Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Ucrete vloer met afvoergoten

ucrete-vloer-afvoergoot.jpeg

IJzersterke en hygiënische Ucrete vloer met RVS afvoergoten voor de saladebereider 'oet Twente' opgeleverd. Een vloer renovatie waarbij de bestaande kunststof vloer is verwijderd, de ruimtes op afschot zijn gebracht, de afvoergoten zijn geplaatst en tot slot de Ucrete vloer in 2 kleuren is aangebracht.

De Ucrete vloer met afvoergoten is in 2 ruimten gelegd; 108 m2 met een blauwe Ucrete vloer en 33 m2 in het groen. In beide gevallen is een Ucrete UD200SR vloersysteem toegepast. Dit systeem kent o.a. een lage emissie en tast voedingsmiddelen niet aan. De in de Ucrete vloer geplaatste RVS afvoergoten zijn van Fenicrom.

Ucrete vloeren

Perspect Betonbeheer is BASF System Partner voor o.a. alle Ucrete vloeren. Deze unieke certificering houdt o.a. in dat wij op alle door ons aangebrachte Ucrete vloeren tot 15 jaar verlengde garantie kunnen geven.

Ucrete vloersystemen van BASF worden al ruim 40 jaar in de voedingsindustrie gebruikt en zijn goedgekeurd voor omgevingen die werken volgens de HACCP veiligheidssystemen voor de voedingsindustrie. Alle Ucrete vloeren zijn oplosmiddelvrij, hebben het label Eurofins voor de binnenluchtkwaliteit, tasten het voedsel niet aan en bevorderen de groei van bacteriën niet.

ondergrondbehandeling.jpg voorbereiding-afvoergoot.jpg

Ucrete UD200SR

Bij de salademaker Oet Twente zijn de RVS afvoergoten in een Ucrete UD200SR vloer geplaatst. De Ucrete UD200SR is een hygiënisch vloersysteem dat zeer snel na applicatie alweer kan worden belast; bij lage temperatuur van 10°C al na 5 uur. Hierdoor kan een strakke tijdsplanning aangehouden worden en is er slechts een korte buitengebruikstelling van de productievloer noodzakelijk.

Daarnaast biedt het systeem hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, mechanische impact en thermische belasting. Ucrete UD 200SR is vloeistofdicht, eenvoudig te reinigen en heeft een hoge slijt- en slipweerstand; een ideale vloer voor alle natte procedés.

ucrete-vloer-voorbereiding-afvoergoot.jpg ucrete-vloer-2-kleuren.jpg

Naadloze aansluiting Ucrete vloer op Afvoergoten

De afvoergoten sluiten naadloos aan op de Ucrete vloer, welke in een laagdikte van 6 mm is aangebracht. Ucrete UD200SR is volledig bestand tegen vloeistoffen tot 80°C, lichte stoomreiniging en temperaturen tot -25°C.

Ucrete UD200 SR kan in diktes van 6, 9 en 12 mm worden geplaatst. Hoe dikker de laag, hoe hoger de weerstand. De Ucrete UD 200 SR van 12 mm is bijvoorbeeld volledig bestand tegen vloeistoffen tot 130°C, incidentele contacten van 150°C, grondige stoomreiniging en temperaturen tot -40°C.

rvs-sleufgoot-ucrete.jpg aansluiting-afvoergoot-ucrete.jpg

Informatie Ucrete vloer en afvoergoten

De bekende saladebereider ‘Oet Twente’ heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. En dat proef je, wat ons betreft zijn het de lekkerste salades. Ook voor Perspect Betonbeheer is het leveren van kwaliteit een vanzelfsprekendheid. De geleverde Ucrete vloer en afvoergoten voldoen niet alleen aan de strengste HACCP-normeringen, maar ook aan zowel onze kwaliteitsstandaarden als die van onze opdrachtgever. De salademaker Oet Twente is bijzonder tevreden met het resultaat. En wij ook.

Benieuwd naar de mogelijkhede van Ucrete vloersystemen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak op uw locatie. Ter plekke kunnen we de bestaande situatie inspecteren en u gericht adviseren over een duurzame en rendabele oplossing. Ook als u informatie wenst over de in dit artikel beschreven Ucrete vloer en afvoergoten, staan we u graag te woord.

ANTISLIP VLOEREN

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOEREN

VLOER RENOVATIE

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Omslag brochure ucrete vloeren

Ucrete vloeren: brochure industrile vloeren


Download brochure Ucrete vloeren. Slijtvaste, duurzame en rendabele industriële vloeren. Ucrete biedt hoge mechanische, thermische en chemische weerstand.


Ucrete vloer UD200

Ucrete UD200 zeer robuuste industrievloeren


Ucrete UD200 industievloeren: krachtpatsers met extreme weerstand tegen chemicaliën, temperaturen tot maar liefst 150°C en impact. Ook als antislipvloeren!


RVS afvoergoot en Ucrete vloer Davo Bieren

Afvoergoten Davo Bieren sterk en hyginisch


RVS afvoergoten beschermen bierbrouwerij tegen afvalwater. Perfecte combinatie met industriële Ucrete vloeren en ideaal voor voedingsindustrie.


> Salades oet Twente


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services