Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

RVS Afvoergoten
ijzersterke combinatie met Ucrete

rvs-afvoergoot-ucrete.jpg

RVS afvoergoten en afvoerputten zijn perfect te combineren met Ucrete vloeren. Het resultaat? Een duurzame en blijvend vloeistofdichte vloer mét lijnafwatering. Beide systemen zijn ijzersterk en hygiënisch. Zowel Ucrete vloeren als RVS afvoergoten voldoen aan de strengste eisen die binnen de voedingsindustrie voor hygiëne gelden.

Hoogste kwaliteit
Perspect Betonbeheer werkt alleen met de beste mensen en materialen. Dat geldt niet alleen voor de vloersystemen van BASF Master Builders Solutions waaronder de MasterTop bedrijfsvloeren en industriële Ucrete vloeren; het geldt ook voor RVS afvoergoten en afvoerputten.

Pluspunten RVS Afvoergoten

Perspect Betonbeheer gebruikt afvoergoten, afvoerputten en o.a. roosters van hoogwaardig RVS. Deze RVS afvoergoten bieden ten opzichte van een reguliere afvoergoot de nodige pluspunten. RVS afvoergoten onderscheiden zich van gangbare goten en putten met onder andere met een hogere debiet dan standaard; bij DN 125 is de debiet 5 liter per seconde.

rvs-sleufgoot-ucrete.jpg aansluiting-afvoergoot-ucrete.jpg

Hygiëne op hoogste niveau
De RVS afvoergoten zijn bijzonder hygiënisch; uitlopen aan zij- en onderkant van de goot zijn gelijk met de putbodem gelast en een hoek van 1 graad richting de afvoer voorkomt het ‘hangen’ van vuilresten. Ook de loze ruimte tussen vloer en RVS afvoergoot is met behulp van een hoek van 90 graden tot een minimum teruggebracht. Tot slot zorgen Teflon pakkingen voor een naadloze en duurzame koppeling.

rvs-afvoerputten.jpg

Assortiment RVS Afvoergoten

Onze partner levert slimme en effectieve oplossingen voor inpandige lijnafwatering; zandvangers, eindplaten, afvoerputten en alle denkbare assessoires. Het assortiment bestaat uit RVS afvoergoten, RVS afvoerputten, RVS sleufgoten en o.a. RVS roostergoten.

Industrie
RVS afvoergoten worden onder andere toegepast in de voedingsmiddelen industrie, de chemische, farmaceutische en zware industrie. Takken van sport waarin Perspect Betonbeheer ook opereert en met haar industrievloeren passende oplossingen biedt.

Normen en richtijnen

Bij de productie van o.a. de RVS afvoergoten, sleufgoten en putten worden de volgende normen en richtlijnen gehanteerd: TÜV, ISO 9001-2008, NEN-EN 1253, NEN-EN 1433, NEN-EN 124 en NEN-EN 1825. De producten worden geproduceerd uit hoogwaardig RVS AISI 304 of 316. Zij zijn volledig via argon arc lassen vervaardigd uit 18/8Cr/Ni (kwaliteit: AISI 304 of 316).

Vloer renovatie inclusief afvoergoten

Perspect Betonbeheer is zeer ervaren in het uitvoeren van vloer renovaties inclusief RVS afvoergoten. Binnen een strakke planning (afgestemd op het productieproces) worden de verschillende werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. afvoergoot-plaatsen.jpgHet inzagen van sleuven, het plaatsen en stellen van RVS afvoergoten, het aanbrengen van een vloer op afschot, verdere ondergrondbehandeling voor een juiste aanhechting met de Ucrete vloer… We regelen het van A tot Z. Snel, goed en met garantie.

BASF System Partner

Perspect Betonbeheer is specialist in industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonreparatie. Voor deze specialisaties zijn we o.a. ook benoemd tot BASF System Partner. Dit is een unieke certificering die onze kennis, kunde én kwaliteit bevestigt. Kwaliteit die tot uiting komt in onze visie, aanpak en producten: Ucrete vloeren en RVS afvoergoten.

Meer informatie
Perspect Betonbeheer levert kwaliteit die we kunnen garanderen; als BASF System Partner kunnen we tot 15 jaar verlengde garantie op onze Ucrete vloeren bieden. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie over een vloer renovatie, Ucrete vloeren of bijvoorbeeld RVS afvoergoten.


AFVOERGOTEN DAVO BIEREN STERK EN HYGIŽNISCH

RVS afvoergoten beschermen bierbrouwerij tegen afvalwater. Perfecte combinatie met industriële Ucrete vloeren en ideaal voor voedingsindustrie.

Meer weten over

AFVOERGOTEN DAVO BIEREN STERK EN HYGIŽNISCH >

UCRETE VLOER + AFVOERGOTEN

IJzersterke en hygiënische Ucrete vloer met afvoergoten voor de saladebereider oet Twente. Ucrete UD200SR vloer in 2 kleuren en afvoergoten geplaatst.

Meer weten over

UCRETE VLOER + AFVOERGOTEN >

 

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren: sterkste industriŽle vloeren


Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, de sterkste industriële vloeren!


RVS afvoergoot en Ucrete vloer Davo Bieren

Afvoergoten Davo Bieren sterk en hygiŽnisch


RVS afvoergoten beschermen bierbrouwerij tegen afvalwater. Perfecte combinatie met industriële Ucrete vloeren en ideaal voor voedingsindustrie.


Ucrete vloer en afvoergoot

Ucrete vloer en RVS afvoergoot Menken Keuken

Ucrete vloer en RVS afvoergoot biedt Menken Keuken hygiënische totaaloplossing. Naadloze aansluiting, hoge kwaliteit en extreme duurzaamheid!


IndustriŽle groene vloer Ucrete BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10 industrievloer

Industriële groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Verstegen Spices & Sauses. De Ucrete BC6 DP10 is een perfecte industrievloer voor de foodsector!


Een heerlijk, heldere Ucrete industrievloer

Ucrete vloer BC4 DP10

Onlangs opgeleverd: een heerlijk, heldere Ucrete vloer. Om precies te zijn een ijzersterke, duurzame Ucrete vloer BC4 DP10 bij een wel zeer bekende bierbrouwerij. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Renovatie linoleum kantoorvloer met MasterTop 1325 Linoreno bespaart tijd en geld. Resultaat? Een sterke, stille en decoratieve bedrijfsvloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME TOTAALOPLOSSING

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services