Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

MasterTop 1325 gietvloer

payper_polyurethaan_gietvloer.jpg

De MasterTop 1325 gietvloer is stijlvol, stil, comfortabel en bijzonder hygiënisch. Het polyurethaan vloersysteem is naadloos, makkelijk te reinigen en eenvoudig in onderhoud. De combinatie van kwaliteit en comfort maakt de MasterTop 1325 gietvloer ideaal voor o.a. ziekenhuizen, winkelcentra en scholen. Daarbij is de vloer zowel in antibacteriële als anti slip variant leverbaar.

Functionaliteit en duurzaamheid
Binnen de serie MasterTop PUre Floor Design zijn 4 typen pu gietvloeren ontwikkeld waarin design met functionaliteit en duurzaamheid is gecombineerd. Ook de MasterTop 1325 gietvloer behoort tot deze serie.

Kenmerken MasterTop 1325 gietvloer

In het kort is de MasterTop 1325 gietvloer een scheuroverbruggend, geluidsdempend, decoratief en comfortabel polyurethaan gietvloersysteem. Leverbaar in alle mogelijke RAL kleuren in matte tot zijdeglans afwerking. En de emissie? Die is laag. De kenmerken van de MasterTop 1325 gietvloer op een rij:

 • Naadloos en scheuroverbruggend.
 • Comfortabel door de flexibele bodycoat.
 • Toepasbaar op vloer én wanden.
 • Geschikt voor toepassing in natte ruimten.
 • Beschikbaar in zowel antibacteriële als anti slip versie.
 • Elasticiteit, scheur- en krasweerstand kunnen individueel worden aangepast.
 • Lange levensduur, uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.
 • Makkelijk te reinigen en te onderhouden.
 • Geschikt voor dagelijks voetverkeer en bijzonder duurzaam.
 • Leverbaar in alle RAL kleuren in matte of zijdeglans afwerking.

Mastertop-1325-toepassing.jpg

Opbouw MasterTop 1325 gietvloer

Net zoals de andere polyurethaan gietvloeren uit de PUre Floor Design serie, wordt de MasterTop 1325 gietvloer in lagen opgebouwd. Elk van die lagen heeft andere eigenschappen die naadloos op elkaar zijn afgestemd. Afhankelijk van het type MasterTop 1325 waar voor wordt gekozen (bijvoorbeeld antibacterieel of anti slip) wijzigt de samenstelling van deze lagen.

In het geval van een MasterTop 1325 antislip gietvloer zijn de lagen als volgt opgebouwd. De totale dikte van de gietvloer bedraagt ca. 2,5 mm.

 • Primer MasterTop P 604 (bij cementgebonden ondergronden).
 • Optionele poriënvuller (MasterTop BC 375N) gevuld met ovengedroogd kwartszand.
 • Body Coat (MasterTop BC 325N) gevuld met ovengedroogd kwartszand.
 • Op kleur gebrachte Top Coat (MasterTop TC 417W) met glasparels.
 • Optionele transparante Topcoat (MasterTop TC 406W).

mastertop-1325-opbouw.jpg

Kleur en design op vloer én wanden

De MasterTop 1325 gietvloer kan perfect worden gecombineerd met een flexibele wandbekleding. Deze sluit niet alleen naadloos aan op de polyurethaan gietvloer, maar kan ook nog eens in hetzelfde design en kleur worden uitgevoerd. Op die manier kan een ontwerp of kleurtint doorlopen van de gietvloer op de wand (en andersom). Daarnaast maakt de combinatie van de wandbekleding met de MasterTop 1325 gietvloer, de ruimte zowel waterdicht als hygiënisch.

ral-kleuren-gietvloer.jpg

Kleur gietvloer kiezen
De gietvloeren die we leveren kunnen in alle mogelijke RAL kleuren worden uitgevoerd. Ook kan met bijvoorbeeld kleurvlokken een bijzonder effect worden bereikt. Aan de decoratieve pu gietvloer voor Fruitmasters hebben we zwart/witte kleurvlokken toegevoegd. Prachtig geworden! Weten welke RAL kleuren er zijn? Bezoek dan onze online kleurenwaaier in het artikel 'kleur gietvloer kiezen'. Vanzelfsprekend kan ook de MasterTop 1325 gietvloer in deze tinten worden uitgevoerd.

PUre Floor Design gietvloeren

Naast de hygiënische, stille, comfortabele en stijlvolle MasterTop 1325 gietvloer, maken nog 3 andere pu vloersystemen deel uit van het PUre Floor Design concept. Elke gietvloer heeft andere eigenschappen. Zo is de MasterTop 1324 gietvloer ijzersterk en geschikt voor intensieve, zware belasting.

Met de MasterTop 1326 kan een uniek meesterwerk op de vloer worden gecreëerd. Dit systeem biedt namelijk alle mogelijkheden voor een design gietvloer. De MasterTop 1327 gietvloer biedt een ideale combinatie van loopcomfort, geluidsreductie en design. Ideaal voor o.a. musea en het onderwijs.

Meer informatie gietvloeren

Bent u op zoek naar een duurzame, stijlvolle en hygiënische vloer voor uw organisatie? Of bent u benieuwd welk type gietvloeren aan uw specifieke eisen en wensen voldoet? Neem gerust contact met ons op. We informeren u graag nader over onze vloersystemen en de meerwaarde die wij als BASF System Partner kunnen bieden. Ook als u specifieke vragen over de MasterTop 1325 gietvloer heeft, kunt u ons bellen: 078 303 19 22.

ANTISLIP VLOEREN

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

VLOEISTOFDICHTE VLOEREN†

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Afbeelding polyurethaan gietvloer Payper

Polyurethaan gietvloer


MasterTop 1325 polyurethaan gietvloer voor Payper: een licht elastische, duurzame, geluiddempende, esthetische en comfortabele kantoorvloer.


MasterTop 1324 gietvloer

De MasterTop 1324 gietvloer, een echte garagevloer

De MasterTop 1324 gietvloer: geschikt voor intensieve, zware belasting. Naadloos. IJzersterk. Een 'heavy duty' gietvloer o.a. ideaal als garagevloer. 


MasterTop 1326 gietvloer

De MasterTop 1326 gietvloer, voor unieke design gietvloeren

MasterTop 1326 is de ultieme design gietvloer. Tover de kantoorvloer met MasterTop 1326 om tot uniek, artistiek en opvallend meesterwerk.


MasterTop 1327 gietvloer

Decoratieve MasterTop 1327 gietvloer

De MasterTop 1327 gietvloer combineert loopcomfort, geluidsreductie én design. De MasterTop 1327 gietvloer is ideaal voor o.a. musea en het onderwijs.


Kleur gietvloer kiezen

Aantal RAL-kleuren voor uw gietvloer

Online de gietvloer kleur kiezen; handig voor de 1e selectie. Bepaal voorkeur op basis van alle RAL-kleuren voor de gietvloer in uw kantoor.


MasterTop PUre Floor design

Voorzijde boek MasterTop PUre floor design gietvloeren

Bekijk de online bladerversie van het MasterTop PUre Floor design boek. Of download de pdf als inspiratie voor decoratieve gietvloeren van MasterTop. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services