Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

RVS afvoergoot en Ucrete vloer

afvoergoot-in-ucrete-vloer.jpgHygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. In Breda hebben we zowel een betonvloer op afschot aangebracht, de RVS afvoergoten gesteld en het Ucrete vloersysteem geplaatst. De werkzaamheden zijn in 1 aaneengesloten fase uitgevoerd zodat zowel de RVS goot als Ucrete vloer snel in gebruik konden worden genomen.

Duurzame totaaloplossing
Een RVS afvoergoot gecombineerd met een Ucrete vloer vormt een duurzame totaaloplossing. Beide systemen voldoen aan de strengste normen voor hygiëne, zijn ijzersterk, hebben een lange levensduur en de RVS goot en de Ucrete vloer sluiten naadloos op elkaar aan.

Terlet, machines en systemen voor voedselverwerking

De RVS goot en Ucrete vloer hebben we voor Terlet BV op hun locatie in Breda aangebracht. Terlet is onderdeel van ProXES – The Processing Group en levert zowel stand alone machines als complete projecten aan de wereldwijde voedselverwerkende en HPC industrie.

Plaatsing RVS Afvoergoot

Voor de nieuwe gootconstructie hebben we niet alleen de sleuven ingezaagd en het overtollige materiaal verwijderd, maar de RVS afvoergoot ook geplaatst en gesteld. Vervolgens is een vloer op afschot aangebracht zodat vloeistoffen via de RVS goot worden afgevoerd. Na het o.a. mechanisch opruwen van de oppervlakken, het aanbrengen van verankerings- en beeïndigingsgroeven hebben we de Ucrete vloer aangebracht.

afvoergoot-plaatsen.jpg

Ucrete BC6 DP20 vloer

Na het plaatsen en stellen van de RVS afvoergoot is een Ucrete BC6 DP20 vloersysteem aangebracht. Deze is volledig bestand tegen vloeistoffen tot 80°C, tegen lichte stoomreiniging en geschikt voor temperaturen tot -25°C. Een Ucrete vloer is een meerlagig, ijzersterk systeem. De Ucrete Base Coat (BC) van 6 mm dik is ingestrooid met vuurgedroogd zand waardoor een antislip vloer (norm EN13038 deel 4: 45 – 55) ontstaat. Tot slot is een Ucrete Topcoat als verzegelingslaag aangebracht.

ucrete-vloer-met-afvoergoot.jpg

Info RVS goot en Ucrete vloer

Op onze website kunt u de nodige informatie vinden over RVS afvoergoten en Ucrete vloeren. Elke situatie is echter anders en vraagt om een maatwerkoplossing. Vandaar dat we graag met u van gedachten wisselen op uw bedrijfslocatie. Ter plekke kunnen we u gericht adviseren over het juiste type RVS goot en Ucrete vloersysteem. Neem gerust contact met ons op.

ANTISLIP VLOEREN

BETONVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOEREN

VLOER RENOVATIE

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Applicatie Ucrete vloer rondom RVS afvoergoot

Ucrete vloer + afvoergoten voor voedingsindustrie


Johma Salades voorzien van ijzersterke en hygiënische Ucrete vloer + afvoergoten. HACCP goedgekeurde systemen voor de voedingsindustrie. 


Afvoergoten Davo Bieren sterk en hygiŽnisch

RVS afvoergoot en Ucrete vloer Davo Bieren

RVS afvoergoten beschermen bierbrouwerij tegen afvalwater. Perfecte combinatie met industriële Ucrete vloeren en ideaal voor voedingsindustrie.


Ucrete vloeren: sterkste industriŽle vloeren

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren! 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services