Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Kleur gietvloer kiezen

ral-kleuren-gietvloer.jpg

Velen vinden het lastig de juiste kleur voor de gietvloer te kiezen. Vandaar dat wij voor een eerste selectie de RAL-kleuren op onze website hebben gezet. Ook al is de kleur indicatief; u kunt er uw voorkeur aardig mee bepalen. En als u vervolgens een afspraak op uw kantoor met ons maakt, kunnen we u niet alleen gericht adviseren, maar ook nog eens op basis van een echte RAL-waaier de kleur van de gietvloer met u kiezen.

RAL kleuren
Gietvloeren zijn in alle mogelijke RAL kleuren leverbaar. En dat zijn er nogal wat. Ruim 200 om precies te zijn. U heeft dus aardig wat te kiezen als het om de kleur van uw gietvloer gaat.

RAL kleuren gietvloer

Het RAL kleurensysteem is een internationale standaard voor kleuren. Naast RAL (ReichsAusschuss für Lieferbedingungen) bestaan er nog andere standaarden voor kleuren zoals het RGB-kleursysteem en CMYK. Als het gaat om een kleur voor een gietvloer te kiezen, wordt het RAL systeem gehanteerd.

witte-gietvloer.jpg

Kleuren zijn indicatief
In onderstaande tabel worden de RAL kleuren op een beeldscherm weergegeven. Omdat de instellingen van elk beeldscherm anders zijn, kunnen de kleuren afwijken.

We raden u dan ook aan de definitieve keuze van de RAL kleuren van uw gietvloer op basis van een echte RAL-waaier te maken. En dat kan op ons of uw kantoor. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en samen te gietvloer kleur(en) te kiezen.

GIETVLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Decoratieve PU Gietvloer

Detail decoratieve PU gietvloer

1.200 m2 decoratieve PU Gietvloer opgeleverd. De 1e fase van totaal 2.400 m2 polyurethaan gietvloer voor de grootste fruitcoöperatie van Nederland.


Gietvloer op trap

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.


Witte gietvloer kantoor

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst.



 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services