Ucrete UD200 bekleed. Dit vloeistofdichte systeem biedt hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en temperaturen tot 150°C. Ucrete UD200 is een robuust en duurzaam systeem, dat in vergelijking met het zuurbestendige tegelwerk waarmee de meeste fabrieken en plants zijn voorzien, bij o.a. keerwanden en opvangbakken talloze voordelen biedt.

Keerwanden met Ucrete

Keerwanden bekleed met Ucrete zijn vloeistofdicht en ook nog eens thermisch en chemisch zwaar belastbaar. We leveren een ijzersterke en duurzame opvangbak waarop we als BASF System Partner Ucrete ook nog eens garantie afgeven. Ucrete - 's werelds sterkste vloer - is ideaal voor toepassing in o.a. de voedingsmiddelen, chemische en farmaceutische industrie. Daarnaast beschikt Ucrete over unieke eigenschappen zoals een lange levensduur, snelle doorharding en eenvoudige reiniging. Ucrete vloeren bestaan uit meerdere systemen die naadloos aansluiten bij de eisen van de afnemer, toepassing en sector.

ucrete-betonnen-keerwand.jpg ucrete-keerwand-beton.jpg

Werkwijze keerwand met Ucrete

De plaatsing van de keerwand in Antwerpen heeft tijdens een fabrieksstop plaatsgevonden. Voorafgaand aan de plaatsing van de opvangbak zijn de nodige betonreparaties op de betreffende sectie uitgevoerd. Ook is het conventionele zuurbestendige tegelwerk verwijderd. De betonnen keerwand elementen zijn voorbehandeld met Ucrete. Na plaatsing zijn de verschillende elementen chemisch verankerd. We hebben een nieuwe vloer op afschot in de opvangbak gemaakt en deze na uitharding bekleed met Ucrete UD200. Tot slot is de keerwand voorzien van een vloeistofdichte aansluiting op het Ucrete vloersysteem

vloer-op-afschot-opvangbak.jpg

Info over keerwanden en/of Ucrete

Perspect Betonbeheer kan bestaande keerwanden vakkundig repareren, maar ook nieuwe opvangbakken geheel naar wens opleveren. Als BASF System Partner Ucrete kunnen wij daarbij talloze maatwerkoplossingen bieden. Wilt u meer weten over de door ons geplaatste keerwand in Antwerpen? Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Ucrete? Of het nu om keerwanden, Ucrete of iets anders gaat; neem gerust contact met ons op.

KEERWANDEN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Vloer op afschot

Storten afschotvloer

Vloer op afschot: de basis voor een veilige, hygiënische en sterke Ucrete vloer. Totaal 55 kuub constructiebeton voor 590 m2 afschotvloer.


Brochure waterdichting

Download brochure waterdichting BASF Masterseal

Download brochure waterdichting. O.a. MasterEmaco en MasterSeal zijn maatwerk oplossingen die volledig compatibel zijn met het waterdichting systeem.


Brochure betonreparaties

Omslag brochure betonreparaties MasterEmaco

Download brochure betonreparatie van BASF. MasterEmaco = hoge kwaliteit en duurzaamheid bij betonreparaties en betonbescherming. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services