Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

RVS Afvoergoten
& RVS afvoerputten: hygiënisch en sterk

rvs-afvoergoot-ucrete.jpg

RVS afvoergoten en RVS afvoerputten zijn perfect te combineren met Ucrete vloeren. Het resultaat? Een duurzame en blijvend vloeistofdichte vloer mét lijnafwatering. Beide systemen zijn ijzersterk en hygiënisch. Zowel de Ucrete vloer als RVS afvoergoot voldoen aan de strengste eisen die binnen de voedingsindustrie voor hygiëne gelden.

Hoogste kwaliteit
Perspect Betonbeheer werkt alleen met de beste mensen en materialen. Dat geldt voor de vloersystemen van BASF Master Builders Solutions waaronder de MasterTop bedrijfsvloeren en industriële Ucrete vloeren. Het geldt ook voor RVS afvoergoten en RVS afvoerputten.

Pluspunten RVS Afvoergoten

Perspect Betonbeheer gebruikt afvoergoten, afvoerputten en o.a. roosters van hoogwaardig RVS. Elke RVS goot biedt ten opzichte van een reguliere afvoergoot de nodige pluspunten. RVS afvoergoten en RVS afvoerputten onderscheiden zich van gangbare goten en putten met onder andere met een hogere debiet dan standaard; bij DN 125 is de debiet 5 liter per seconde.

rvs-sleufgoot-ucrete.jpg aansluiting-afvoergoot-ucrete.jpg

Afvoergoot RVS = hygiëne op hoogste niveau
De RVS afvoergoten zijn bijzonder hygiënisch; uitlopen aan zij- en onderkant van de RVS goot zijn gelijk met de putbodem gelast en een hoek van 1 graad richting de afvoer voorkomt het ‘hangen’ van vuilresten. Ook de loze ruimte tussen vloer en RVS afvoergoot is met behulp van een hoek van 90 graden tot een minimum teruggebracht. Tot slot zorgen Teflon pakkingen voor een naadloze en duurzame koppeling.

rvs-afvoerputten.jpg

RVS goot, RVS afvoerput, RVS sleufgoot, RVS lijngoot... assortiment RVS Afvoergoten

Onze partner levert slimme en effectieve oplossingen voor inpandige lijnafwatering; zandvangers, eindplaten, afvoerputten en alle denkbare assessoires. Het assortiment bestaat uit RVS afvoergoten, RVS afvoerputten, RVS sleufgoten en o.a. RVS roostergoten.

Een afvoergoot RVS wordt onder andere toegepast in de voedingsindustrie, de chemische, farmaceutische en zware industrie. Takken van sport waarin Perspect Betonbeheer ook opereert en met haar industrievloeren passende oplossingen biedt.

Normen en richtijnen RVS afvoergoot

Bij de productie van o.a. de RVS afvoergoten, RVS sleufgoten en RVS afvoerputten worden de volgende normen en richtlijnen gehanteerd: TÜV, ISO 9001-2008, NEN-EN 1253, NEN-EN 1433, NEN-EN 124 en NEN-EN 1825. Elke RVS goot wordt geproduceerd uit hoogwaardig RVS AISI 304 of 316. Zij zijn volledig via argon arc lassen vervaardigd uit 18/8Cr/Ni (kwaliteit: AISI 304 of 316).

Vloer renovatie inclusief afvoergoot RVS

Perspect Betonbeheer is zeer ervaren in het uitvoeren van vloer renovaties inclusief plaatsing van RVS afvoergoten en RVS afvoerputten. Binnen een strakke planning (afgestemd op het productieproces) worden de verschillende werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. afvoergoot-plaatsen.jpgHet inzagen van sleuven, het plaatsen en stellen van elke RVS goot, het aanbrengen van een vloer op afschot, verdere ondergrondbehandeling voor een juiste aanhechting met de Ucrete vloer… Een vloer renovatie inclusief RVS afvoergoot: we regelen het van A tot Z. Snel, goed en met garantie.

BASF System Partner

Perspect Betonbeheer is specialist in industrievloeren, bedrijfsvloeren, vloer renovatie en betonreparatie. Voor deze specialisaties zijn we o.a. ook benoemd tot BASF System Partner. Dit is een unieke certificering die onze kennis, kunde én kwaliteit bevestigt. Kwaliteit die tot uiting komt in onze visie, aanpak en oplossingen. Oplossingen als de ijzersterke combinatie van Ucrete vloeren met RVS afvoergoten en RVS afvoerputten.

Info RVS afvoergoot of Ucrete vloer
Perspect Betonbeheer levert kwaliteit die we kunnen garanderen; als BASF System Partner kunnen we tot 15 jaar verlengde garantie op onze Ucrete vloeren bieden. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie over een vloer renovatie, Ucrete vloeren of bijvoorbeeld RVS afvoergoten en RVS afvoerputten.


AFVOERGOTEN DAVO BIEREN STERK EN HYGIŽNISCH

RVS afvoergoten beschermen bierbrouwerij tegen afvalwater. Perfecte combinatie met industriële Ucrete vloeren en ideaal voor voedingsindustrie.

Meer weten over

AFVOERGOTEN DAVO BIEREN STERK EN HYGIŽNISCH >

UCRETE VLOER + AFVOERGOTEN VOOR VOEDINGSINDUSTRIE

Johma Salades voorzien van ijzersterke en hygiënische Ucrete vloer + afvoergoten. HACCP goedgekeurde systemen voor de voedingsindustrie. 

Meer weten over

UCRETE VLOER + AFVOERGOTEN VOOR VOEDINGSINDUSTRIE >

 

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren: sterkste industriële vloeren


Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren!


RVS afvoergoot en Ucrete vloer Davo Bieren

Afvoergoten Davo Bieren sterk en hygi√ęnisch


RVS afvoergoten beschermen bierbrouwerij tegen afvalwater. Perfecte combinatie met industriële Ucrete vloeren en ideaal voor voedingsindustrie.


RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.


HACCP GOEDGEKEURD: UCRETE VLOER EN RVS GOOT

Ucrete vloer en RVS afvoergoot Menken Keuken

Ucrete vloer en RVS goot biedt voedingsindustrie een HACCP goedgekeurde totaaloplossing. Naadloos, ijzersterk en extreem duurzaam!


INDUSTRI√čLE GROENE VLOER UCRETE BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10 industrievloer

Industriële groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Verstegen Spices & Sauses. De Ucrete BC6 DP10 is een perfecte industrievloer voor de foodsector!


EEN HEERLIJK, HELDERE UCRETE INDUSTRIEVLOER

Ucrete vloer BC4 DP10

Onlangs opgeleverd: een heerlijk, heldere Ucrete vloer. Om precies te zijn een ijzersterke, duurzame Ucrete vloer BC4 DP10 bij een wel zeer bekende bierbrouwerij. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services