Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Ucrete kleuren
kies uit 8 kleuren Ucrete

ucrete-kleuren-grijs.jpg

Ucrete vloeren zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Het duurzame vloersysteem combineert de chemische weerstand van polyurethaan en de hittebestendheid van beton. Resultaat? De sterkste vloer ter wereld! Ucrete is niet alleen in 8 kleuren, maar ook nog eens in meerdere varianten en afwerkingen leverbaar. De kleuren voor Ucrete zijn: rood, geel, groen, oranje, grijs, crème, blauw en groen/bruin.

Ucrete kleuren en UV
Ucrete hars verkleurt onder invloed van ultraviolet licht. Er kan na verloop van tijd dan ook vergeling optreden bij vloeren die blootgesteld zijn aan UV stralen. Deze verkleuring valt het meest op bij de wat lichtere kleuren Ucrete.

Stalen types en kleuren Ucrete

Ook al tonen de Ucrete kleuren op een beeldscherm anders dan de werkelijkheid; de afgebeelde kleuren Ucrete geven wel een goede indicatie waarop u een eerste voorkeur kunt baseren. Vanzelfsprekend hebben wij voorbeelden van de verschillende Ucrete vloersystemen, anti slip mogelijkheden (zichtbaar op de afbeeldingen) en kleuren waarin deze verkrijgbaar zijn. Neem bij interesse gerust contact met ons op.

ucrete-kleuren-oranje-creme-groen.jpg

Ucrete vloersystemen, enige kenmmerken

Ucrete vloersystemen van BASF Master Builders Solutions kenmerken zich door hun lange levensduur. De Ucrete kleuren mogen door invloed van UV dan wel iets zijn aangetast; vele vloeren functioneren ook na 20 tot 30 jaar intensief gebruik, nog steeds optimaal.

ucrete-kleuren-groenbruin.jpg

De chemische, mechanische en thermische (van -40°C tot +130°C) weerstand van Ucrete is uitstekend. De naadloze, hygiënische vloeren kunnen zowel op vochtig als nieuw beton worden geplaatst en ook weer snel in gebruik worden genomen.

Maatwerkoplossingen
De Indoor Air Comfort Gold certificering voor lage emissies maakt Ucrete zeer geschikt voor toepassing in o.a. de voedingsindustrie. Ucrete is niet alleen in acht standaard kleuren, maar ook in verschillende oppervlakteprofielen verkrijgbaar. Informeer vrijblijvend naar de maatwerkoplossingen die we u kunnen bieden door contact op te nemen.

Onze ervaring met Ucrete

Perspect Betonbeheer werkt met de beste mensen, materialen en het beste product: Ucrete. Bekijk onze referenties voor een beknopt overzicht van onze ervaring met Ucrete. Dit kwaliteitsproduct hebben we tot volle tevredenheid van talloze opdrachtgevers - en natuurlijk in verschillende kleuren Ucrete - toegepast.

Variatie in Ucrete kleuren
De geplaatste vloersystemen verschillen, net zoals de kleuren Ucrete waarvoor opdrachtgevers kiezen varieert. Zo hebben we voor Davo Bieren een rode Ucrete vloer neergelegd. Zowel Pepsico als Johma Salades kozen voor een blauwe kleur Ucrete, terwijl Heineken de voorkeur gaf aan geel en Farm Frites een creme kleur Ucrete vloer verkoos.

ucrete-kleuren-rood-geel-blauw.jpg

Informatie Ucrete kleuren

De in dit artikel afgebeelde Ucrete kleuren zijn indicatief. De werkelijke kleur varieert per productklasse en condities ter plaatse. De afbeeldingen van de Ucrete kleuren bevatten verschillende oppervlakteprofielen. Ook in de slipweerstand (norm EN13038 deel 4) van Ucrete vloeren bieden we namelijk een keuze: van 45 – 50 tot 50 – 60. Neem voor meer informatie over Ucrete vloeren of voor het opvragen van stalen van de kleuren Ucrete vrijblijvend contact met ons op.

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


UCRETE VLOEREN: STERKSTE INDUSTRI√čLE VLOEREN

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren!


INDUSTRI√čLE GROENE VLOER UCRETE BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10 industrievloer

Industriële groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Verstegen Spices & Sauses. De Ucrete BC6 DP10 is een perfecte industrievloer voor de foodsector!


AFVOERGOTEN DAVO BIEREN STERK EN HYGI√čNISCH

RVS afvoergoot en Ucrete vloer Davo Bieren

RVS afvoergoten beschermen bierbrouwerij tegen afvalwater. Perfecte combinatie met industriële Ucrete vloeren en ideaal voor voedingsindustrie.


UCRETE VLOER + AFVOERGOTEN VOOR VOEDINGSINDUSTRIE

Applicatie Ucrete vloer rondom RVS afvoergoot

Johma Salades voorzien van ijzersterke en hygiënische Ucrete vloer + afvoergoten. HACCP goedgekeurde systemen voor de voedingsindustrie. 


BASF UCRETE VLOER BC4 DP20 INDUSTRI√čLE GIETVLOER

IJzersterke BASF Ucrete vloer

Duurzame en robuuste BASF Ucrete vloer voor champignon kwekerij in Kesteren. De BASF Ucrete BC4 DP20 vloer is ideaal voor o.a. de voedingsindustrie! 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services