Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Ucrete vloer Davo Bieren

ucrete_vloer_davo_bier.JPGDe Ucrete vloer die we bij Davo Bieren hebben geplaatst, is een Ucrete UD200 vloer. Een robuuste, ondoordringbare vloer met hoge slijt- en slipweerstand. Ideaal voor de voedingsindustrie want de Ucrete UD200 vloer biedt een extreem hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, temperaturen tot 150°C en zware impact.

Ucrete vloer en afvoergoten
Naast de Ucrete vloer, heeft Perspect Betonbeheer een vloer op afschot en afvoergoten bij Davo Bieren geplaatst. Zowel de rvs afvoergoot als de vloeistofdichte Ucrete UD200 vloer voldoen aan de strengste hygiënische eisen die in voedingsbranche gelden.

Ucrete vloeren

Ucrete vloeren van BASF Master Builders zijn slag- en stootvast en bijzonder duurzaam. De Ucrete vloersystemen sluiten aan bij de de specifieke vereisten van iedere afnemer, toepassing en sector. De systemen worden al meer dan 40 jaar toegepast in de voedingsindustrie en zijn goedgekeurd voor omgevingen die werken volgens de HACCP veiligheidssystemen. De Ucrete vloer systemen zijn leverbaar in 8 standaard Ucrete kleuren, in matte of glanzende uitvoering. De Ucrete vloer voor Davo Bieren is uitgevoerd in het rood.

Ucrete UD200 voor Davo Bieren
De Ucrete UD200 vloer is een zwaar belastbare polyurethaan cementvloer, met uitzonderlijke thermische, mechanische en chemische weerstand. Andere kenmerken van de Ucrete UD200 die bij Davo Bieren is geplaatst zijn o.a. vloeistofdicht, lange levensduur, snelle doorharding en eenvoudige reiniging. Het syteem is oplosmiddelvrij en heeft het label Eurofins voor de binnenluchtkwaliteit.

ucrete_vloer_davo_bieren.jpg

Werkwijze plaatsing Ucrete vloer

In een doorlooptijd van 4 dagen hebben we de Ucrete vloer bij Davo Bieren aangebracht. Maar in diezelfde tijdspanne ook een RVS afvoergoot gesteld en een vloer op afschot gerealiseerd die als ondergrond van de Ucrete UD200 vloer dient.

Voorafgaand aan het stellen van de RVS afvoergoot, is de betreffende vloersectie ingezaagd en uitgehakt. Vervolgens is de betonvloer gestort en op afschot gebracht. Het inzagen van verankeringsgroeven en na uitharding schuren van de afschotlaag voor optimale aanhechting met de Ucrete UD200 vloer, was de volgende stap. Tot slot is de Ucrete vloer aangebracht in een dikte van 9 mm.

ucrete_ud200_vloer.jpg

Info over Ucrete UD200 vloer

Bent u benieuwd naar de technische specificaties van de Ucrete UD200 vloer? Wilt u naar aanleiding van dit artikel eens vrijblijvend over onze vloersystemen van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk oplossingen
Als BASF System Partner kan Perspect Betonbeheer u talloze maatwerk oplossingen bieden. Oplossingen waarbij duurzame kwaliteit centraal staat. Ook als u meer informatie over Ucrete vloeren of specifiek de Ucrete UD 200 wilt ontvangen, zijn we u graag van dienst.

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Ucrete vloeren

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren!


Brochure Ucrete vloeren

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren: hoge mechanische, thermische en chemische weerstand. Ucrete vloeren zijn slijtvast, duurzaam, rendabel!


Ucrete vloer Farm Frites

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloer voor Farm Frites. Met de Ucrete UD200 garantie voor een duurzame, hygiënische en robuuste vloer met weerstand tot 150°C.


Ucrete vloer en afvoergoot

Ucrete vloer en RVS afvoergoot Menken Keuken

Ucrete vloer en RVS afvoergoot biedt Menken Keuken hygiënische totaaloplossing. Naadloze aansluiting, hoge kwaliteit en extreme duurzaamheid!


> Meer over onze vloersystemen


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services