Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

MasterTop 1325 gietvloer
hygiënische en duurzame bedrijfsvloer

payper_polyurethaan_gietvloer.jpg

De MasterTop 1325 gietvloer is stijlvol, stil, comfortabel en bijzonder hygiënisch. Het polyurethaan vloersysteem is naadloos, makkelijk te reinigen en eenvoudig in onderhoud. De combinatie van kwaliteit en comfort maakt de MasterTop 1325 gietvloer ideaal voor o.a. ziekenhuizen, winkelcentra en scholen. Daarbij is de vloer zowel in antibacteriële als anti slip variant leverbaar.

Functionaliteit en duurzaamheid
Binnen de serie MasterTop PUre Floor Design zijn 4 typen pu gietvloeren ontwikkeld waarin design met functionaliteit en duurzaamheid is gecombineerd. Ook de MasterTop 1325 gietvloer behoort tot deze serie.

Kenmerken MasterTop 1325 gietvloer

In het kort is de MasterTop 1325 gietvloer een scheuroverbruggend, geluidsdempend, decoratief en comfortabel polyurethaan gietvloersysteem. Deze bedrijfsvloer is leverbaar in alle mogelijke RAL kleuren in matte tot zijdeglans afwerking. En de emissie? Die is laag. De kenmerken van de MasterTop 1325 gietvloer op een rij:

 • Naadloos en scheuroverbruggend.
 • Comfortabel door de flexibele bodycoat.
 • Toepasbaar op vloer én wanden.
 • Geschikt voor toepassing in natte ruimten.
 • Beschikbaar in zowel antibacteriële als anti slip versie.
 • Elasticiteit, scheur- en krasweerstand kunnen individueel worden aangepast.
 • Lange levensduur, uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.
 • Makkelijk te reinigen en te onderhouden.
 • Geschikt voor dagelijks voetverkeer en bijzonder duurzaam.
 • Leverbaar in alle RAL kleuren in matte of zijdeglans afwerking.

Mastertop-1325-toepassing.jpg

Opbouw MasterTop 1325 gietvloer

Net zoals de andere polyurethaan gietvloeren uit de PUre Floor Design serie, wordt de MasterTop 1325 gietvloer in lagen opgebouwd. Elk van die lagen heeft andere eigenschappen die naadloos op elkaar zijn afgestemd. Afhankelijk van het type MasterTop 1325 waar voor wordt gekozen (bijvoorbeeld antibacterieel of anti slip) wijzigt de samenstelling van deze lagen.

In het geval van een MasterTop 1325 antislip gietvloer zijn de lagen als volgt opgebouwd. De totale dikte van de gietvloer bedraagt ca. 2,5 mm.

 • Primer MasterTop P 604 (bij cementgebonden ondergronden).
 • Optionele poriënvuller (MasterTop BC 375N) gevuld met ovengedroogd kwartszand.
 • Body Coat (MasterTop BC 325N) gevuld met ovengedroogd kwartszand.
 • Op kleur gebrachte Top Coat (MasterTop TC 417W) met glasparels.
 • Optionele transparante Topcoat (MasterTop TC 406W).

mastertop-1325-opbouw.jpg

Kleur en design op vloer én wanden

De MasterTop 1325 gietvloer kan perfect worden gecombineerd met een flexibele wandbekleding. Deze sluit niet alleen naadloos aan op de polyurethaan gietvloer, maar kan ook nog eens in hetzelfde design en kleur worden uitgevoerd. Op die manier kan een ontwerp of kleurtint doorlopen van de gietvloer op de wand (en andersom). Daarnaast maakt de combinatie van de wandbekleding met de MasterTop 1325 gietvloer, de ruimte zowel waterdicht als hygiënisch.

ral-kleuren-gietvloer.jpg

Kleur gietvloer kiezen
De gietvloeren die we leveren kunnen in alle mogelijke RAL kleuren worden uitgevoerd. Ook kan met bijvoorbeeld kleurvlokken een bijzonder effect worden bereikt. Aan de decoratieve pu gietvloer voor Fruitmasters hebben we zwart/witte kleurvlokken toegevoegd. Prachtig geworden! Weten welke RAL kleuren er zijn? Bezoek dan onze online kleurenwaaier in het artikel 'kleur gietvloer kiezen'. Vanzelfsprekend kan ook de MasterTop 1325 gietvloer in deze tinten worden uitgevoerd.

PUre Floor Design gietvloeren

Naast de hygiënische, stille, comfortabele en stijlvolle MasterTop 1325 gietvloer, maken nog 3 andere pu vloersystemen deel uit van het PUre Floor Design concept. Elke gietvloer heeft andere eigenschappen. Zo is de MasterTop 1324 gietvloer ijzersterk en geschikt voor intensieve, zware belasting.

Met de MasterTop 1326 kan een uniek meesterwerk op de vloer worden gecreëerd. Dit systeem biedt namelijk alle mogelijkheden voor een design gietvloer. De MasterTop 1327 gietvloer biedt een ideale combinatie van loopcomfort, geluidsreductie en design. Ideaal voor o.a. musea en het onderwijs.

Meer informatie gietvloeren

Bent u op zoek naar een duurzame, stijlvolle en hygiënische vloer voor uw organisatie? Of bent u benieuwd welk type gietvloeren aan uw specifieke eisen en wensen voldoet? Neem gerust contact met ons op. We informeren u graag nader over onze vloersystemen en de meerwaarde die wij als BASF System Partner kunnen bieden. Ook als u specifieke vragen over de MasterTop 1325 gietvloer heeft, kunt u ons bellen: 078 303 19 22.

ANTISLIP VLOEREN

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

VLOEISTOFDICHTE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Polyurethaan gietvloer, kantoorvloer voor Payper in Veenendaal

Polyurethaan gietvloer stille kantoorvloer


Polyurethaan gietvloer als kantoorvloer. De MasterTop 1325 is een licht elastische, duurzame, mooie, geluiddempende en comfortabele kantoorvloer.


MASTERTOP 1324 GIETVLOER ROBUUSTE BEDRIJFSVLOEREN

De MasterTop 1324 gietvloer, een echte garagevloer

MasterTop 1324 gietvloer: geschikt voor intensieve, zware belasting. Naadloos. IJzersterk. Een 'heavy duty' gietvloer o.a. ideaal als garagevloer. 


MASTERTOP 1326 GIETVLOER: DESIGN BEDRIJFSVLOEREN

De MasterTop 1326 gietvloer, voor unieke design gietvloeren

MasterTop 1326 is de ultieme design gietvloer. Tover de bedrijfsvloer met MasterTop 1326 om tot uniek, artistiek en opvallende meesterwerk.


MASTERTOP 1327 GIETVLOER COMFORTABEL EN STIL

Decoratieve MasterTop 1327 gietvloer

De MasterTop 1327 gietvloer combineert loopcomfort, geluidsreductie én design. De MasterTop 1327 gietvloer is ideaal voor o.a. musea en het onderwijs.


HANDIG: ONLINE RAL-KLEUREN GIETVLOER KIEZEN

Aantal RAL-kleuren voor uw gietvloer

Online de gietvloer kleur kiezen; handig voor de 1e selectie. Bepaal voorkeur op basis van alle RAL-kleuren voor de gietvloer in uw kantoor.


INSPIREREND MASTERTOP PURE FLOOR DESIGN BOEK

Voorzijde boek MasterTop PUre floor design gietvloeren

Bekijk de online bladerversie van het MasterTop PUre Floor design boek. Of download de pdf als inspiratie voor decoratieve gietvloeren van MasterTop. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services