Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

RVS Afvoergoten en afvoerputten

rvs-afvoergoot-ucrete.jpg

RVS afvoergoten en afvoerputten zijn perfect te combineren met Ucrete vloeren. Het resultaat? Een duurzame en blijvend vloeidstofdichte vloer mét lijnafwatering. Beide systemen zijn ijzersterk en hygiënisch. Zowel Ucrete vloeren als RVS afvoergoten voldoen aan de strengste eisen die binnen de voedingsindustrie voor hygiëne gelden.

Hoogste kwaliteit
Perspect Betonbeheer werkt alleen met de beste mensen en materialen. Dat geldt niet alleen voor de vloersystemen van BASF Master Builders Solutions waaronder de MasterTop en Ucrete vloeren; het geldt ook voor de RVS afvoergoten en afvoerputten van het merk Fenicrom.

Pluspunten RVS Afvoergoten

Perspect Betonbeheer gebruikt afvoergoten, afvoerputten en o.a. roosters van hoogwaardig RVS. Deze RVS afvoergoten bieden ten opzichte van een reguliere afvoergoot de nodige pluspunten. RVS afvoergoten onderscheiden zich van gangbare goten en putten met onder andere met een hogere debiet dan standaard; bij DN 125 is de debiet 5 liter per seconde.

Hygiëne op hoogste niveau
De RVS afvoergoten zijn bijzonder hygiënisch; uitlopen aan zij- en onderkant van de goot is gelijk met de putbodem gelast en een hoek van 1 graad richting de afvoer voorkomt het ‘hangen’ van vuilresten. Ook de loze ruimte tussen vloer en RVS afvoergoot is met behulp van een hoek van 90 graden tot een minimum teruggebracht. Tot slot zorgen Teflon pakkingen voor een naadloze en duurzame koppeling.

rvs-sleufgoot-ucrete.jpg aansluiting-afvoergoot-ucrete.jpg

Assortiment RVS Afvoergoten

Fenicrom levert effectieve oplossingen voor inpandige lijnafwatering. Het assortiment bestaat uit RVS afvoergoten, RVS afvoerputten, RVS sleufgoten en o.a. RVS roostergoten. Stuk voor stuk van hoogwaardig materiaal, kennen een lange levensduur en vragen weinig onderhoud. De RVS afvoergoten en afvoerputten worden onder andere toegepast in de voedingsmiddelen industrie, de chemische, farmaceutische en zware industrie.

Normen en richtijnen

Bij de productie van o.a. de RVS afvoergoten, sleufgoten en putten worden de volgende normen en richtlijnen gehanteerd: TÜV, ISO 9001-2008, NEN-EN 1253, NEN-EN 1433, NEN-EN 124 en NEN-EN 1825. Fenicrom producten worden geproduceerd uit hoogwaardig RVS AISI 304 of 316. Zij zijn volledig via argon arc lassen vervaardigd uit 18/8Cr/Ni (kwaliteit: AISI 304 of 316).

Elke RVS afvoergoot, -put of deksel wordt gecontroleerd op waterdichtheid en maatvastheid. Regelmatige controle door Het Bouwinstituut garandeerd het kwaliteitsysteem dat voor de RVS afvoergoten geldt.

afvoergoot-plaatsen.jpg

DIT ARTIKEL IS IN BEWERKING

PLAATSING RVS AFVOERGOOT Voor de nieuwe gootconstructie hebben we niet alleen de sleuven ingezaagd en het overtollige materiaal verwijderd, maar de afvoergoot ook geplaatst en gesteld. Vervolgens is een vloer op afschot aangebracht zodat vloeistoffen via de RVS afvoergoot worden afgevoerd. Na het o.a. mechanisch opruwen van de oppervlakken, het aanbrengen van verankerings- en beeïndigingsgroeven hebben we de Ucrete vloer aangebracht.

UCRETE VLOEREN Perspect Betonbeheer is BASF System Partner voor o.a. alle Ucrete vloeren. Deze unieke certificering houdt o.a. in dat wij op alle door ons aangebrachte Ucrete vloeren tot 15 jaar verlengde garantie kunnen geven. Ucrete vloersystemen van BASF worden al ruim 40 jaar in de voedingsindustrie gebruikt en zijn goedgekeurd voor omgevingen die werken volgens de HACCP veiligheidssystemen voor de voedingsindustrie. Alle Ucrete vloeren zijn oplosmiddelvrij, hebben het label Eurofins voor de binnenluchtkwaliteit, tasten het voedsel niet aan en bevorderen de groei van bacteriën niet.


AFVOERGOTEN DAVO BIEREN

Afvoergoten in Ucrete vloer voor Davo Bieren. Ucrete en RVS afvoergoten: een naadloze, hygiënische en duurzame totaaloplossing.

Meer weten over

AFVOERGOTEN DAVO BIEREN >

UCRETE VLOER + AFVOERGOTEN

IJzersterke en hygiënische Ucrete vloer met afvoergoten voor de saladebereider oet Twente. Ucrete UD200SR vloer in 2 kleuren en afvoergoten geplaatst.

Meer weten over

UCRETE VLOER + AFVOERGOTEN >

 

RVS AFVOERGOTEN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren


Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren!


Afvoergoten Davo Bieren

RVS afvoergoot en Ucrete vloer Davo Bieren

Afvoergoten in Ucrete vloer voor Davo Bieren. Ucrete en RVS afvoergoten: een naadloze, hygiënische en duurzame totaaloplossing.


Ucrete vloer en afvoergoot

Ucrete vloer en RVS afvoergoot Menken Keuken

Ucrete vloer en RVS afvoergoot biedt Menken Keuken hygiënische totaaloplossing. Naadloze aansluiting, hoge kwaliteit en extreme duurzaamheid!


Groene vloer Ucrete BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Rotterdamse producent specerijen en sauzen. De Ucrete BC6 DP10 is ideaal voor de foodsector!


Heerlijk, heldere Ucrete vloer

Ucrete vloer BC4 DP10

Onlangs opgeleverd: een heerlijk, heldere Ucrete vloer. Om precies te zijn een ijzersterke, duurzame Ucrete vloer BC4 DP10 bij een wel zeer bekende bierbrouwerij.


Vloer renovatie Leiden

Momentopname vloerrenovatie Leiden

Bijzondere vloer renovatie in monumentaal pand Leiden. In de oude elektriciteitscentrale renoveren we de vloer en plaatsen we een BASF Ucrete MF vloer. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services