Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Heerlijk, heldere Ucrete vloer

ucrete-vloer-bc4-dp10.jpg

Onlangs opgeleverd: een 'heerlijk, heldere' Ucrete vloer. We gaan geen namen noemen, maar het is voor een wel zeer bekende bierbrouwerij dat we een Ucrete vloer hebben opgeleverd. Een Ucrete vloer BC4 DP10 mét hygiënische RVS afvoergoten om precies te zijn.

Kenmerkend voor Ucrete is o.a. de hoge mechanische, chemische en thermische weerstand. Zo is de Ucrete vloer BC4 DP10 volledig bestand tegen vloeistoffen tot 70°C en geschikt voor temperaturen tot -15°C. Ook kunnen Ucrete vloeren in diverse afwerkingen worden geleverd. De bij de bierbrouwerij aangelegde Ucrete vloer heeft een slipweerstand (norm EN13038 deel 4) van 45 – 50.

Verlengde garantie Ucrete vloeren

De Ucrete BC4 DP10 zoals voor de bierbrouwerij geleverd, is een van de Ucrete vloersystemen die Perspect Betonbeheer plaatst. Ucrete omvat een ruim assortiment vloersystemen die exact kan worden afgestemd op de eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld. Als BASF System Partner - een unieke certificering die alleen voor de top van de markt geldt - kunnen wij tot 15 jaar verlengde garantie op alle door ons geleverde Ucrete vloeren bieden.

uitgangssituatie-vloer.jpg

Meer informatie Ucrete

Wenst u meer informatie over onze toegevoegde waarde als BASF System Partner? Of wilt u een afspraak maken voor een inspectie van de vloer op uw locatie? Neem gerust contact met ons op. Ook als u meer informatie wenst over Ucrete vloersystemen of specifiek over de bij de bierbrouwerij geplaatste Ucrete vloer BC4 DP10 staan we u graag te woord.

AFVOERGOTEN

ANTI SLIP VLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Ucrete DP vloeren

Pepsico kiest voor Ucrete vloer

Ucrete DP vloeren: veelzijdig, duurzaam en robuust. Meerdere structuren, diktes en mogelijkheden. Hoge thermische, mechanische en chemische weerstand.


Afvoergoten Davo Bieren

Afvoergoot Davo Bieren

Afvoergoten in Ucrete vloer voor Davo Bieren. Ucrete en RVS afvoergoten: een naadloze, hygiënische en duurzame totaaloplossing. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


GROENE VLOER UCRETE BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Rotterdamse producent specerijen en sauzen. De Ucrete BC6 DP10 is ideaal voor de foodsector!

 

GIETVLOER OP TRAP

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.

 

WITTE GIETVLOER KANTOOR

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services