Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Ucrete HPQ vloer

ucrete-hpq-vloer.jpeg

De Ucrete HPQ vloer is een bijzondere verschijning in de range Ucrete vloeren. De HPQ is robuust én decoratief. Deze polyurethaan cementvloer met gekleurde kwarts is ideaal voor zowel droge als vochtige omgevingen met lichte tot matige mechanische belasting. De Ucrete HPQ vloer wordt toegepast in o.a. de food, farmacie en chemie.

Vele kleurstellingen
De gekleurde kwarts is in 10 verschillende kleurmengsels beschikbaar, waardoor de Ucrete HPQ vloer in vele kleurstellingen leverbaar is. Die gekleurde kwarts biedt niet alleen vele decoratieve opties, maar geeft de Ucrete HPQ vloer ook nog eens de nodige slipvastheid.

Ucrete HPQ vloer in uw kleur

Perspect Betonbeheer heeft speciaal voor een van haar vaste opdrachtgevers een Ucrete HPQ vloer in ‘Interovo-grijs’ ontwikkeld. En dat kunnen we natuurlijk ook voor uw organisatie doen…

Met maar liefst 10 varianten gekleurde kwarts is de Ucrete HPQ vloer in vele kleurnuances op te leveren. Er kan altijd een kleur vloer worden samengesteld die past bij de rest van het interieur of aansluit op uw huisstijl. Meer weten over een Ucrete HPQ vloer in uw kleur? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Kenmerken Ucrete HPQ vloeren

Net zoals de overige Ucrete vloersystemen, zijn Ucrete HPQ vloeren gebaseerd op het unieke Ucrete HD polyurethaanhars systeem. Overige kenmerken van Ucrete HPQ vloeren zijn o.a.:

 • Lage emissie: Indoor Air Comfort Gold Label.
 • Ondoordringbaar en vloeistofdicht.
 • Leverbaar in vele kleurstellingen.
 • Toepassing in zowel droge als natte omgevingen.
 • Veerkrachtig en bestand tegen impact.
 • Kunnen op 7 dagen oud beton geplaatst worden.
 • Licht gestructureerde oppervlaktetextuur.
 • Hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën.

Ucrete HPQ verzegelingslagen

De decoratieve Ucrete HPQ vloer kan met 2 verschillende verzegelingslagen opgeleverd worden. De MasterTop BC 308 is een kwalitatieve, esthetische epoxy verzegelingslaag die gemakkelijk reinigbaar is. Voor ruimtes waar een hoge chemische weerstand en een hoge temperatuurweerstand vereist is, raden wij aan de polyurethaan verzegelingslaag Ucrete TCPU Clear te gebruiken.

De belangrijkste verschillen tussen de verzegelingslagen van de Ucrete HPQ vloer:

 • Ucrete HPQ vloeren met Ucrete TCPU Clear zijn bestand tegen vloeistoffen tot 70°C. In het geval van de MasterTop BC 308 is dit tot 60°C.
 • Voor wat betreft de slipweerstand van de Ucrete HPQ met Ucrete TCPU Clear is dit 36 – 45 en met MasterTop BC 308 36 – 40 (norm EN13038 Deel 4).
 • Ucrete HPQ vloeren met Ucrete TCPU Clear kunnen na 24 uur in gebruik genomen worden, zelfs bij 8°C. Vloeren met MasterTop BC 308 hebben een langere uithardingstijd, vooral bij lagere temperaturen.

Informatie Ucrete of Ucrete HPQ

Heeft u een vraag over uw huidige bedrijfsvloer of wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over uw nieuwbouwproject? Neem gerust contact met ons op. Ook als u naar aanleiding van dit artikel meer informatie wil ontvangen over Ucrete vloersystemen of de Ucrete HPQ specifiek, staan we u graag te woord.

ANTISLIP VLOEREN

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VLOEISTOFDICHTE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren: sterkste industriële vloeren


Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren!


UCRETE VLOEREN: BROCHURE INDUSTRIËLE VLOEREN

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren. Slijtvaste, duurzame en rendabele industriële vloeren. Ucrete biedt hoge mechanische, thermische en chemische weerstand. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services