Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Ucrete kleuren

ucrete-kleuren-grijs.jpg

Ucrete vloeren zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Het duurzame vloersysteem combineert de chemische weerstand van polyurethaan en de hittebestendheid van beton. Resultaat? De sterkste vloer ter wereld! Ucrete is niet alleen in 8 kleuren, maar ook nog eens in meerdere varianten en afwerkingen leverbaar. De kleuren voor Ucrete zijn: rood, geel, groen, oranje, grijs, crème, blauw en groen/bruin.

Ucrete kleuren en UV
Ucrete hars verkleurt onder invloed van ultraviolet licht. Er kan na verloop van tijd dan ook vergeling optreden bij vloeren die blootgesteld zijn aan UV stralen. Deze verkleuring valt het meest op bij de wat lichtere kleuren Ucrete.

Stalen types en kleuren Ucrete

Ook al tonen de Ucrete kleuren op een beeldscherm anders dan de werkelijkheid; de afgebeelde kleuren Ucrete geven wel een goede indicatie waarop u een eerste voorkeur kunt baseren. Vanzelfsprekend hebben wij voorbeelden van de verschillende Ucrete vloersystemen, anti slip mogelijkheden (zichtbaar op de afbeeldingen) en kleuren waarin deze verkrijgbaar zijn. Neem bij interesse gerust contact met ons op.

ucrete-kleuren-oranje-creme-groen.jpg

Ucrete vloersystemen, enige kenmmerken

Ucrete vloersystemen van BASF Master Builders Solutions kenmerken zich door hun lange levensduur. De Ucrete kleuren mogen door invloed van UV dan wel iets zijn aangetast; vele vloeren functioneren ook na 20 tot 30 jaar intensief gebruik, nog steeds optimaal.

ucrete-kleuren-groenbruin.jpg

De chemische, mechanische en thermische (van -40°C tot +130°C) weerstand van Ucrete is uitstekend. De naadloze, hygiënische vloeren kunnen zowel op vochtig als nieuw beton worden geplaatst en ook weer snel in gebruik worden genomen.

Maatwerkoplossingen
De Indoor Air Comfort Gold certificering voor lage emissies maakt Ucrete zeer geschikt voor toepassing in o.a. de voedingsindustrie. Ucrete is niet alleen in acht standaard kleuren, maar ook in verschillende oppervlakteprofielen verkrijgbaar. Informeer vrijblijvend naar de maatwerkoplossingen die we u kunnen bieden door contact op te nemen.

Onze ervaring met Ucrete

Perspect Betonbeheer werkt met de beste mensen, materialen en het beste product: Ucrete. Bekijk onze referenties voor een beknopt overzicht van onze ervaring met Ucrete. Dit kwaliteitsproduct hebben we tot volle tevredenheid van talloze opdrachtgevers - en natuurlijk in verschillende kleuren Ucrete - toegepast.

Variatie in Ucrete kleuren
De geplaatste vloersystemen verschillen, net zoals de kleuren Ucrete waarvoor opdrachtgevers kiezen varieert. Zo hebben we voor Davo Bieren een rode Ucrete vloer neergelegd. Zowel Pepsico als Johma Salades kozen voor een blauwe kleur Ucrete, terwijl Heineken de voorkeur gaf aan geel en Farm Frites een creme kleur Ucrete vloer verkoos.

ucrete-kleuren-rood-geel-blauw.jpg

Informatie Ucrete kleuren

De in dit artikel afgebeelde Ucrete kleuren zijn indicatief. De werkelijke kleur varieert per productklasse en condities ter plaatse. De afbeeldingen van de Ucrete kleuren bevatten verschillende oppervlakteprofielen. Ook in de slipweerstand (norm EN13038 deel 4) van Ucrete vloeren bieden we namelijk een keuze: van 45 – 50 tot 50 – 60. Neem voor meer informatie over Ucrete vloeren of voor het opvragen van stalen van de kleuren Ucrete vrijblijvend contact met ons op.

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Ucrete vloeren

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren!


Groene vloer Ucrete BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Rotterdamse producent specerijen en sauzen. De Ucrete BC6 DP10 is ideaal voor de foodsector!


Afvoergoten Davo Bieren

RVS afvoergoot en Ucrete vloer Davo Bieren

Afvoergoten in Ucrete vloer voor Davo Bieren. Ucrete en RVS afvoergoten: een naadloze, hygiënische en duurzame totaaloplossing.


Ucrete vloer + afvoergoten

Applicatie Ucrete vloer rondom RVS afvoergoot

IJzersterke en hygiënische Ucrete vloer met afvoergoten voor de saladebereider oet Twente. Ucrete UD200SR vloer in 2 kleuren en afvoergoten geplaatst.


BASF Ucrete vloer BC4 DP20

IJzersterke BASF Ucrete vloer

Duurzame en robuuste BASF Ucrete vloer voor champignon kwekerij in Kesteren. De BASF Ucrete BC4 DP20 vloer is ideaal voor o.a. de voedingsindustrie! 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIë

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services