Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Polyurethaan gietvloer Payper

polyurethaan_gietvloer_Payper.jpgPerspect Betonbeheer heeft een prachtige polyurethaan gietvloer aan Payper geleverd. Payper levert diverse producten en diensten op het gebied van flexibele arbeid. Vanuit het kantoor in Veenendaal worden oplossingen op het gebied van Payroll, Backoffice services en HR management geboden. De polyurethaan gietvloer die is aangebracht, is een MasterTop 1325. Dit is een licht elastische, duurzame, geluiddempende, esthetische en comfortabele kantoorvloer. Deze naadloze en vloeistofdichte vloer is eenvoudig te reinigen en bijzonder duurzaam. In vergelijking met een reguliere gietvloer, is een polyurethaan gietvloer (ook wel pu gietvloer genoemd) zachter en warmer.

MasterTop 1325 polyurethaan gietvloer

De MasterTop 1325 polyurethaan gietvloer is een zacht elastisch geluiddempend, esthetisch en comfortabel vloersysteem en uitermate geschikt als vloerafwerking in een kantoorpand. De pu gietvloer is oplosmiddelvrij, zelf nivellerend, en heeft geluiddempende en scheur overbruggende eigenschappen. De slijtvaste en gemakkelijk te onderhouden polyurethaan gietvloer is eveneens in antislipversie en in antibacteriële versie beschikbaar.

aanbrengen_gietvloer_Payper.jpg

Werkwijze pu gietvloer

Ook het MasterTop 1325 vloersysteem bestaat uit meerdere lagen. Bij de aanleg van de pu gietvloer is de volgende werkwijze gehanteerd. Allereerst het controleren en eventueel repareren van de ondergrond welke daarna stofvrij is geschuurd voor een optimale aanhechting met de pu gietvloer. Na het aanbrengen van een schraaplaag MasterTop P604 als hecht- en uitvlak laag, is de MasterTop 1325 N in de door Payper gekozen RAL kleur 9016 aangebracht. Tot slot is een rollaag MasterTop TC442 W als matterende verzegelingslaag aangebracht. Perspect Betonbeheer heeft Payper op de polyurethaan gietvloer een garantie van 5 jaar geboden.

MasterTop pu-floor serie

Een naadloze, comfortabele en hygiënische vloer... Kenmerken van de MasterTop 1325 polyurethaan gietvloer die we bij Payper hebben geplaatst. En net zoals de andere gietvloeren uit de MasterTop pu-floor serie, is deze in talloze kleuren of kleurcombinaties leverbaar. De MasterTop pu-floor serie omvat een reeks polyurethaan gietvloeren waarin functionaliteit, duurzaamheid en design centraal staat. Elke polyurethaan gietvloer binnen dit unieke concept beschikt over andere eigenschappen zoals elasticiteit, hygiëne, geluidsreductie of bijvoorbeeld scheur- en krasweerstand.

payper_polyurethaan_gietvloer.jpg

INFO OVER polyurethaan gietvloeren

Als BASF System Partner kan Perspect Betonbeheer alle mogelijke polyurethaan gietvloeren, maar ook talloze andere duurzame vloersystemen, leveren. Wilt u meer informatie over deze polyurethaan gietvloeren of specifiek de MasterTop 1325? Of heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen over onze aanpak bij Payper of de productvoordelen van een pu gietvloer? Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie. Na inspectie kunnen wij u ter plekke gericht adviseren over het voor uw bedrijf meest geschikte type vloer uit de MasterTop polyurethaan gietvloeren collectie.

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Voorzijde boek MasterTop PUre floor design gietvloeren

MasterTop PUre Floor design


Bekijk de online bladerversie van het MasterTop PUre Floor design boek. Of download de pdf als inspiratie voor decoratieve gietvloeren van MasterTop.


Kleur gietvloer kiezen

Aantal RAL-kleuren voor uw gietvloer

Online de gietvloer kleur kiezen; handig voor de 1e selectie. Bepaal voorkeur op basis van alle RAL-kleuren voor de gietvloer in uw kantoor.


Brochure duurzame vloeren

Omslag brochure BASF duurzame vloersystemen

In de brochure duurzame vloeren aandacht voor de positieve ecobalans van alle systemen van BASF Master Builders Solutions. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services