Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Ucrete vloer Farm Frites

ucrete_vloer_farm_frites.JPGBetonbeheer heeft ruim 720m2 Ucrete vloer bij Farm Frites geplaatst. Het bedrijf legt zich al ruim 40 jaar toe op de ontwikkeling van bevroren en gekoelde aardappelproducten die wereldwijd aftrek vinden. De vloer onder de productie-unit van Farm Frites is voorzien van een Ucrete vloer, de Ucrete UD200.

Duurzaam en hygiënisch
Ucrete vloersystemen zijn ideale vloerafwerkingen voor onder andere de voedingsindustrie en kenmerken zich door een hoge chemische, mechanische en thermische weerstand. De geplaatste Ucrete UD200 vloer sluit naadloos aan bij de hoge eisen die aan duurzaamheid, robuustheid en hygiëne worden gesteld.

Robuste Ucrete vloer: Ucrete UD200

De Ucrete UD200 is net zoals alle andere Ucrete vloersystemen robuust en zeer duurzaam. Kenmerken: lange levensduur, snelle doorharding, eenvoudige reiniging en hoge chemische, mechanische en thermische weerstand. De Ucrete UD 200 is vloeistofdicht en bestand tegen een thermische belasting tot 150°C. Alle Ucrete vloersystemen zijn oplosmiddelvrij en goedgekeurd voor omgevingen die werken volgens de HACCP veiligheidssystemen. Als BASF System Partner kan Perspect Betonbeheer alle Ucrete vloeren met een verlengde garantie tot 15 jaar aanbieden.

kwaliteit_precisiewerk.JPG ucrete_vloer_aanbrengen.JPG

Werkwijze Ucrete vloer Farm Frites

Bij de plaatsing van de Ucrete UD200 vloer is de volgende werkwijze toegepast. Deze werkzaamheden zijn in één aaneengesloten fase uitgevoerd om het productieproces bij Farm Frites zo min mogelijk te verstoren:

  • Het verwijderen van de bestaande vloer tot op het gezonde beton.
  • Het mechanisch opruwen danwel HD reinigen (500 Bar) van alle oppervlakken voor optimale aanhechting met de nieuwe Ucrete vloer.
  • Het aanbrengen verankeringsgroeven en beëindigingsgroeven.
  • Het aanbrengen van een nieuwe vloerafwerking Ucrete UD200.
plintafwerking_ucrete.JPG ucrete_topcoat_wanden.JPG

Bescherming fundaties, plinten en wanden

Ook de fundaties, plinten en wanden zijn beschermd met Ucrete. Na uitvoering van de nodige betonreparaties zijn de plinten en sparing van Ucrete voorzien. Deze zwaar belastbare polyurethaan cementmortel is geschikt voor verticale toepassingen en biedt bescherming tegen chemicaliën, impact en thermische schokken. Voor zowel de Ucrete RG als de Ucrete Topcoat op de wanden, is dezelfde RAL-kleur als die van de Ucrete UD200 op de vloer toegepast.

farmfrites_ucrete_vloer.JPG vloeren_voedingsindustrie.JPG

Informatie Ucrete vloersystemen

Benieuwd welke oplossingen wij u met de verschillende Ucrete vloersystemen kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak op uw locatie. Ter plekke kunnen we de bestaande situatie inspecteren en u gericht adviseren over een duurzame en rendabele oplossing. Ook als u vragen heeft over de in dit artikel toegepaste Ucrete UD200 vloer, staan we u graag te woord. Via onze site kunt u de brochure Ucrete vloeren downloaden of inzien.

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Ucrete vloer bij Davo Bier

Ucrete vloer Davo Bieren


De Ucrete vloer die we bij Davo Bieren hebben geplaatst, is een Ucrete UD200 vloer. Een robuuste, ondoordringbare vloer met hoge slijt- en slipweerstand.


Ucrete vloeren

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren!


Brochure Ucrete vloeren

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren: hoge mechanische, thermische en chemische weerstand. Ucrete vloeren zijn slijtvast, duurzaam, rendabel!


Training Ucrete BASF

Ucrete, een van de merken van BASF Master Builder Solutions

We hanteren hoge standaarden voor kwaliteit. Daarom investeren we in opleidingen zoals de training Ucrete van BASF Master Builder Solutions.


> Farm Frites

> Artikel Ucrete vloer Farm Frites in Meat&Co


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services