Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Industrievloer Ucrete UD200
Ucrete vloer voor voedingsindustrie

ucrete_vloer_farm_frites.JPGBetonbeheer heeft ruim 720m2 Ucrete vloer bij Farm Frites geplaatst. Het bedrijf legt zich al ruim 40 jaar toe op de ontwikkeling van bevroren en gekoelde aardappelproducten die wereldwijd aftrek vinden. De vloer onder de productie-unit van Farm Frites is voorzien van een Ucrete vloer, de Ucrete UD200.

Duurzaam en hygiënisch
Ucrete industrievloeren zijn ideale vloerafwerkingen voor onder andere de voedingsindustrie en kenmerken zich door een hoge chemische, mechanische en thermische weerstand. De geplaatste Ucrete UD200 vloer sluit naadloos aan bij de hoge eisen die aan duurzaamheid, robuustheid en hygiëne worden gesteld.

Zwaar belastbare industrievloer: Ucrete UD200

De Ucrete UD200 is zeer sterke, hygiënische en duurzame industrievloer en uitermate geschikt voor de voedingsindustrie. Kenmerken: lange levensduur, snelle doorharding, eenvoudige reiniging en hoge chemische, mechanische en thermische weerstand.

Deze zwaar belastbare industrievloer is vloeistofdicht en bestand tegen een thermische belasting tot 150°C. Alle Ucrete vloersystemen zijn oplosmiddelvrij en goedgekeurd voor omgevingen die werken volgens de HACCP veiligheidssystemen. Als BASF System Partner kan Perspect Betonbeheer alle Ucrete vloeren met een verlengde garantie tot 15 jaar aanbieden.

kwaliteit_precisiewerk.JPG ucrete_vloer_aanbrengen.JPG

Werkwijze Ucrete vloer voedingsindustrie

Bij de vloer renovatie en plaatsing van de Ucrete UD200 vloer is de volgende werkwijze toegepast. Deze werkzaamheden zijn in één aaneengesloten fase uitgevoerd om het productieproces bij Farm Frites zo min mogelijk te verstoren:

  • Het verwijderen van de bestaande vloer tot op het gezonde beton.
  • Het mechanisch opruwen danwel HD reinigen (500 Bar) van alle oppervlakken voor optimale aanhechting met de nieuwe Ucrete vloer.
  • Het aanbrengen verankeringsgroeven en beëindigingsgroeven.
  • Het aanbrengen van een nieuwe vloerafwerking Ucrete UD200.
plintafwerking_ucrete.JPG ucrete_topcoat_wanden.JPG

Bescherming fundaties, plinten en wanden

Ook de fundaties, plinten en wanden zijn beschermd met Ucrete. Na uitvoering van de nodige betonreparaties zijn de plinten en sparing van Ucrete RG voorzien. Deze zwaar belastbare polyurethaan cementmortel is geschikt voor verticale toepassingen en biedt bescherming tegen chemicaliën, impact en thermische schokken.

HACCP goedgekeurd
Ook Ucrete RG is oplosmiddelvrij, goedgekeurd voor omgevingen die werken volgens de HACCP veiligheidssystemen en dus uitermate geschikt voor de voedingsindustrie. Voor zowel de Ucrete RG als de Ucrete Topcoat op de wanden, is dezelfde Ucrete-kleur als die van de Ucrete UD200 op de vloer toegepast.

farmfrites_ucrete_vloer.JPG vloeren_voedingsindustrie.JPG

Informatie Ucrete industrievloeren

Benieuwd welke oplossingen wij u met de verschillende Ucrete industrievloeren kunnen bieden? Specifieke vragen over onze oplossingen voor de voedingsindustrie? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak op uw locatie. Ter plekke kunnen we de bestaande situatie inspecteren en u gericht adviseren over een duurzame en rendabele oplossing.

Meer Ucrete UD200 vloeren
Ook als u vragen heeft over de in dit artikel beschreven vloer renovatie, onze ervaring in de voedingsindustrie of onze garantie als BASF System Partner, staan we u graag te woord. Via onze site kunt u de brochure Ucrete vloeren downloaden of inzien. Voor meer voorbeelden van geleverde Ucrete UD200 vloeren verwijzen we u graag naar onze referenties.

Revisiedatum 'Industrievloer Ucrete UD200 voedingsindustrie;' 18-06-2018

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VLOER RENOVATIE

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Applicatie Ucrete vloer rondom RVS afvoergoot

Ucrete vloer + afvoergoten voor voedingsindustrie


Johma Salades voorzien van ijzersterke en hygiënische Ucrete vloer + afvoergoten. HACCP goedgekeurde systemen voor de voedingsindustrie. 


Ucrete vloer bij Davo Bier

Vloer voedingsindustrie: Ucrete vloer Davo Bieren


De Ucrete vloer die bij Davo Bieren is geplaatst, is een robuuste, ondoordringbare vloer met hoge slijt- en slipweerstand. Perfect voor de voedingsindustrie!


UCRETE VLOEREN: STERKSTE INDUSTRI√čLE VLOEREN

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren!


BASF SYSTEM PARTNER GARANTIE VOOR TOPKWALITEIT

BASF System Partner Perspect Betonbeheer

BASF System Partner Betonbeheer behoort met haar kennis, kunde en kwaliteit tot de top van de markt. BASF System Partner = unieke certificering.


> Topspeler in voedingsindustrie: Farm Frites


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services