Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

MasterTop 1327 gietvloer

mastertop-1327-gietvloer.jpg

De MasterTop 1327 gietvloer combineert loopcomfort, geluidsreductie én design. Dit polyurethaan vloersysteem is de meest 'stille' gietvloer uit de MasterTop PUre Floor Design serie. Met tot -20 dB geluidsreductie is de MasterTop 1327 gietvloer ideaal voor openbare gebouwen zoals musea en onderwijs.

Stil en comfortabel
De MasterTop 1327 gietvloer is zelfnivellerend en scheuroverbruggend. De naadloze gietvloer is daarnaast eenvoudig te reinigen, slijtvast, duurzaam en in vele kleuren beschikbaar. Het elastische vloersysteem maakt de MasterTop 1327 gietvloer niet alleen stil, maar ook bijzonder comfortabel.

Kenmerken MasterTop 1327 gietvloer

Kenmerkend voor de MasterTop 1327 gietvloer is de reductie van lawaai, de vermindering van geluidsoverdracht en het hoge loopcomfort. Alle componenten worden gegoten wat het aanbrengen van dit vloersysteem vereenvoudigt, zeker in ruimtes met complexe vormen. Andere kenmerken van deze pu gietvloer zijn:

 • Geschikt voor dagelijks voetverkeer en zwaar te belasten.
 • Geluiddempend tot -20 dB.
 • Makkelijk te reinigen en te onderhouden.
 • Leverbaar in alle RAL kleuren in matte of zijdeglans afwerking.
 • Naadloos en scheuroverbruggend.
 • Comfortabel door de flexibele bodycoat.
 • Geschikt voor toepassing in natte ruimten.
 • Vloeistofdicht, lage emissie.
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Beschikbaar in zowel antibacteriële als anti slip versie.
 • Elasticiteit, scheur- en krasweerstand kunnen worden aangepast.
 • Lange levensduur, uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.
 • Snelle installatie van de MasterTop 1327 gietvloer.

Toepassing MasterTop 1327 gietvloer
De MasterTop 1327 gietvloer wordt vaak toegepast in openbare gebouwen als musea, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, kantoren, scholen, woonhuizen, appartementen, enz.

ral-kleuren-gietvloer.jpg

Kleur- en designmogelijkheden

Op onze website kunt u online de gietvloer kleur kiezen; handig en inspirerend. De gietvloeren uit de serie PUre Floor Design, waaronder de MasterTop 1327 gietvloer, bieden namelijk talloze kleur- en designmogelijkheden. Ze zijn in alle RAL kleuren leverbaar en door bijvoorbeeld gekleurde vlokken in te strooien kunnen bijzondere effecten aan de gietvloer worden gegeven. Een voorbeeld hiervan is de decoratieve PU gietvloer die we voor Fruitmasters hebben opgeleverd.

Opbouw MasterTop 1327 gietvloer

Onderstaand een overzicht van de lagen waaruit de MasterTop 1327 gietvloer wordt opgebouwd. Elk van die lagen draagt met specifieke eigenschappen bij aan de comfortabele en geluidsreducerende vloer. Totale laagdikte van het systeem bedraagt circa 6,0 – 6,5 mm. De afbeelding geeft de opbouw van de MasterTop 1327 D – 20 dB weer: een elastische, zijdematte vloer met lage emissiewaarden (voldoet aan AgBB) en met bacteriostatische eigenschappen.mastertop-1327-gietvloer-opbouw.jpg

Gietvloeren van PUre Floor Design

BASF heeft onder de noemer MasterTop PUre Floor Design een serie polyurethaan gietvloersystemen ontwikkeld waar ook de MasterTop 1327 gietvloer toe behoort. Deze serie omvat 4 typen pu gietvloeren die zich kenmerken door hoge kwaliteit, duurzaamheid en design. Elk vloersysteem van deze polyurethaan gietvloeren, heeft specifieke kenmerken:

geluiddempende-gietvloer-mastertop.jpg

 • De MasterTop 1324 gietvloer is ijzersterk en geschikt voor intensieve, zware belasting. Geschikt als garagevloer, kantoorvloer, magazijnvloer e.d.
 • De MasterTop 1325 gietvloer combineert hygiëne met comfort en design en is bijvoorbeeld geschikt voor winkelcentra en scholen.
 • De MasterTop 1326 gietvloer biedt alle mogelijkheden voor een unieke design gietvloer. Prachtig voor op kantoor, een ontvangstruimte of bijvoorbeeld een restaurant.

Meer over gietvloeren

Als BASF System Partner kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van gietvloeren voor uw organisatie. Die unieke certificering is namelijk een erkenning van onze hoge kwaliteit en uitgebreide kennis en ervaring in vloersystemen. Bijkomend voordeel is dat wij als BASF System Partner op alle door ons aangebrachte vloersystemen, dus ook gietvloeren als de MasterTop 1327, tot 15 jaar verlengde garantie kunnen bieden.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over gietvloeren. Ook als u specifieke vragen heeft over de MasterTop 1327 gietvloer staan we u graag te woord.

ANTISLIP VLOEREN

ANTISTATISCHE VLOEREN

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

VLOEISTOFDICHTE VLOEREN†

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Aantal RAL-kleuren voor uw gietvloer

Kleur gietvloer kiezen


Online de gietvloer kleur kiezen; handig voor de 1e selectie. Bepaal voorkeur op basis van alle RAL-kleuren voor de gietvloer in uw kantoor.


Download brochure BASF MasterTop 1327 vloer

Brochure MasterTop 1327


Download brochure MasterTop 1327: een comfortabele en decoratieve vloer. Elastisch, dempt geluid, decoratief, naadloos, eenvoudig te reinigen, sterk en duurzaam.


MasterTop 1324 gietvloer

De MasterTop 1324 gietvloer, een echte garagevloer

De MasterTop 1324 gietvloer: geschikt voor intensieve, zware belasting. Naadloos. IJzersterk. Een 'heavy duty' gietvloer o.a. ideaal als garagevloer. 


MasterTop 1325 gietvloer

Payper polyurethaan gietvloer

MasterTop 1325 gietvloer is stijlvol, stil en bijzonder hygiënisch. De MasterTop 1325 is ideaal voor o.a. ziekenhuizen, winkelcentra en scholen.


MasterTop 1326 gietvloer

De MasterTop 1326 gietvloer, voor unieke design gietvloeren

MasterTop 1326 is de ultieme design gietvloer. Tover de kantoorvloer met MasterTop 1326 om tot uniek, artistiek en opvallend meesterwerk.


MasterTop PUre Floor design

Voorzijde boek MasterTop PUre floor design gietvloeren

Bekijk de online bladerversie van het MasterTop PUre Floor design boek. Of download de pdf als inspiratie voor decoratieve gietvloeren van MasterTop. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services