Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Polyurethaan gietvloer
mooie, stille kantoorvloer

polyurethaan_gietvloer_Payper.jpgPerspect Betonbeheer heeft een prachtige polyurethaan gietvloer als kantoorvloer bij Payper geplaatst. Payper levert diverse producten en diensten op het gebied van flexibele arbeid. De polyurethaan gietvloer die hun kantoorvloer in Veenendaal siert, is een MasterTop 1325.

MasterTop 1325 pu gietvloer
Dit is een licht elastische, duurzame, geluiddempende, mooie en comfortabele bedrijfsvloer. Deze naadloze en vloeistofdichte vloer is eenvoudig te reinigen en bijzonder duurzaam. In vergelijking met een reguliere gietvloer, is een polyurethaan gietvloer (dit type kantoorvloer wordt ook wel een pu gietvloer genoemd) zachter en warmer.

Polyurethaan gietvloer: ideale kantoorvloer

De MasterTop 1325 polyurethaan gietvloer is een zacht elastisch, geluiddempend, esthetisch en comfortabel vloersysteem en uitermate geschikt als vloer voor het kantoor. De pu gietvloer is oplosmiddelvrij, zelf nivellerend, en heeft geluiddempende en scheur overbruggende eigenschappen. De slijtvaste en gemakkelijk te onderhouden kantoorvloer, is niet alleen in alle mogelijke kleuren, maar ook als antislipversie en in antibacteriële versie leverbaar.

aanbrengen_gietvloer_Payper.jpg

Aanleg gietvloer kantoor

Het MasterTop 1325 vloersysteem bestaat uit meerdere lagen. Bij de aanleg van een pu gietvloer in een kantoor, hanteren we de volgende gefaseerde werkwijze.

Allereerst controleren (en eventueel repareren) we de ondergrond die daarna stofvrij wordt geschuurd voor een optimale aanhechting. Dan volgt een hecht- en uitvlak laag waarop de MasterTop 1325 in de gekozen kleur wordt aangebracht. Tot slot wordt een matterende verzegelingslaag op de kantoorvloer aangebracht. Perspect Betonbeheer heeft Payper op de polyurethaan gietvloer een garantie van 5 jaar geboden.

MasterTop pu-floor serie

Een naadloze, comfortabele en hygiënische vloer... Kenmerken van de MasterTop 1325 polyurethaan gietvloer die we bij Payper hebben geplaatst. En net zoals de andere gietvloeren uit de MasterTop pu-floor serie, is deze in talloze kleuren of kleurcombinaties leverbaar.

Maatwerk in kantoorvloeren
De MasterTop pu-floor serie omvat een reeks polyurethaan gietvloeren waarin functionaliteit, duurzaamheid en design centraal staat. Elke pu gietvloer binnen dit unieke concept beschikt over andere eigenschappen zoals elasticiteit, hygiëne, geluidsreductie of bijvoorbeeld scheur- en krasweerstand. Zo kunnen we zowel in functionaliteit als design met deze gietvloeren maatwerk in kantoorvloeren leveren!

payper_polyurethaan_gietvloer.jpg

Gietvloer in het kantoor?

Als BASF System Partner kan Perspect Betonbeheer alle kantoorvloeren, maar ook andere duurzame vloersystemen, mét garantie leveren. Heeft u interesse in een pu gietvloer voor het kantoor? Of wilt u meer informatie over onze bedrijfsvloeren of specifiek de MasterTop 1325?

Maak vrijblijvende afspraak
Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie. Na inspectie kunnen wij u ter plekke gericht adviseren over het voor uw bedrijf of kantoor meest geschikte type vloer uit de MasterTop polyurethaan gietvloeren collectie of een van onze andere vloersystemen.

Revisiedatum 'Polyurethaan gietvloer, stille kantoorvloer;' 21-06-2018

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Betonlook gietvloer: ideaal voor het kantoor

Betonlook gietvloer, unieke kantoorvloeren


IJzersterke betonlook gietvloeren: unieke kantoorvloeren. Een decoratieve betonlook gietvloer is in alle mogelijke RAL kleuren en kleurcombinaties leverbaar.


Witte gietvloer kantoor stijlvolle bedrijfsvloer

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst.


Handig: online RAL-kleuren gietvloer kiezen

Aantal RAL-kleuren voor uw gietvloer

Online de gietvloer kleur kiezen; handig voor de 1e selectie. Bepaal voorkeur op basis van alle RAL-kleuren voor de gietvloer in uw kantoor. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services