Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Ucrete vloer en RVS goot
HACCP totaaloplossing

ucrete_vloer_afvoergoot_menken.JPGVoor Menken Keuken hebben we een Ucrete vloer en ruim 50m1 RVS goot geplaatst. Een duurzame en HACCP goedgekeurde totaaloplossing; beide systemen voldoen namelijk aan de strengte hygiënische eisen die voor de voedingsindustrie gelden. Perspect Betonbeheer is zeer ervaren in deze sector en staat als BASF System Partner garant voor topkwaliteit.

Oplossing van hoge kwaliteit
De naadloze aansluiting tussen de RVS afvoergoot en Ucrete vloer, de snelle levering, de HACCP goedkeuring, én de hoge kwaliteit en lange levensduur van beide systemen, maakt een Ucrete vloer met RVS goot voor de voedingsindustrie tot ideale oplossing.

RVS afvoergoot

Perspect Betonbeheer werkt alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. Dat geldt ook voor de RVS afvoergoten, afvoerputten en o.a. roosters die we gebruiken. Deze zijn van hoogwaardig roestvrij staal (RVS) en sluiten naadloos aan op Ucrete vloeren. Een RVS goot is zeer geschikt voor toepassing in de voedingsindustrie en voldoet aan de HACCP-vereisten. De verschillen ten opzichte van een reguliere RVS afvoergoot op een rij:

 • De RVS goot kent een hogere debiet dan standaard; bij DN 125 is de debiet 5 liter per seconde.
 • Teflon pakkingen voor naadloze en duurzame koppeling.
 • Loze ruimte tussen vloer en RVS afvoergoot m.b.v. hoek van 90 graden tot minimum teruggebracht.
 • De uitlopen aan zij- en onderkant van de RVS afvoergoten zijn gelijk met de putbodem gelast.
 • Hoek van 1 graad richting afvoer voorkomt ‘hangen’ van vuilresten.
inzagen_afvoergoot_menken.jpg afvoergoot_ucretevloer_menken.jpg

HACCP goedgekeurde industrievloeren

Ucrete vloeren zijn ijzersterk, HACCP goedgekeurd en bijzonder duurzaam. En dat geldt ook voor de RVS afvoergoten. Ucrete wordt vanwege de hoge chemische, mechanische en thermische weerstand, 's werelds sterkste vloer genoemd. De Ucrete industrievloeren kennen verschillende oppervlaktestructuren en technische eigenschappen voor toepassing in o.a. de farmaceutische, chemische en voedingsindustrie. De vloersystemen onderscheiden zich door onder andere:

 • Indoor Air Comfort Gold certificering voor lage emissies.
 • Ucrete vloeren voldoen - net zoals de RVS afvoergoot - aan de strengste normen voor hygiëne zoals in de voedingsindustrie gelden (HACCP).
 • Vloeistofdicht, inert, gesloten structuur en bevordert de groei van bacteriën en schimmels niet.
 • Lange levensduur. Homogeen, naadloos, slipvast.
 • Ucrete vloeren hebben een hoge weerstand tegen zware belasting, agressieve chemicaliën en temperaturen tot 150°C.
 • Naadloze aansluiting op elke RVS goot, RVS put of RVS rooster.
ucretebc6_instrooizand_menken.jpg ucrete_topcoat_menken.jpg

aanleg Ucrete vloer en RVS afvoergoten

De Ucrete industrievloer en RVS goot zijn in een van de productieruimtes van Menken Keuken geplaatst. Dit bedrijf opereert met salades, vleeswaren en sauzen al ruim 40 jaar in de voedingsindustrie. Voor deze vloer renovatie is de toplaag van de bestaande betonvloer met stofvrij stralen verwijderd. Vervolgens is de vloer op afschot gebracht met polymeer beton. Ook zijn de secties voor de RVS afvoergoten ingezaagd en uitgehakt.

Na het stellen van de RVS afvoergoot is de Ucrete BC6 DP20 vloer aangebracht. Dit is een hygiënische antislipvloer die aan de HACCP vereisten voldoet. Menken keuken heeft gekozen voor de creme variant uit de 8 standaard Ucrete kleuren. Ook zijn de stootranden door ons voorzien van een beschermende coating in dezelfde kleur als de Ucrete vloer.

Ervaren in de voedingsindustrie

afvoergoot_ucrete_vloer.jpgPerspect Betonbeheer is specialist in het leveren van industrievloeren en bedrijfsvloeren, en het uitvoeren van vloer renovaties en betonreparaties. Specialisaties waarvoor we zijn benoemd tot BASF System Partner en die we regelmatig inzetten voor diverse klanten uit de voedingsindustrie.

Tot onze referenties behoren o.a. Davo Bieren, Pepsico, Remia, Lays, Vonku, Bakkersland, InterOvo Egg Group, Verstegen etc. Informeer gerust naar een vollediger referentielijst. Vanuit onze ervaring spelen we gericht in op de specifieke vereisten die vanuit de voedingsindustrie aan vloersystemen en de RVS goot worden gesteld.

Info Ucrete vloeren en/of RVS goot

Ucrete vloeren zijn in talloze variaties en afwerkingen verkrijgbaar. Toegespitst op de eisen die aan de vloer gesteld worden, biedt Perspect Betonbeheer een maatwerk oplossing die exact bij de behoefte aan ijzersterke, duurzame en HACCP goedgekeurde industrievloeren aansluit. In de brochure Ucrete die u via onze site kunt inzien of downloaden, vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Ook op het gebied van RVS afvoergoten, RVS afvoerputten en bijbehorende roosters is hoge kwaliteit en maatwerk de standaard. Neem voor meer informatie over Ucrete vloeren en/of een RVS afvoergoot, of voor het maken van een vrijblijvende afspraak contact met ons op.

BEDRIJFSVLOEREN

BETONREPARATIE

INDUSTRIEVLOEREN

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOEREN

VLOER RENOVATIE

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


RVS afvoergoot en Ucrete vloer Davo Bieren

Afvoergoten Davo Bieren sterk en hygiënisch


RVS afvoergoten beschermen bierbrouwerij tegen afvalwater. Perfecte combinatie met industriële Ucrete vloeren en ideaal voor voedingsindustrie.


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Industrievloer Ucrete UD200 voor voedingsindustrie


Robuuste Ucrete vloer voor Farm Frites: de Ucrete UD200. Hygiënische en duurzame HACCP industrievloer met weerstand tot 150°C. Ideaal voor voedingsindustrie!


Applicatie Ucrete vloer rondom RVS afvoergoot

Ucrete vloer + afvoergoten voor voedingsindustrie


Johma Salades voorzien van ijzersterke en hygiënische Ucrete vloer + afvoergoten. HACCP goedgekeurde systemen voor de voedingsindustrie. 


UCRETE VLOEREN: STERKSTE INDUSTRIËLE VLOEREN

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren!


> De Menken Keuken

> Meer over RVS Afvoergoten


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services