Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Ucrete vloer met afvoergoten

ucrete-vloer-afvoergoot.jpeg

IJzersterke en hygiënische Ucrete vloer met RVS afvoergoten voor de saladebereider 'oet Twente' opgeleverd. Perspect Betonbeheer heeft de bestaande kunststof vloer verwijderd, de ruimtes vervolgens op afschot gebracht, de afvoergoten geplaatst en tot slot de Ucrete vloer in 2 kleuren aangebracht.

De Ucrete vloer met afvoergoten is in 2 ruimten gelegd; 108 m2 met een blauwe Ucrete vloer en 33 m2 in het groen. In beide gevallen is een Ucrete UD200SR vloersysteem toegepast. Dit systeem kent o.a. een lage emissie en tast voedingsmiddelen niet aan. De in de Ucrete vloer geplaatste RVS afvoergoten zijn van Fenicrom.

Ucrete vloeren

Perspect Betonbeheer is BASF System Partner voor o.a. alle Ucrete vloeren. Deze unieke certificering houdt o.a. in dat wij op alle door ons aangebrachte Ucrete vloeren tot 15 jaar verlengde garantie kunnen geven.

Ucrete vloersystemen van BASF worden al ruim 40 jaar in de voedingsindustrie gebruikt en zijn goedgekeurd voor omgevingen die werken volgens de HACCP veiligheidssystemen voor de voedingsindustrie. Alle Ucrete vloeren zijn oplosmiddelvrij, hebben het label Eurofins voor de binnenluchtkwaliteit, tasten het voedsel niet aan en bevorderen de groei van bacteriën niet.

ondergrondbehandeling.jpg voorbereiding-afvoergoot.jpg

Ucrete UD200SR

Bij de salademaker Oet Twente zijn de afvoergoten in een Ucrete UD200SR vloer geplaatst. De Ucrete UD200SR is een hygiënisch vloersysteem dat zeer snel na applicatie alweer kan worden belast; bij lage temperatuur van 10°C al na 5 uur. Hierdoor kan een strakke tijdsplanning aangehouden worden en is er slechts een korte buitengebruikstelling van de productievloer noodzakelijk.

Daarnaast biedt het systeem hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, mechanische impact en thermische belasting. Ucrete UD 200SR is vloeistofdicht, eenvoudig te reinigen en heeft een hoge slijt- en slipweerstand; een ideale vloer voor alle natte procedés.

ucrete-vloer-voorbereiding-afvoergoot.jpg ucrete-vloer-2-kleuren.jpg

Naadloze aansluiting Ucrete vloer op Afvoergoten

De afvoergoten sluiten naadloos aan op de Ucrete vloer, welke in een laagdikte van 6 mm is aangebracht. Ucrete UD200SR is volledig bestand tegen vloeistoffen tot 80°C, lichte stoomreiniging en temperaturen tot -25°C.

Ucrete UD200 SR kan in diktes van 6, 9 en 12 mm worden geplaatst. Hoe dikker de laag, hoe hoger de weerstand. De Ucrete UD 200 SR van 12 mm is bijvoorbeeld volledig bestand tegen vloeistoffen tot 130°C, incidentele contacten van 150°C, grondige stoomreiniging en temperaturen tot -40°C.

rvs-sleufgoot-ucrete.jpg aansluiting-afvoergoot-ucrete.jpg

Informatie Ucrete vloer en afvoergoten

De bekende saladebereider ‘Oet Twente’ heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. En dat proef je, wat ons betreft zijn het de lekkerste salades. Ook voor Perspect Betonbeheer is het leveren van kwaliteit een vanzelfsprekendheid. De geleverde Ucrete vloer en afvoergoten voldoen niet alleen aan de strengste HACCP-normeringen, maar ook aan zowel onze kwaliteitsstandaarden als die van onze opdrachtgever. De salademaker Oet Twente is bijzonder tevreden met het resultaat. En wij ook.

Benieuwd naar de mogelijkhede van Ucrete vloersystemen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak op uw locatie. Ter plekke kunnen we de bestaande situatie inspecteren en u gericht adviseren over een duurzame en rendabele oplossing. Ook als u informatie wenst over de in dit artikel beschreven Ucrete vloer en afvoergoten, staan we u graag te woord.

AFVOERGOTEN

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Omslag brochure ucrete vloeren

Brochure Ucrete vloeren


Download brochure Ucrete vloeren: hoge mechanische, thermische en chemische weerstand. Ucrete vloeren zijn slijtvast, duurzaam, rendabel!


Ucrete vloer UD200

Ucrete UD200 vloer


De Ucrete UD200 vloer: een echte krachtpatser met extreme weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en temperaturen tot maar liefst 150°C.


Afvoergoot Davo Bieren

Afvoergoten Davo Bieren


Afvoergoten in Ucrete vloer voor Davo Bieren. Ucrete en RVS afvoergoten: een naadloze, hygiënische en duurzame totaaloplossing.


> Salades oet Twente


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


GROENE VLOER UCRETE BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Rotterdamse producent specerijen en sauzen. De Ucrete BC6 DP10 is ideaal voor de foodsector!

 

GIETVLOER OP TRAP

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.

 

WITTE GIETVLOER KANTOOR

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services