Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Online kleur gietvloer kiezen
kies RAL kleuren van uw gietvloer

ral-kleuren-gietvloer.jpg

Velen vinden het lastig de juiste kleur voor de gietvloer te kiezen. Vandaar dat wij voor een eerste selectie de RAL-kleuren online hebben gezet. Ook al is de kleur indicatief; u kunt er uw voorkeur aardig mee bepalen. En we vervolgens een afspraak op uw kantoor maken, kunnen we u niet alleen gericht over bedrijfsvloeren adviseren, maar ook nog eens op basis van een echte RAL-waaier de kleur van de gietvloer met u kiezen.

RAL kleuren
Gietvloeren zijn in alle mogelijke RAL kleuren leverbaar. En dat zijn er nogal wat. Ruim 200 om precies te zijn. U heeft dus aardig wat te kiezen als het om de kleur van uw gietvloer gaat.

RAL kleuren gietvloer

Het RAL kleurensysteem is een internationale standaard voor kleuren. Naast RAL (ReichsAusschuss für Lieferbedingungen) bestaan er nog andere standaarden voor kleuren zoals het RGB-kleursysteem en CMYK. Als het gaat om een kleur voor een gietvloer te kiezen, wordt het RAL systeem gehanteerd.

witte-gietvloer.jpg

Kleuren zijn indicatief
In onderstaande tabel worden de RAL kleuren op een beeldscherm weergegeven. Omdat de instellingen van elk beeldscherm anders zijn, kunnen de kleuren afwijken.

We raden u dan ook aan de definitieve keuze van de RAL kleuren van uw gietvloer op basis van een echte RAL-waaier te maken. En dat kan op ons of uw kantoor. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en samen te gietvloer kleur(en) te kiezen.

Garantie op gietvloeren in alle kleuren

Als BASF System Partner staan we garant voor topkwaliteit. Kwaliteit die zich niet alleen uit in onze kennis, kunde en aanpak, maar ook wordt geconcretiseerd met tot maar liefst 15 jaar verlengde garantie op onze vloersystemen. En die verlengde garantie geldt zowel voor onze industriële gietvloeren als onze decoratieve, kleurrijke gietvloeren! Meer weten? Neem even contact op.

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


WITTE GIETVLOER KANTOOR STIJLVOLLE BEDRIJFSVLOER

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst.


MASTERTOP 1324 GIETVLOER ROBUUSTE BEDRIJFSVLOEREN

De MasterTop 1324 gietvloer, een echte garagevloer

MasterTop 1324 gietvloer: geschikt voor intensieve, zware belasting. Naadloos. IJzersterk. Een 'heavy duty' gietvloer o.a. ideaal als garagevloer. 


DECORATIEVE PU GIETVLOER IDEALE BEDRIJFSVLOER

Detail decoratieve PU gietvloer

Decoratieve PU gietvloer: naadloos, robuust én mooi. Een ideale bedrijfsvloer die duurzaam beschermt tegen slijtage, vervuiling, absorptie van vloeistoffen én impact.


INSPIREREND MASTERTOP PURE FLOOR DESIGN BOEK

Voorzijde boek MasterTop PUre floor design gietvloeren

Bekijk de online bladerversie van het MasterTop PUre Floor design boek. Of download de pdf als inspiratie voor decoratieve gietvloeren van MasterTop. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services