Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

MasterTop 1326 gietvloer

Mastertop-1326-gietvloer.jpg

De MasterTop 1326 gietvloer is de ultieme design gietvloer. Nagenoeg elk ontwerp kan op vloer én wand worden uitgevoerd. Met unieke patronen, motieven en kleurcombinaties wordt elke kantoorvloer omgetoverd tot uniek, artistiek en opvallend meesterwerk. Daarnaast is de MasterTop 1326 gietvloer comfortabel, geluiddempend, naadloos en bijzonder duurzaam.

Inspiratie design gietvloeren
De mogelijkheden van design gietvloeren zijn eindeloos. Haal inspiratie uit het MasterTop PUre Floor Design boek waarin de nodige voorbeelden worden getoond van kleurrijke design vloeren op basis van MasterTop 1326 gietvloer.

MasterTop PUre Floor Design
De MasterTop 1326 gietvloer maakt deel uit van de MasterTop PUre Floor Design serie. Deze omvat 4 polyurethaan vloersystemen met elk hun specifieke kenmerken.

Kenmerken MasterTop 1326 gietvloer

Elke vloer uit de MasterTop PUre Floor Design serie heeft specifieke functionaliteiten. De MasterTop 1326 onderscheidt zich met de unieke, decoratieve mogelijkheden die deze gietvloer biedt. Andere kenmerken zijn o.a.:

 • Lange levensduur, uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.
 • Makkelijk te reinigen en te onderhouden.
 • Geschikt voor dagelijks voetverkeer en zwaar te belasten.
 • Geluiddempend en comfortabel.
 • Toepasbaar op vloer én wanden.
 • Snelle installatie van de MasterTop 1326 gietvloer.
 • Leverbaar in alle RAL kleuren in matte of zijdeglans afwerking.
 • Alifatisch vloersysteem, dus niet verkleurend.
 • Beschikbaar in zowel antibacteriële als anti slip versie.
 • Bacteriostatische eigenschappen volgens ISO 22196:2007.
 • Elasticiteit, scheur- en krasweerstand kunnen worden aangepast.
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Geschikt voor toepassing in natte ruimten.
 • Vloeistofdicht, lage emissie.
 • Naadloos en scheuroverbruggend.
 • Duurzaam en hygiënisch.

Toepassingen MasterTop 1326 gietvloer
In principe kan de MasterTop 1326 overal worden toegepast waar een design gietvloer gewenst is. Het decoratieve vloersysteem wordt veel geplaatst bij o.a. winkels, kantoren, restaurants en andere organisaties waar waarde wordt gehecht aan een functionele, comfortabele en decoratieve vloer.

ral-kleuren-gietvloer.jpg

Kleurrijke design gietvloeren

De decoratieve mogelijkheden van de MasterTop 1326 gietvloer zijn nagenoeg eindeloos. Alle mogelijke RAL kleuren kunnen worden gecombineerd. Het verwerken van een bedrijfslogo, het laten terugkomen van de huisstijl kleuren... het is zelfs mogelijk de vloer voor signing te gebruiken. Ook een betonlook uitstraling of werken met kleurvlokken is mogelijk! Mocht u ter inspiratie een beeld willen krijgen van de mogelijke kleuren dan verwijzen we u graag naar onze pagina Kleur gietvloer kiezen.

Opbouw MasterTop 1326 gietvloer

De MasterTop 1326 gietvloer wordt uit verschillende lagen opgebouwd. Al die lagen tezamen vormen de uiteindelijke design gietvloer die in kleur, vorm en andere specificaties geheel naar wens kan worden uitgevoerd.

Het gietvloersysteem wordt als volgt opgebouwd: primer, optioneel een poriënvuller, een bodycoat en een afsluitende topcoat. De gietmassa van de bodycoat, die in diverse kleuren leverbaar is, wordt nat in nat tegen elkaar aangebracht. Op deze manier is met de MasterTop 1326 elk design in de gietvloer mogelijk. Een design dat met de transparante topcoat duurzaam wordt afgedekt.

mastertop-1326-opbouw.jpg

Meerwaarde BASF System Partner

design-gietvloer-mastertop-1326.jpgPerspect Betonbeheer is BASF System Partner. Deze unieke certificering, die alleen de beste applicateurs ten deel valt, biedt grote meerwaarde. Als BASF System Partner voor zowel de industriële Ucrete vloeren als de MasterTop bedrijfsvloeren, kunnen we tot 15 jaar verlengde garantie op de door ons aangebrachte vloersystemen bieden. En dat geldt vanzelfsprekend ook voor de MasterTop 1326 gietvloer.

Info MasterTop 1326 gietvloer

Meer weten over de MasterTop 1326 gietvloer? Of heeft een van de andere vloersystemen uit het PUre Floor concept uw interesse? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Ook als u behoefte heeft aan een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van een polyurethaan (PU) gietvloer zoals de MasterTop 1326 voor uw bedrijf, komen we graag langs.

ANTI SLIP VLOEREN

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

VLOEISTOFDICHTE VLOERENá

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De MasterTop 1324 gietvloer, een echte garagevloer

MasterTop 1324 gietvloer


De MasterTop 1324 gietvloer: geschikt voor intensieve, zware belasting. Naadloos. IJzersterk. Een 'heavy duty' gietvloer o.a. ideaal als garagevloer. 


Payper polyurethaan gietvloer

MasterTop 1325 gietvloer


MasterTop 1325 gietvloer is stijlvol, stil en bijzonder hygiënisch. De MasterTop 1325 is ideaal voor o.a. ziekenhuizen, winkelcentra en scholen.


Decoratieve MasterTop 1327 gietvloer

MasterTop 1327 gietvloer


De MasterTop 1327 gietvloer combineert loopcomfort, geluidsreductie én design. De MasterTop 1327 gietvloer is ideaal voor o.a. musea en het onderwijs.


Kleur gietvloer kiezen

Aantal RAL-kleuren voor uw gietvloer

Online de gietvloer kleur kiezen; handig voor de 1e selectie. Bepaal voorkeur op basis van alle RAL-kleuren voor de gietvloer in uw kantoor. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


GROENE VLOER UCRETE BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Rotterdamse producent specerijen en sauzen. De Ucrete BC6 DP10 is ideaal voor de foodsector!

 

GIETVLOER OP TRAP

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.

 

WITTE GIETVLOER KANTOOR

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services