Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Unieke design bedrijfsvloeren:
MasterTop 1326 gietvloer

Mastertop-1326-gietvloer.jpg

De MasterTop 1326 gietvloer is de ultieme design gietvloer. Nagenoeg elk ontwerp kan op vloer én wand worden uitgevoerd. Met unieke patronen, motieven en combinaties van kleuren worden bedrijfsvloeren omgetoverd tot artistieke meesterwerken. Daarnaast is de MasterTop 1326 gietvloer ook nog eens comfortabel, geluiddempend, naadloos én bijzonder duurzaam.

Inspiratie design gietvloeren
De mogelijkheden van design gietvloeren zijn eindeloos. Haal inspiratie uit het MasterTop PUre Floor Design boek waarin de nodige voorbeelden worden getoond van kleurrijke design vloeren op basis van MasterTop 1326 gietvloer.

MasterTop PUre Floor Design
De MasterTop 1326 gietvloer maakt deel uit van de MasterTop PUre Floor Design serie. Deze omvat 4 polyurethaan vloersystemen met elk hun specifieke kenmerken.

Kenmerken MasterTop 1326 gietvloer

Bedrijfsvloeren uit de MasterTop PUre Floor Design serie hebben elk specifieke functionaliteiten. De MasterTop 1326 onderscheidt zich met de unieke, decoratieve mogelijkheden die deze gietvloer biedt. Andere kenmerken zijn o.a.:

 • Lange levensduur, uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.
 • Makkelijk te reinigen en te onderhouden bedrijfsvloeren.
 • Geschikt voor dagelijks voetverkeer en zwaar te belasten.
 • Geluiddempend en comfortabel.
 • Design gietvloer toepasbaar op vloer én wanden.
 • Snelle installatie van de MasterTop 1326 gietvloer.
 • Leverbaar in alle RAL kleuren in matte of zijdeglans afwerking.
 • Alifatisch vloersysteem, dus niet verkleurend.
 • Beschikbaar in zowel antibacteriële als anti slip versie.
 • Bacteriostatische eigenschappen volgens ISO 22196:2007.
 • Elasticiteit, scheur- en krasweerstand kunnen worden aangepast.
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Geschikt voor toepassing in natte ruimten.
 • Vloeistofdicht, lage emissie.
 • Naadloze en scheuroverbruggende bedrijfsvloeren.
 • Duurzaam en hygiënisch.

Toepassingen MasterTop 1326 gietvloer
In principe kan dit vloersysteem overal worden toegepast waar een design gietvloer gewenst is. Het decoratieve vloersysteem wordt veel geplaatst bij o.a. winkels, kantoren, restaurants en andere organisaties waar waarde wordt gehecht aan functionele, comfortabele en decoratieve bedrijfsvloeren.

ral-kleuren-gietvloer.jpg

bedrijfsvloeren in alle kleuren 

De decoratieve mogelijkheden van de MasterTop 1326 gietvloer zijn nagenoeg eindeloos. Alle mogelijke RAL kleuren kunnen worden gecombineerd. Het verwerken van een bedrijfslogo, het laten terugkomen van de huisstijl kleuren... het is zelfs mogelijk de vloer voor signing te gebruiken. Ook een betonlook uitstraling of werken met kleurvlokken is mogelijk! Mocht u ter inspiratie een beeld willen krijgen van de mogelijke kleuren dan verwijzen we u graag naar onze pagina Kleur gietvloer kiezen.

Opbouw design gietvloer

De MasterTop 1326 gietvloer wordt uit verschillende lagen opgebouwd. Al die lagen tezamen vormen de uiteindelijke design gietvloer die in kleur, vorm en andere specificaties geheel naar wens kan worden uitgevoerd.

Dit type bedrijfsvloeren wordt als volgt opgebouwd: primer, optioneel een poriënvuller, een bodycoat en een afsluitende topcoat. De gietmassa van de bodycoat, die in diverse kleuren leverbaar is, wordt nat in nat tegen elkaar aangebracht. Op deze manier is met de MasterTop 1326 elk design in de gietvloer mogelijk. Een design dat met de transparante topcoat duurzaam wordt afgedekt.

mastertop-1326-opbouw.jpg

Meerwaarde BASF System Partner

design-gietvloer-mastertop-1326.jpgPerspect Betonbeheer is BASF System Partner. Deze unieke certificering, die alleen de beste applicateurs ten deel valt, biedt grote meerwaarde. Als BASF System Partner voor zowel zwaar belastbare industrievloeren als decoratieve, stille en hygiënische bedrijfsvloeren, kunnen we tot 15 jaar verlengde garantie op de door ons aangebrachte vloersystemen bieden. En dat geldt vanzelfsprekend ook voor de MasterTop 1326 gietvloer.

Info MasterTop 1326 gietvloer

Meer weten over de MasterTop 1326 gietvloer? Of heeft een van de andere bedrijfsvloeren uit het PUre Floor concept uw interesse? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Ook als u behoefte heeft aan een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van een deisgn gietvloer zoals de MasterTop 1326 voor uw bedrijf, komen we graag langs.

ANTISLIP VLOEREN

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

VLOEISTOFDICHTE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De MasterTop 1324 gietvloer, een echte garagevloer

MasterTop 1324 gietvloer robuuste bedrijfsvloeren


MasterTop 1324 gietvloer: geschikt voor intensieve, zware belasting. Naadloos. IJzersterk. Een 'heavy duty' gietvloer o.a. ideaal als garagevloer. 


Payper polyurethaan gietvloer

MasterTop 1325 gietvloer hygiŽnisch en duurzaam


MasterTop 1325 gietvloer is stijlvol, stil en bijzonder hygiënisch. Ideale pu gietvloer voor o.a. ziekenhuizen, winkelcentra, scholen en als kantoorvloer.


Decoratieve MasterTop 1327 gietvloer

MasterTop 1327 gietvloer comfortabel en stil


De MasterTop 1327 gietvloer combineert loopcomfort, geluidsreductie én design. De MasterTop 1327 gietvloer is ideaal voor o.a. musea en het onderwijs.


Handig: online RAL-kleuren gietvloer kiezen

Aantal RAL-kleuren voor uw gietvloer

Online de gietvloer kleur kiezen; handig voor de 1e selectie. Bepaal voorkeur op basis van alle RAL-kleuren voor de gietvloer in uw kantoor. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services