Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Onderhoud

onderhoud.jpgMet onderhoud weet Perspect Betonbeheer de levensduur van vloeren en betonnen constructies te verlengen. Door kleine reparaties aan beschadigde vloeren of constructies ter plekke uit te voeren, en betonbescherming toe te passen waar nodig, wordt vervanging (en bijbehorende kosten) nog even uitgesteld.

Realistisch advies
Na onze inspectie en het uitgevoerde onderhoud, geven we helderheid over de conditie van de vloeren en/of betonnen constructies. Ons realistische advies omvat vanzelfsprekend ook oplossingen voor herstel of vervanging van de vloeren en het beton. Perspect Betonbeheer verzorgt zowel incidenteel als periodiek onderhoud voor haar relaties.

Onderhoud vloeren

Een vloer heeft veel te verduren. In de loop der tijd kunnen er bijvoorbeeld scheuren in ontstaan, gedeeltes van loskomen of zijn de aansluitingen met goten/putten aan vervanging toe. Met periodiek onderhoud wordt tijdig ingegrepen en verergering van de schade voorkomen. Tijdens het onderhoud van de vloeren worden kleine schades direct gerepareerd. Het resultaat van de inspectie, het uitgevoerde onderhoud, maar ook geconstateerde aandachtspunten en bijgehorende oplossingen, worden gerapporteerd.

Onderhoud beton

Beton is het meest toegepaste materiaal ter wereld. Erosie, corrosie en bijvoorbeeld slijtage kunnen de betonnen constructie echter verzwakken. Met onderhoud aan beton kunnen schades als bijvoorbeeld 'betonrot' worden verholpen én voorkomen. Perspect Betonbeheer werkt hiertoe met de beste materialen van BASF Master Builder Solutions. Ook voor ons onderhoud aan betonnen constructies geldt dat kleine betonreparaties ter plekke worden uitgevoerd en we de resultaten van onze bevindingen rapporteren.

aandachtspunt.jpg

Aandachtspunten onderhoud

Uit onze inspectie, die altijd vooraf gaat aan het daadwerkelijke onderhoud, komen de nodige aandachtspunten naar voren. Sommige daarvan eisen op korte termijn aandacht, andere hebben consequenties voor over een wat langere periode.

Onafhankelijke rapportage
Een onafhankelijk adviesbureau stelt op basis van onze input een rapportage waarin een helder beeld wordt geschetst van de staat van de vloeren of het beton Naast aandachtspunten voor het verdere onderhoud, bevast deze rapportage een overzicht van de geconstateerde schades, een uiteenzetting van de verwachtte levensduur van alle geinspecteerde constructies en een meerjaren begroting.

Meer info onderhoud

Neem voor meer informatie over het onderhoud van vloeren of betonnen constructies contact met ons op. Ook als u vragen heeft over onze ervaring in het uitvoeren van betonreparaties, of geïnteresseerd bent in onze vloersystemen staan we u graag te woord.

BETONBESCHERMING

BETONONDERHOUD

BETONREPARATIE

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Inspectie

Inspectie met oog voor detail

Objectieve inspectie en beoordeling vormt de basis van een helder advies. Die inspectie is de start van een effectieve, duurzame oplossing.


Advies

Helder en integer advies

Een weloverwogen, integer advies inclusief plan van aanpak waarbij kwaliteit en rendement op de korte en lange termijn centraal staan.


Antislip coating Exxon

Antislip coating

Een antislip coating die in weer en wind stand houdt en tegelijkertijd als betonbescherming dient. De antislip coating is duurzaam en multifunctioneel.


> Onze vloersystemen

> Meer over betononderhoud


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIë

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services